Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ, ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΣΑΣ ΕΠΙΔΙΔΩ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!! Ποιος είναι ο “ανόητος” από τις μηνύσεις του οποίου προστατεύει τον Τσιόδρα το ακαταδίωκτο ;;; Ελάτε κ. Χατζηνικολάου : Καλέστε με στον ΑΝΤ1 να μιλήσουμε για τις μηνύσεις αυτές !!! Και για τους “χιλιάδες νεκρούς” στα κολαστήρια !!! Και για το αν εγώ είμαι αρνητής του ιού ή εσείς ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-04-24, 1.10.59 πμ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Πρώτα ο Καμπουράκης. Μετά ο Ευαγγελάτος. Και τώρα ο Χατζηνικολάου.

Το σύστημα έχει βάλει πλέον τα μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα για να με αντιμετωπίσει.

Και να με στοχοποιήσει !!

Έτσι, κ. Χρυσοχοΐδη ;;

Την ίδια ώρα που στο διαδίκτυο οργιάζουν όχι πλέον οι πράκτορες με ψεύτικα στοιχεία αλλά επώνυμοι συκοφάντες και υβριστές. 

Ποτέ χωρίς κανένας να αγγίζει ούτε μία λέξη από αυτά που καταγγέλλω.

Γιατί το σύστημα δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει στα ίσια ενώ παρακολουθεί με απόγνωση να γιγαντώνεται το κύμα των ανθρώπων που με ακολουθούν.

Και έτσι σήμερα την σκυτάλη την

πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

https://www.antenna.gr/watch/1460407/ant1-news-23042021-stis-18-50

Από το 51ο λεπτό.

Πρέπει πλέον να στοχοποιηθώ από τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.. Η νομική δράση μου και η αποκάλυψη της αλήθειας έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας.

Είναι τόσο ένοχοι και δειλοί όμως που δεν τολμά κανένας από αυτούς να αναφέρει το όνομά μου !!

Με φωτογραφίζουν, δείχνουν αποσπάσματα από τα βίντεό μου, αλλά το “Νίκος Αντωνιάδης” δεν τολμάνε να το ξεστομίσουν !!

Έτσι σήμερα και στις ειδήσεις του ANT1 από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Υπερασπιζόμενος με πάθος το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, επιδεικύοντας ιδιαίτερο πάθος για τον Σωτήρη Τσιόδρα, είπε …έμπλεος αγανάκτησης:

Τον προστατεύει από το να σέρνεται από μηνύσεις και αγωγές διαφόρων ανοήτων που ενώ πεθαίνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας καθημερινά σε όλον τον κόσμο εξακολουθούν να λένε ότι δεν υπάρχει ιός” !!

Ποιος κάνει τις μηνύσεις στον Τσιόδρα και την παρέα του;

Ποιος άλλος εκτός από μένα;

Μηνύσεις γνωστές σε όλη την Ελλάδα.

Τις υπενθύμισα χθες. Και ενημέρωσα τον κόσμο ότι η προδικασία επί των μηνύσεων αυτών έχει ολοκληρωθεί και οι εισαγγελείς βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο.

Γιατί η άσκηση ποινικής δίωξης και η παραπομπή των μελών της εθνικής επιτροπής, δηλαδή και του κ. Τσιόδα, για την ψευδή βεβαίωσή τους στην εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία, και κατά του κ. Τσιόδρα και πάλι και κατά της κ. Λινού και κατά του κ. Σύψα για παράβαση καθήκοντος και διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα ψέματα για τη χρήση μάσκας είτε ότι αυτή είναι μόνο για τους πάσχοντες είτε ότι είναι για όλους, είναι μονόδρομος για τους εισαγγελείς.

Και ο κ. Τσιόδρας το ξέρει.

Και η κυβέρνηση τον σώζει.

Και μαζί με αυτόν και τον εαυτό της.

Ελάτε, κ. Χατζηνικολάου, λοιπόν:

Καλέστε με στον ANT1 να μιλήσουμε για τις μηνύσεις μου αυτές !!

Καλέστε με να μιλήσουμε και για τους χιλιάδες νεκρούς στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων !!

Καλέστε με να δούμε αν εγώ είμαι αρνητής του ιού !!

Ή αν εσείς είστε αρνητής της αλήθειας !!

Τολμάτε ;;

Μπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »