Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Αλλη μία «θεωρία συνομωσίας» αποδεικνύεται αληθινή!!!

 

Τόσους μήνες φωνάζουμε ότι όλο το «πανηγύρι» με τον covid (και κατ’ επέκταση με τα εμβόλια) είναι στημένο. Κι όμως! Οχι μόνο δε μας πίστευαν οι «ζηλωτές» των εμβολίων, μας έλεγαν ότι τα βγάζαμε από το μυαλό μας, ότι λέγαμε βλακείες (μην το γράψω αλλιώς) και πως πρόκειται για «ψεκασμένη θεωρία συνομωσίας»!

Να λοιπόν που βγήκαμε πανηγυρικά αληθινοί και μάλιστα μέσω skai.gr, το δεύτερο πιο συστημικό διαδικτυακό μέσο μετά το in.gr.

Αναδημοσιεύουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ρεπορτάζ, χωρίς να κόψουμε ή να προσθέσουμε το παραμικρό:


φωτογραφία οθόνης από τη δημοσίευση

Σκάνδαλο(;) στη Βρετανία: Αποκαλύφθηκε «άσκηση» του 2016 για έξαρση κορωνοϊού

Η άγνωστη μέχρι τώρα άσκηση αποκαλύπτεται από την εφημερίδα Guardian, την

οποία προσέγγισε ο γιατρός Δρ Μούσα Κιουρέσι αφού απέκτησε πρόσβαση στα πορίσματα της σχετικής έκθεσης στο πλαίσιο του νόμου περί Ελευθερίας Πληροφοριών.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός 

Άσκηση ετοιμότητας από το 2016 για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης έξαρσης ενός κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιούσε για την ανάγκη επαρκών αποθεμάτων υλικών ατομικής προστασίας, αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχων και ιχνηλάτησης κρουσμάτων και ελέγχων επισκεπτών από το εξωτερικό.

Η άγνωστη μέχρι τώρα άσκηση αποκαλύπτεται από την εφημερίδα Guardian, την οποία προσέγγισε ο γιατρός Δρ Μούσα Κιουρέσι αφού απέκτησε πρόσβαση στα πορίσματα της σχετικής έκθεσης στο πλαίσιο του νόμου περί Ελευθερίας Πληροφοριών.

Η άσκηση είχε διαταχθεί από την τότε αρχίατρο για την Αγγλία ντέιμ Σάλι Ντέιβις. Συμμετείχαν αξιωματούχοι από τη διοίκηση του εθνικού συστήματος υγείας NHS, το Υπουργείο Υγείας, τον οργανισμό Δημόσια Υγεία Αγγλίας και παρατηρητές από τις αποκεντρωμένες κυβερνήσεις Ουαλίας, Σκωτίας και Β. Ιρλανδίας.

Η τελική έκθεση με τα συμπεράσματα, έκτασης 23 σελίδων, επισήμαινε ελλείψεις στην προετοιμασία για το ενδεχόμενο «μεγάλης κλίμακας έξαρσης» του Αναπνευστικού Συνδρόμου Μέσης Ανατολής (MERS-CoV), ελλείψεις οι οποίες όντως αποκαλύφθηκαν στην τρέχουσα πανδημία.

Όπως σημειώνει ο Guardian, η αγνόηση της έκθεσης της λεγόμενης «Άσκησης Αλίκη» θα εντείνει τα ερωτήματα για την ανεπαρκή προετοιμασία και την καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης στην πανδημία.

Μέχρι τώρα γνωστά είχαν γίνει τα πορίσματα της Άσκησης Κύκνος, επίσης του 2016, που επισήμαινε παρόμοιες ελλείψεις, αλλά για την περίπτωση πανδημίας γρίπης και όχι κορωνοϊού, κάτι που έχει χρησιμοποιήσει η βρετανική κυβέρνηση ως δικαιολογία για τη μη εφαρμογή των συστάσεων της έκθεσης.

Τώρα, ωστόσο, αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν σαφείς προειδοποιήσεις για προβλήματα στην περίπτωση έξαρσης κορωνοϊού, με τον Δρ Κιουρέσι να δηλώνει ότι «κατά τρόπο επαίσχυντο, η κυβέρνηση απέκρυψε την Άσκηση Αλίκη».
 

Πηγή: skai.gr

Περαστικά σας εσείς οι ζηλωτές!!!

https://kanenazori.com/ 

3 σχόλια:

  1. ΟΞΕΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ COVID & η σχέση με την ακτινοβολία 5G

    https://dissidentsignposts-org.translate.goog/covid_5g?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

    Ο Δρ Robert Young, εμπειρογνώμονας μικροσκοπίας που κατέχει δύο διδακτορικά, λέει ότι έχει εξετάσει το περιεχόμενο των τεσσάρων δημόσια διαθέσιμων «εμβολίων» του CoV-19 και έχει καθορίσει ότι τα φιαλίδια περιέχουν οξείδιο γραφενίου, θανατηφόρα παράσιτα και ανοξείδωτο χάλυβα, μεταξύ άλλων μετάλλων και περιεχομένων

    -----------------------------------------------------------------------

    Graphene oxide reacting to radio waves

    https://www.brighteon.com/8d652968-f81f-448c-8859-9b6ccb3d557c


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 Οκτωβρίου 2021

    Καναδός ER γιατρός: Τουλάχιστον το 80% των ασθενών διπλό Vaxxed - Διακόπτει την εργασία του λόγω εμβολιασμού

    https://vaccineimpact-com.translate.goog/2021/canadian-er-doctor-at-least-80-of-patients-double-vaxxed-quits-job-over-vaccine-mandate/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5lyY5_EXyQ
    ”ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…”

    Εύγε κύριε Βαθιωτη.
    Μακάρι να μπορέσει να αφυπνίσει ο λόγος του περισσότερους πολίτες και να ανατραπεί το καθεστώς.
    Εύχομαι να συμβεί και να πληρώσουν τα καθάρματα.




    ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »