Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

''Οι προϋπάρχουσες μορφές ανοσίας (όπως για την γρίπη) στον SARS-COV-2 Και ο εμπαιγμός του ΠΟΥ''

 Ο ΠΟΥ με ένα δημοσίευμα, όνειδος και εμπαιγμός στην ιατρική επιστήμη προσπαθεί να αποκρύψει ότι η προϋπάρχουσα ανοσία του πληθυσμού (παρόμοιας μορφής με την εποχική γρίπη) για τον ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟ, έχει αναδειχθεί περίτρανα και είναι έμμεση απόδειξη ότι κυνηγάμε με την παρανοϊκή μέθοδο ανούσιων τεστ και παράλογων και επικίνδυνων πρωτοκόλλων ένα προϋπάρχοντα ενδημικο ιό. (ακριβως όπως της γρίπης)

Από πέρυσι το Μάρτιο επεσήμανα το εξής (και έκανα αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση ακόμα και στην BMJ και αλλού).

LOST!!!!!


Φαντομάς ιός της οικογένειας φαρμαμάφια προκαλεί φαρμαπανδημία.

Με βάση ποιες αδιαμφισβήτητες επιστημονικές αποδείξεις δίπλα και τριπλά επιβεβαιωμένες ο ΠΟΥ έβγαλε το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι

ο SARS-COV-2 είναι ένας νέος και προηγουμένως ανύπαρκτος ιός και ανακήρυξε περιχαρής ότι έχουμε πανδημία, ΑΡΑ μάλλον έχουμε μια νέα και ασύμμετρη απειλή και ίσως εν μέρη πρέπει η ανθρωποτητα να πάρει κάποια μέτρα προστασίας (όχι φυσικά τα αίσχη που έχουν γίνει).;;;;

Το ΑΡΑ είναι το πιο σημαντικό και αυτό στο οποίο στηρίζεται η έξυπνα οργανωμένη και άψογα εκτελεσμενη θεατρική παράσταση της πανδημίας του φαντομα ιού.
Ήτοι τα "μέτρα", τα "πρωτόκολλα" και ότι έκαναν ΨΕΥΤΟ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ εις το τυπικό μέρος, μόνο αν ο Φαντομας ιός ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ, δεν ήταν ένας από τους πολλούς άγνωστους ενδημικους και εποχικά κινούμενους ιούς που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού και δεν υφίσταται φυσικά μορφές προϋπάρχουσας ανοσίας στο πληθυσμό.
Η απάντηση ήταν ξεκάθαρα, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, στήριζαν για ένα χρόνο (Μέχρι να εγκαθιδρύσουν το Δόγμα του Φόβου) όλο το παραμύθι ότι ο Φαντομας Ιός πήδηξε από τις νυχτερίδες (και ήταν τυχερός ο κινέζος που τον τσίμπησε στο φτερό) μόνο με τη παρουσίαση σε υπολογιστές της γονιδιακής ακολουθίας του και τη φυλογενετικη ανάλυση του με βάση αλγόριθμους και το Νόμο των πιθανοτήτων.
Όποιος έχει σώας τας φρένας καταλαβαίνει ότι αυτό απέχει έτη φωτός από την έννοια της απόδειξης.
Και όμως η απόλυτα χειραγώγησημη επιστημονική κοινότητα το αποδέχτηκε στα τυφλά, γιατί απλά είδε τα δισεκατομμύρια να ρέουν σαν ποτάμι.
Και για πάνω από ένα χρόνο κανένας δεν εκτέλεσε 👉👉 μια ορθά και μεθοδολογικά τυφλά δομημένη αναδρομική δειγματοληπτικά μελέτη με τη πληθώρα των μοριακων τεστ (PCR tests) που κατασκεύασαν για να ανιχνεύουν τον φαντομα ιό, σε αποθηκευμένα δείγματα ασθενών των ηλικιακών και ευπαθών ομάδων (που μας "έδειξαν" οτι επλήγησαν) με παρόμοια κλινική εικόνα, παρελθόντων ετών όπου δεν είχε ανιχνευθεί κανένας μικροβιακος παράγοντας👈👈.
Μια συνήθη επιστημονική πρακτική να κοιτάς εμπεριστατωμένα και σε βάθος στο παρελθόν για να επιβεβαιώσεις αν υπάρχει το κάτι καινούριο που ανακάλυψες.
Αντίθετα πλείστες μελέτες έγιναν και δημοσιεύτηκαν σε σχέση με διάφορες μορφές ανοσίας στον πληθυσμό και φυσικά ΟΛΕΣ ανέδειξαν πλείστες μορφές ανοσίας σε ποσοστά μεταξύ 20% και 50% με αναγωγή στο πληθυσμό.

Όμως οι επιστημονικές "δικαιολογίες" που εξέφραζαν οι επιστήμονες με αυτές τις μελέτες (***σε αντίθεση όμως με ότι γνώριζαν από τους ιούς της γρίπης, βλέπε κάτωθι) ήταν του τύπου, ότι υφίσταται πλείστες μορφές "αλληλεπιδρούσας ανοσίας" σε κυτταρικό επίπεδο και ειδικά σε σχέση με τα T-cells.
Αλλά κανένας δεν τόλμησε να κάνει τη πιο σημαντική ερώτηση με βάση τη προϋπάρχουσα γνώση για τους ιούς της γρίπης.

Δηλαδή γιατί ενώ γνωρίζαν πως υφίσταται ανοσία στο πληθυσμό στον ιό της γρίπης H1N1 σε επίπεδο T-cells (επειδή ο ιός κυκλοφορούσε δεκαετίες πριν την "επιδημία" H1N1 του 2009) και όχι σε μορφή (μετρήσιμη) αντισωμάτων (IgG, IgM, IgA), το ΞΕΧΑΣΑΝΕ όταν μελέτησαν την ύπαρξη ανοσίας στο Φαντομα Ιό όταν έπρεπε να "αιτιολογήσουν" τα ευρήματα τους.;;;;
Ο λόγος είναι, γιατί απλά ΔΕΝ θέλουν να κάνουν και να απαντήσουν την πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
Μήπως οι διαφορές μορφές προϋπάρχουσας ανοσίας αναδεικνύουν με λογική αιτιολογική συνάφεια και ξεκάθαρα ένα προϋπάρχοντα ενδημικό ιό??
Ακριβώς όπως έχει αποδειχθεί Π.χ. για τον H1N1 όπως οι ίδιοι, απέδειξαν?
ΑΡΑ όσα έγιναν από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ήταν ένα ΕΓΚΛΗΜΑ?


Επισήμανση και ολίγα περί μορφών ανοσίας:.........
Η μέτρηση αντισωμάτων που κάνουν (και για "neutralising antibodies") αφορούν αντισώματα που παράγονται από τα
Β-κύτταρα, τα λεγόμενα IgG, IgM (αλλά και IgA).
Η παρουσία δε, σε υψηλούς τίτλους των IgM (και IgA) υποδηλώνει ενεργή λοίμωξη ενώ των IgG, υποδηλώνει προηγούμενη λοίμωξη (αν και πάνω από 4πλασια αύξηση των τίτλων ανεξαρτήτως είδους δεικνύει πιθανόν κάποια ενεργή ανοσοαντιδραση αν και δεν πρέπει να συγχέεται με αλλεργικές αντιδράσεις).
Αυτά τα αντισώματα που θεωρούνται ως μνήμης και παραμένουν ΜΕΤΑ τη μόλυνση είναι τα IgG, ενώ τα υπόλοιπα εξασθενούν και εξαφανίζονται.
Και τα IgG όμως εξασθενούν, αλλά και δύναται να μην υφίσταται αλλα να έχεις ανοσία σε επίπεδο T-cells, εφόσον τα helper T-cells θεωρούνται τα πιο σημαντικά κυταρρα στο μηχανισμό της επίκτητης ανοσίας γιατί ενεργοποιούν τα B-cells να παράγουν αντισώματα.

''Υπάρχουν σημαντικά δεδομένα από τη βιβλιογραφία της γρίπης που δείχνουν ότι η προϋπάρχουσα διασταυρούμενη αντιδραστική Τ κυτταρική ανοσία μπορεί να είναι ευεργετική.
Στην περίπτωση της πανδημίας γρίπης H1N1 του 2009, σημειώθηκε ότι υπήρχε μια ασυνήθιστη καμπύλη κατανομής ηλικίας σε σχήμα «V» για τη σοβαρότητα της νόσου, με τα ηλικιωμένα άτομα να είναι καλύτερα από τους νεότερους ενήλικες.
Αυτό συσχετίστηκε με την κυκλοφορία ενός διαφορετικού στελέχους H1N1 στον ανθρώπινο πληθυσμό δεκαετίες νωρίτερα, το οποίο προφανώς δημιούργησε προϋπάρχουσα ανοσία σε άτομα αρκετά ηλικιωμένα, ώστε να έχουν εκτεθεί σε αυτό. Αυτό επιβεβαιώθηκε δείχνοντας ότι υπήρχε προϋπάρχουσα ανοσία έναντι του H1N1 στο γενικό ανθρώπινο πληθυσμό
***"There is substantial data from the influenza literature indicating that pre-existing cross-reactive T cell immunity can be beneficial. In the case of the H1N1 influenza pandemic of 2009, it was noted that an unusual ‘V’-shaped age distribution curve existed for disease severity, with older people faring better than younger adults. This correlated with the circulation of a different H1N1 strain in the human population decades earlier, which presumably generated pre-existing immunity in people old enough to have been exposed to it. This was verified by showing that pre-existing immunity against H1N1 existed in the general human population."**** 👈👈👈👈 από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δυνητικά υφίσταται ανοσία σε επιπεδο T-cells επειδή ο ιός κυκλοφορούσε στο παρελθόν, δεδομένο το οποίο ΑΓΝΟΗΣΑΝ όταν προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη προϋπάρχουσας ανοσίας.
Και ερχόμαστε τώρα να δούμε τι έκαναν ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ τα λαμόγια του ΠΟΥ σε συνεργασία με αυτούς που τους πληρώνουν αδρά (κινεζάκια και αλλά καλά παιδάκια🤔🤔) με ένα "paper" που είναι η επιτομή της κομπίνας της γελοιότητας και της κοροϊδίας, με δήθεν αναδρομικους ελέγχους (ήτοι με tobacoo science προσποιούνται ότι δεν ΕΙΔΑΝ το Φαντομα Ιό στο παρελθόν -αν και δεν πήγαν ΠΡΙΝ το 2019- ήτοι προσπαθούν να κρύψουν ότι ο Φαντομας Ιός ΔΕΝ είναι κάτι νέο και προηγούμενως ανύπαρκτο, γιατί φοβούνται πως αν αναδειχτεί πως εκτός από προϋπάρχουσα ΑΝΟΣΙΑ στο πληθυσμό υφίστατο και ο Φαντομας ιός ως προϋπάρχοντας, ήτοι ενδημικός, τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν για τα εγκλήματα τους)
Και θεωρώ ότι προσπαθούν να καλύψουν τα εγκλήμα της ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ της ψευτοπανδημιας όπως είχαν κάνει στη προηγούμενη ψευτοπανδημία που είχαν ανακηρύξει
(Με το αζημίωτο φυσικά) για τον H1N1.
Tο paper είναι αυτό 👇👇 και μετά τη 50 σελίδα, διαβάζετε


"WHO-convened Global Study of the Origins of SARS-CoV-2 (including annexes)"
"Review of Stored Biological Samples Testing"
Ο δήθεν έλεγχος φυσικά έγινε στη Κίνα, σε δικά τους δείγματα, με δικούς τους ανθρώπους χωρίς καν ορθή δημοσίευση.
Όπως είπα, η επιτομή της κοροϊδίας.
Ελέγχοντας φυσικά για μορφές ανοσίας σε επίπεδο B-cells για IgM, IgG, IgA, αντισώματα ΞΕΧΑΣΑΝΕ ότι σε σχέση με τον πρώτο αδελφάκι η ανοσία σε επίπεδο B-cells είναι χρονικά περιορισμένη ενώ σε T-cells είναι διαχρονική και έτσι παμπόνηρα ΔΕΝ έλεγξαν για T-cells μορφές ανοσίας που είναι ο ορθός τρόπος να ελέγξεις αν ΥΠΗΡΧΕ ο ιός στο παρελθόν, ήτοι πάντοτε.

((Από εδώ ""Previous work has also shown that memory B cell responses tend to be short-lived after infection with SARS-CoV-1 (Channappanavar et al., 2014; Tang et al., 2011). In contrast, memory T cell responses can persist for many years (Nina Le Bert, 2020; Tang et al., 2011; Yang et al., 2006) and, in mice, protect against lethal challenge with SARS-CoV-1 (Channappanavar et al., 2014)"))

Προηγούμενες εργασίες έδειξαν επίσης ότι οι αποκρίσεις των Β κυττάρων μνήμης τείνουν να είναι βραχύβιες μετά τη μόλυνση με SARS-CoV-1 (Channappanavar et al., 2014; Tang et al., 2011). Αντίθετα, οι αποκρίσεις των Τ κυττάρων μνήμης, μπορούν να διατηρηθούν για πολλά χρόνια (Nina Le Bert, 2020; Tang et al., 2011; Yang et al., 2006) και, σε ποντίκια, προστατεύουν από θανατηφόρο πρόκληση με το SARS-CoV-1
Επίσης, ότι ελέγχους για την ανεύρεση του ιού, έγιναν με pcr test, ήταν σε 10 σκατοδείγματα και μόνο σε 6 σε ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού και όσα αλλά pcr έγιναν ήταν επι το πλείστον σε παιδιά (ελάχιστα σε ενήλικες και ειδικά άνω των 65) που όλοι γνωρίζουμε ότι η μόλυνση σε αυτά είναι πάρα πολύ σπάνια και φυσικά ήταν δείγματα που πάρθηκαν έξω από τη περίοδο επιπολασμού του ιού και όχι σε ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού.
Ουδέν λόγος επίσης και αναφορά για κύκλους ή οτιδήποτε επιστημονικό και μεθοδολογικά ορθό εφόσον οι έλεγχοι που έκαναν δεν ήταν καν αντιπροσωπευτικά παρελθόντα δείγματα και ούτε παρελθόντα στη πραγματικότητα.
Και ούτε καν πλησίασαν την έννοια του ελέγχου μερικών χιλιάδων αποθηκευμένων δειγμάτων 👉👉 με μια ορθά και μεθοδολογικά τυφλά δομημένη αναδρομική δειγματοληπτικά μελέτη με τη πληθώρα των μοριακών τεστ (PCR tests) που κατασκεύασαν για να ανιχνεύουν τον φαντομα ιό, σε δείγματα ασθενών των ηλικιακών και ευπαθών ομάδων (που μας "έδειξαν" οτι επλήγησαν) με παρόμοια κλινική εικόνα, παρελθόντων ετών όπου δεν είχε ανιχνευθεί κανένας μικροβιακος παράγοντας👈👈.

Οπως ανέφερα, μια συνήθη επιστημονική πρακτική να κοιτάς εμπεριστατωμένα και σε βάθος στο παρελθόν για να επιβεβαιώσεις αν υπάρχει το κάτι καινούριο που ανακάλυψες.
Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία τους όμως ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας στο μέρος που αναφέρονται ότι έψαξαν για κρούσματα (ασθενείς) δήθεν αναδρομικά (μέχρι το Δεκέμβρη 2019🥳) και από τους 76.253 ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού διέκριναν λέει με κλινική συμβατότητα μόνο 92 και όταν έλεγξαν μετά από ΕΝΑ χρόνο για αντισώματα μόνο (οχι και στους 92 αλλα μὀνο όπου "βρήκαν" δείγμα) δεν ανίχνευσαν τίποτα, έλα βρε σοβαρά!!!!!.

Η γελοιότητα της γελοιότητας και η κοροϊδία της κοροϊδίας στο τετράγωνο κυριολεκτικά (ξέρουν ότι απευθύνονται σε "ηλίθιους δημοσιοκάφρους" αλλά και χειραγώγησημους ανθρώπους) και απλά δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις ότι έπραξαν ότι έπρεπε να είχαν πράξει ένα χρόνο ΠΡΙΝ.
👇👇👇👇👇💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣👇👇👇👇👇
Οι μελέτες και μέρος της βιβλιογραφίας για προϋπάρχουσες μορφές ανοσίας κάτωθι
Όπου ΟΛΕΣ αναδεικνύουν το ίδιο δεδομένο (με διαφορετικές μεθοδολογίες)
Ότι ΟΙ ΠΡΟΫΠΆΡΧΟΥΣΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
(Όπως υφίστατο για κάθε γνωστό και άγνωστο ιό ) και αυτό φοβίζει τα λαμόγια και γκρεμίζει την υστερική και παρανοϊκή τρομοκρατία που διετέλεσαν και συνεχίζουν να εκτελούν για το ιό που ήρθε από το πουθενά για να καταστρέψει την ανθρωπότητα.
Covid-19: Do many people have pre-existing immunity?
Not so novel coronavirus?

At least six studies have reported T cell reactivity against SARS-CoV-2 in 20% to 50% of people with no known exposure to the virus.

Covid-19: Εχουν πολλοί άνθρωποι προϋπάρχουσα ανοσία; Δεν είναι και τόσο καινούργιος κοραναϊός;
Τουλάχιστον έξι μελέτες έχουν αναφέρει την αντιδραστικότητα των Τ κυττάρων έναντι του SARS-CoV-2 στο 20% έως 50% των ατόμων χωρίς γνωστή έκθεση στον ιό.

"Pre-existing and de novo humoral immunity to SARS-CoV-2 in humans"
Στη συγκεκριμένη μελέτη ανέδειξαν ξεκάθαρα προϋπάρχουσα ανοσία ακόμα και με την ύπαρξη συγκεκριμένων αντισωμάτων IgG για τον ΦΑΝΤΟΜΑ ιό.
"Using diverse assays for detection of antibodies reactive with the SARS-CoV-2 spike (S) glycoprotein, we demonstrate the presence of pre-existing humoral immunity in uninfected and unexposed humans to the new coronavirus. SARS-CoV-2 S-reactive antibodies were readily detectable by a sensitive flow cytometry-based method in SARS-CoV-2-uninfected individuals and were particularly prevalent in children and adolescents. These were predominantly OF THE IgG CLASS and targeted the S2 subunit. ....... Notably, SARS-CoV-2-uninfected donor sera exhibited specific neutralising activity against SARS-CoV-2 and SARS-CoV-2 S pseudotypes, according to levels of SARS-CoV-2 S-binding IgG and with efficiencies comparable to those of COVID-19 patient sera. Distinguishing pre-existing and de novo antibody responses to SARS-CoV-2 will be critical for our understanding of susceptibility to and the natural course of SARS-CoV-2 infection."

''Χρησιμοποιώντας διάφορες δοκιμασίες για την ανίχνευση αντιδραστικών αντισωμάτων με τη γλυκοπρωτεΐνη SARS-CoV-2 spike (S), καταδεικνύουμε την παρουσία προϋπάρχουσας χυμικής ανοσίας σε ανθρώπους που δεν έχουν μολυνθεί και δεν έχουν εκτεθεί στον νέο κορανοϊό. Τα SARS-CoV-2 S-αντιδραστικά αντισώματα, ήταν εύκολα ανιχνεύσιμα με μια μέθοδο βασισμένη σε κυτταρομετρία ευαίσθητης ροής σε άτομα που δεν είχαν μολυνθεί με SARS-CoV-2 και ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα σε παιδιά και εφήβους. Αυτά ήταν κυρίως ΤΗΣ IgG ΤΑΞΗΣ και στόχευαν την υπομονάδα S2. ...... Συγκεκριμένα, οι δότες ορού SARS-CoV-2 που δεν είχαν μολυνθεί επέδειξαν ειδική εξουδετερωτική δράση έναντι ψευδοτύπων SARS-CoV-2 και SARS-CoV-2 S, σύμφωνα με τα επίπεδα IgG που δεσμεύονται με SARS-CoV-2 και με αποτελεσματικότητα συγκρίσιμη με αυτές του ασθενούς COVID-19. Η διάκριση των προϋπάρχουσων και των de novo αποκρίσεων αντισωμάτων στο SARS-CoV-2 θα είναι κρίσιμη για την κατανόηση της ευαισθησίας και της φυσικής πορείας της λοίμωξης SARS-CoV-2.''
"Phenotype of SARS-CoV-2-specific T-cells in COVID-19 patients with acute respiratory distress syndrome"

"SARS-CoV-2-specific T cell immunity in cases of COVID-19 and SARS, and uninfected controls"
Robust T cell immunity in convalescent individuals with asymptomatic or mild COVID-19

"Οι περισσότερες συσχετιστικές μελέτες προστασίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του SARS-CoV-2 έχουν επικεντρωθεί στην επαγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων (Hotez et al., 2020; Robbiani et al., 2020; Seydoux et al., 2020; Wang et al., 2020)
Ωστόσο, οι αποκρίσεις αντισωμάτων δεν είναι ανιχνεύσιμες σε όλους τους ασθενείς, ειδικά σε αυτούς με λιγότερο σοβαρές μορφές COVID-19 (Long et al., 2020; Mallapaty, 2020; Woloshin et al., 2020).
Προηγούμενες εργασίες έδειξαν επίσης ότιοι κυτταρικές αποκρίσεις των Β κυττάρων μνήμης, τείνουν να είναι βραχύβιες μετά από μόλυνση με SARS-CoV-1 (Channappanavar et al., 2014; Tang et al., 2011).
Αντιθέτως, οι αποκρίσεις Τ κυττάρων μνήμης μπορούν να διατηρηθούν για πολλά χρόνια (Nina Le Bert, 2020 ; Tang et al., 2011; Yang et al., 2006) και, σε ποντίκια, προστατεύουν από θανατηφόρο πρόκληση με το SARS-CoV-1 (Channappanavar et al., 2014). "

"Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals"
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Προς γνώση και συμμόρφωση προς κάθε ειδικό και αρμόδιο που πουλάει φύκια και μεταξωτές κορδέλες για τον ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟ που μας την έπεσε ΞΑΦΝΙΚΑ και από το πουθενά................. τα $$$$$$$$$$$ δε θα σας γλιτώσουν, απλά γιατί η αλήθεια πάντα αναδύεται κάποια στιγμή.............
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Πανδημία εξ ενός νέου στελέχους της οικογένειας των κορωνοιων προηγουμένως ανύπαρκτου, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και εκ τούτου οποιαδήποτε αρμόδια δήλωση ως αισχρή δικαιολογία, για τη κατάλυση του Συντάγματος και των Ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι αστήρικτη 100% και το ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ για αυτό φοβούνται και επιδίδονται σε τέτοιες κινήσεις (με αρκετές μηνύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη παγκοσμίως)
ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ απλά ένα προηγουμένως άγνωστο αλλά ενδημικό στέλεχος της οικογένειας των κορονοιων, με εποχική διακύμανση που ίσως σχετίζεται με λοιμωξεις του αναπνευστικού σε κάποιες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και η παρανοϊκή, αντι-επιστημονική, αντι-ιατρική χρήση διαφόρων ειδών (ΜΗ πιστοποιημένων ορθά) τεστ ανίχνευσης του, δημιούργησαν μια παραπλανητική εικόνα μιας δήθεν πανδημίας.
Και τα πρωτόκολλα διαχείρισης αυτής μαζί με τα πρωτόκολλα διαχείρισης κάθε ανθρώπου που αρρωσταίνει για οποιοδήποτε λόγο ως δυνητικά παθών διόγκωσε ακόμα περισσότερο την απατηλή εικόνα της ΨΕΥΔΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
Εφόσον ο Φαντομας ιός (που μάλλον πάντα υπήρχε αλλά δεν τον βλέπαμε γιατί δεν ψάχναμε κιόλας) υφίσταται όλα τα προηγούμενα χρόνια και η ανθρωπότητα ΠΟΤΕ ΔΕΝ αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, ούτε αυξημένη θνησιμότητα και ποτέ δεν πήραμε το οποιοδήποτε παράλογο, παρανοϊκό και επικίνδυνο μέτρο που πήραμε από το 2020 και μετά τη ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ της ψευδής ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (από τα λαμόγια του ΠΟΥ με τη βοήθεια των Κινέζων κομμουνιστών που δε γουστάρουν ανθρώπινα δικαιώματα) ΤΟΤΕ οποιαδήποτε βλάβη, θάνατος κλπ, αποδίδεται στον SARS-COV-2 και στα μέτρα αντιμετώπισης του είναι
ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,
από αυτούς που ουδέποτε, δεν έπραξαν τα δέοντα και ουδέποτε δεν τεκμηρίωσαν αδιαμφισβήτητα ότι ο SARS-COV-2 ΔΕΝ προϋπήρχε και ΔΕΝ ήταν απλά ένας από τους πολλούς άγνωστους ενδημικους και εποχικά κινούμενους ιούς που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Και η επαίσχυντη τυφλή αποδοχή (όχι μόνο από τους αρμόδιους αλλά και από την ελεγχόμενη επιστημονική κοινότητα) της γονιδιακής και φυλογενετικης εικόνας του SARS-COV-2 με προγράμματα και αλγόριθμους βασισμένα στο νομό των πιθανοτήτων ως ΔΗΘΕΝ απόδειξη πως ο ιός ΔΕΝ υπήρχε ΠΡΙΝ τον δούνε, είναι ακόμα ένα έγκλημα εκ προμελέτης και όχι μόνο γελοιοποιεί τις βασικές αρχές της επιστήμης, αλλά γελοιοποιεί την ίδια την λογική.

Και η πρεμούρα του ΠΟΥ με τους κινέζους στη δεδομένη στιγμή να δημοσιεύσουν αυτή την εξόφθαλμα μελέτη-όνειδος-κοροϊδία-γελοιότητα αποδεικνύει ότι ξέρουν πως έχουν τη φωλιά τους χεσμένη και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους.
Τα κάτωθι Από Lancet & Viruses (τα screenshot) από τη βιβλιογραφία, δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ στη τελευταία πρόταση με κεφαλαία).
Για να καταλάβετε ότι η βάση για να αντλήσεις κορονοκρούσματα, κορονοασθενείς, κορονοθανάτους (και με τη βοήθεια δισεκατομμυρίων ανούσιων κορονοτεστ) είναι τεράστια.
Και η επίσημη ΓΝΩΣΗ που έρχεται από τους πλέον ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ότι πλείστοι άλλοι ΑΓΝΩΣΤΟΙ κορονοιοί υφίσταται εδώ και δεκαετίες και έχασαν δείγματα και κανένας αρμόδιος δήθεν δεν έψαχνε, αποδεικνύει ότι η θεατρική παράσταση έχει στηθεί εδώ και πολύ καιρό.

(****Ένας ιός "υπάρχει" μόνο όταν κατατεθεί επίσημα στην αντίστοιχη βάση δεδομένων, όσο δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, τυπικά ΔΕΝ "υπάρχει" στη φύση, είναι ένας πιθανόν άγνωστος.
Μπορείς να είσαι ιολογος και να έχεις ανιχνεύσει 10 νέους και Αγνωστούς ιούς αλλά όσο δεν καταθέτεις τη γονιδιακή ακολουθία τους ΔΕΝ υπάρχουν***)



Α......."Επιδημιολογία της πνευμονίας..........
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΠΟΥ, 450 εκατομμύρια περιπτώσεις πνευμονίας καταγράφονται κάθε χρόνο. περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτήν την ασθένεια, αντιπροσωπεύοντας το 7% της συνολικής θνησιμότητας των 57 εκατομμυρίων ανθρώπων."
((Σε περισσότερα από τα μισά περιστατικά πότε ΔΕΝ ανιχνευονταν κάποιο παθογόνο μικρόβιο και στα υπόλοιπα περιστατικά αφορούν όλα τα παθογόνα που έβαλα στη προηγούμενη ανάρτηση που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ή εξολοθρευτήκαν από τον φαντομα ιό που μάλλον είναι ο Thanos🤣😱🤣😱))

Β......Κορωνοιοι.......
"Όλοι αυτοί οι ιοί, συμπεριλαμβανομένων των B814 και HCoV-229E, ήταν ευαίσθητοι στον αιθέρα, δείχνοντας την παρουσία επικάλυψης λιπιδίων.
Οι McIntosh et al. (1967) ανέκτησε αργότερα πολλούς ευαίσθητους στον αιθέρα ιούς από αναπνευστικές οδούς ασθενών, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε καλλιέργεια οργάνων. Αυτοί οι ιοί ονομάστηκαν ιοί «OC» τα αρχικά σημαίνουν πέρασμα στην καλλιέργεια οργάνων.
Σύμφωνα με ηλεκτρονική μικροσκοπία όλοι αυτοί οι ιοί είχαν μορφολογίες παρόμοιες με πολλούς άλλους ιούς ζώων που είχαν εντοπιστεί προηγουμένως, δηλαδή IBV, MHV και TGEV [21].
Αυτοί οι ιοί ταξινομήθηκαν αργότερα ως κοροναϊοί, οι οποίοι έγιναν δεκτοί ως νέο γένος το 1975.


👉Δυστυχώς, πολλά από τα κλινικά δείγματα που συλλέχθηκαν και αποθηκεύτηκαν στη δεκαετία του 1960, τα οποία ήταν θετικά για σωματίδια που μοιάζουν με κορονοιο ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ👈👈.

Ως εκ τούτου, μέχρι την αναγνώριση του SARS-CoV στο 2003, η μελέτη των ανθρώπινων κοροναϊών περιορίστηκε στην έρευνα των HCoV-229E και HCoV-OC43.....

👉👉👉👉ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΟΡΏΝΟΙΩΝ"👈👈👈
☝️☝️αυτό το φατσοβιβλίο μου το διέγραψε σε 3 σχόλια ως spam😱😱

Η κάτωθι ανάρτηση της
Evangelou Marianna
ήταν το έρεισμα να φτιάξω αυτή την ανάρτηση. Thanks
😉


"Με βάση τα άνωθεν και τις ισχυρές ενδείξεις που έχουμε (στο κομμάτι τουλάχιστον της επιστήμης, που είναι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικό), ότι όλο το σκηνικό της πανδημίας στήθηκε πάνω σε έναν "δημόσια" άγνωστο στέλεχος της οικογένειας των κορώνοιων που πάντα προϋπήρχε, ως ένας ΑΠΟ τους πολλούς ενδημικούς και εποχικά κινούμενους ιούς, που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού και χωρίς να χρειάζεται εκτελέσουμε την προ-απαιτούμενη αναδρομική μελέτη σε δεκάδες χιλιάδες αποθηκευμένα δείγματα ασθενών του παρελθόντος, αφού οι διαφορές μορφές προϋπάρχουσας ανοσίας είναι αποδεδειγμένες και συνάδουν με παρόμοιες μορφές ανοσίας του πληθυσμού στους ιούς της γρίπης. Έχουμε και το ακόλουθο "παράδοξο" δημιούργημα των αρμοδίων και ειδικών που κατήργησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, και που είναι ξεκάθαρο και προφανές πως βοήθησε στην υπερμεγέθηση της πλασματικής εικόνας πως έχουμε μια φοβερή πανδημία.

Δηλαδή την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ όλων των παθογόνων
(Και αντικατάσταση τους με τον φαντομα ιό) που σχετίζονταν αιτιολογικα κάθε χρόνο με εκατομμύρια νοσήσεις, νοσηλείες και θανάτους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας εξολοθρευτήκαν ΟΛΑ τα παθογόνα (ιοί, βακτήρια, κλπ) που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού (πέριξ των 450 μυρίων σύμφωνα με τον ΠΟΥ) και πνευμονία μέσα σε αυτές.
Και φυσικά αφού εξαφανίστηκαν ΟΛΑ αυτά τα παθογόνα, εξαφανίστηκαν και όλες αυτές οι λοιμώξεις που εξ αυτών κατέληγαν σε ΘΑΝΑΤΟ, περίπου 4 μύρια κάθε χρόνο σύμφωνα με τον ΠΟΥ.



Λοιπόν, Αφού ΔΕΝ καταγράφετε κανένας θάνατος εξ αυτών πλέον.👇👇👇
🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ΑΙΏΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ μαμημενα μικρόβια 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Η ανθρωπότητα ευχαριστεί το Φαντομα ιό που ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ αυτούς τους δολοφόνους και ΣΩΘΗΚΑΝ 4 εκατομμύρια ζωές 😉 παρακαλώ να βγείτε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσετε τον Φαντομα Ιό.
Μέρος 1ο..........
Viruses linked to community-acquired pneumonia in children and adults
"..για respiratory viral infection (Ιώσεις), ανίχνευση παθογόνων (15–56%) σε πνευμονία σχετιζόμενη με μόλυνση εξ ιών, που ονομάζεται και "άτυπη πνευμονία" ναι σωστά όπως η κορονοπνευμονία😉
• Respiratory syncytial virus
• Rhinovirus
• Influenza A, B, and C viruses
• Human metapneumovirus
• Parainfluenza viruses types 1, 2, 3, and 4
• Human bocavirus*
• Coronavirus types 229E, OC43, NL63, HKU1, SARS
• Adenovirus
• Enteroviruses
• Varicella-zoster virus
• Hantavirus
• Parechoviruses
• Epstein-Barr virus
• Human herpesvirus 6 and 7
• Herpes simplex virus
• Mimivirus
• Cytomegalovirus†
The typical bacteria which cause pneumonia are:
Τα τυπικά βακτήρια που προκαλούν πνευμονία είναι

▪︎Streptococcus pneumoniae
▪︎Staphylococcus aureus
▪︎Group A Streptococcus
▪︎ Klebsiella pneumoniae
▪︎ Haemophilus influenzae
▪︎ Moraxella catarrhalis
▪︎ anaerobes, and gram-negative organisms
Μέρος 2ο...............
Αλλά το πιο σημαντικό επίτευγμα του Φαντομα ιού ήταν πως εξολοθρεύσε και εξαφάνισε (ειδικά στο Ελλαδιστάν) όλες τις νοσοκομειακές λοιμώξεις και φυσικά αμέτρητους θανάτους που αναλογούν κυρίως σε περιπτώσεις σήψης (SEPSIS) εξ αυτών των βακτηρίων.
Η λίστα είναι από την αγαπητή Ιαπωνία που εδώ και χρόνια καταγράφει και παρακολουθεί δειγματοληπτικά τα περιστατικά νοσοκομειακών λοιμώξεων ως αίτιο σοβαρής ασθένειας και θανάτου και αφορά καταγραφή μικροβίων σε διάφορα δείγματα.

Ανοίγετε το λινκ και κατεβάζετε τα pdf από το 2013 ως το 2019.



Αυτό αγαπητοί λέγεται Ιατρικό Ήθος, ήτοι να αναγνωρίζεις ότι η ιατρικές παρεμβάσεις σου (τα νοσοκομεία) δημιουργούν πλείστα αίτια σοβαρών μολύνσεων και λοιμώξεων καταρχάς αλλά και νοσησεων και θανάτων εξ αυτών.
Isolated Bacteria from Blood Specimens.........

Escherichia coli
Staphylococcus aureus
Staphylococcus epidermidis
Coagulase-negative staphylococci (CNS)*
Klebsiella pneumoniae
Enterococcus faecalis
Pseudomonas aeruginosa
Enterococcus faecium
Enterobacter cloacae
Candida albicans
Klebsiella oxytoca
Corynebacterium sp.
Bacillus cereus
Streptococcus sp.
Staphylococcus sp.
Isolated Bacteria from Cerebrospinal Fluid Specimens.........

Staphylococcus epidermidis
Coagulase-negative staphylococci (CNS)*
Staphylococcus aureus
Corynebacterium sp.
Propionibacterium acnes
Cryptococcus neoformans
Escherichia coli
Streptococcus pneumoniae
Enterococcus faecalis
Klebsiella pneumoniae
Pseudomonas aeruginosa
Streptococcus agalactiae
Klebsiella aerogenes
Staphylococcus sp.
Enterobacter cloaca
Isolated Bacteria from Respiratory Specimens.......
Staphylococcus aureus
α-Streptococcus
Candida albicans
Pseudomonas aeruginosa
Neisseria sp.
Corynebacterium sp.
Coagulase-negative staphylococci (CNS)*
Klebsiella pneumoniae
Escherichia coli
Candida sp.
Haemophilus influenzae
Candida glabrata
γ-Streptococcus
Moraxella (Branhamella) catarrhalis
Stenotrophomonas maltophilia
Isolated Bacteria from Urine Specimens........

Escherichia coli
Enterococcus faecalis
Pseudomonas aeruginosa
Klebsiella pneumoniae
Corynebacterium sp.
Coagulase-negative staphylococci (CNS)*
Candida albicans
Staphylococcus aureus
Enterococcus faecium
Proteus mirabilis
Enterococcus sp.
Streptococcus agalactiae
α-Streptococcus
Candida glabrata
Enterobacter cloacae
Υ.Γ.... όποιος κορονοΜΑΝΙΑΚΟΣ και ΚΟΡΟΝΟΦΟΒΙΚΟΣ πιστεύει ότι ο Φαντομας Ιός εξαφάνισε όλα τα άνωθεν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΙΤΙΑ ΜΟΛΎΝΣΕΩΝ, ΛΟΙΜΏΞΕΩΝ, ΝΟΣΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως απλά βάζουν μια ΤΑΜΠΕΛΑ κατά το δοκούν, λυπάμαι αλλά δεν έχει σωτήρια, έχει κάψει όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα και τρέχει να κάνει κορονοτεστ και να χτυπήσει ενέσεις για να "σωθεί" από τον εξαίρετο Φαντομα Ιό που "εξολοθρευσε" όλα αυτά τα "τέρατα" 😉

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »