Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !!! ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ Κ Α Ι ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ !!!

 ΑΠΑΤΗ

Είναι τρομερό. Και οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί πλέον είναι στα κάγκελα. Λογικό.

Κάποιοι εμβολιάστηκαν αυτοβούλως, κάποιοι εμβολιάστηκαν επειδή εκβιάστηκαν, και όλοι τώρα μαθαίνουν έκπληκτοι πως ό,τι ισχύει για τα τεστ για τους ανεμβολίαστους σε όλους τους εργασιακούς χώρους, ισχύει πλέον και για αυτούς. Ενώ είχαν πιστέψει, γιατί αυτό τους είχε πει η κυβέρνηση, ότι ως εμβολιασμένοι δεν θα υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-01, 11.49.56 πμ

Εμείς, βεβαίως, το λέγαμε συνέχεια. Ότι οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν. Όμως τώρα έρχεται η ίδια η κυβέρνηση (και καλά δια των επιτροπών νοσοκομειακών λοιμώξεων), με την απόφασή της αυτή, να το επιβεβαιώσει, προκαλώντας μίνι εγκεφαλικά στους εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Εμείς καταλαβαίνουμε, βέβαια, γιατί το κάνει αυτό η κυβέρνηση. Ηλίθια δεν είναι να μην καταλαβαίνει ότι θα

προκαλέσει παράκρουση στην τάξη των εμβολιασμένων υγειονομικών, οι οποίοι έχουν ανέβει αγανακτισμένοι στα κάγκελα. Η “επιχείρηση ελευθερία” είναι μία απάτη. Τουλάχιστον εις ό,τι αφορά στις πρώτες δύο δόσεις. Προφανώς θα “πρέπει” να γίνει και τρίτη δόση. Και μετά και τέταρτη. Και πάει λέγοντας…

Οπότε, δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσουν από τώρα την ελευθερία τους οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση την τρίτη δόση θα την κάνουν μόνο οι εντελώς “κορωνόπληκτοι”. Αυτοί θα τρέξουν να κάνουν και τρεις, και τέσσερις, και πέντε, και όσες δόσεις τους πουν οι “ειδικοί” και η κυβέρνηση να κάνουν. Αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία. Δεν είναι πολλοί. Και “πρέπει” να την κάνουν όλοι. Και για να την κάνουν θα πρέπει να υπάρχουν “εμπόδια”. “Δυσκολίες”. Και αν αυτά δεν σταθούν ικανά να τους “πείσουν” να κάνουν την επόμενη δόση, θα έρθει η υποχρεωτικότητα και για τη δόση αυτή.

Μέχρι τέλους…

Το τεράστιο ζήτημα όμως που τώρα δημουργείται, ανεξάρτητα από την εξήγηση αυτή την οποία σίγουρα δεν θα την παραδεχθεί η κυβέρνηση,  είναι ότι τινάζονται στον αέρα χιλιάδες αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών !!

Γιατί με την απόφαση να υποβάλλονται σε τεστ οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί, αυτομάτως αφαιρείται από τις αποφάσεις αναστολών η επιστημονική και μετά ταύτα νομιμοποιητική βάση και τεκμηρίωσή τους !!

Ίσως τώρα θα πήγαινα και εγώ ο ίδιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς πλέον δεν τίθεται θέμα εφαρμογής του άρθρου 21 του Συντάγματος ή του άρθρου 26 της Σύμβασης του Οβιέδο, αλλά ξεκάθαρα θέμα παραβίασης της αρχής της ισότητας. Οι εμβολιασμένοι, με βάση την απόφαση-παραδοχή αυτή, νοσούν και μεταδίδουν όπως και οι ανεμβολίαστοι, ώστε η αναστολή εργασίας τους λόγω του μη εμβολιασμού τους  καθίσταται προδήλως παράνομη !!

Φυσικά, η κυβέρνηση, για να αποτρέψει μία τέτοια προοπτική, καθώς ακόμη και το δικό της ΣτΕ εκεί θα τα έβρισκε σκούρα, θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η “επιχείρηση ελευθερία” είναι μία απάτη. 

Ας το κάνει.

Και αυτό κέρδος θα είναι…

nikosantoniadis.tv 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »