Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Το παραμύθι των αυξημένων θανάτων από το "φοβερό ιό" εξ του Nick Kilo (τον οποίο εξαφάνισαν ολοκληρωτικά από προσώπου Γης=πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και τις συζητήσεις του στο μεσεντζερ γιατί έτσι δουλεύει η "επιστήμη")

Vasileios Syranastasis

Λίγα δεδομένα και στατιστικά με μια απλή λογική ματιά, για να κλείσει το παραμύθι των αυξημένων θανάτων από το "φοβερό ιό" εξ του Nick Kilo (τον οποίο εξαφάνισαν ολοκληρωτικά από προσώπου Γης=πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και τις συζητήσεις του στο μεσεντζερ γιατί έτσι δουλεύει η "επιστήμη")

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=100764545419788&id=100064587270125

Αν δεν δούμε αντικειμενικά πάνω σε τι προϋπάρχουσες συνθήκες και καταστάσεις στηρίχθηκαν και απο που και πως άντλησαν "θανάτους" οι εγκληματίες που έστησαν την θεατρική παράσταση ενός δήθεν προηγουμένως ανύπαρκτου ιό που διασπείρεται στην ανθρωπότητα για να μπορούν να ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ κορονοθανάτους εξ αυτού, με αυτόν, ίσως με αυτόν, ΔΕΝ πρόκειται να ξυπνήσουμε ως ανθρωπότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.........
Επίσης ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουμε ότι σε περιόδους κρίσης, πανικού, φόβου, τρομοκρατίας, υπέρμετρου στρες κλπ, είναι λογικό να

αναμένουμε μια αύξηση θνησιμότητας ειδικά σε ευπαθείς ομάδες όπως υπερήλικες, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθεις κλπ (Και από την ελλειπή ιατρική φροντίδα που όλοι ξέρουμε ότι υφίσταται) και δε νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι γιατρός για να το καταλάβεις αν και εκατοντάδες γιατροί το έχουν πει από πέρυσι τέτοιο καιρό........

Ο πίνακας είναι από το CDC της Αμερικής.

Δείχνει τη θνησιμότητα ανά ηλικιακή ομάδα ανά έτος 2017 και 2018 του γενικού πληθυσμού (*****)

1. Για την ηλικιακή ομάδα 15-24 είναι 0.07%-0.074% (minimum)
2. Για την ηλικιακή ομάδα 65-74 είναι 1.78%-1.79%
2. Για την ηλικιακή ομάδα 75-84 είναι 4.38-%-4.47%
3. Για την ηλικιακή ομάδα +85 είναι 13.45%-13.57% (maximum)
(Τα ποσοστά σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες είναι πλησίον)

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο ρυθμός που πεθαίνουν οι άνθρωποι κάθε έτος εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από την ηλικία.

Δηλαδή κάθε χρόνο η Αμερική περιμένει ότι θα πεθαίνει το 13.5% άνω των 85 ετών
Π.χ. απο το δευτερο πινακα πληθυσμού ανά ηλικιακή ομάδα βλέπουμε ότι το 2019 οι άνω των 85 ετών ήταν περίπου 6.6 μύρια άρα θα πέθαιναν περίπου 13.5%×6.6μυρια=891.000 το 2020

Για την ηλικιακή ομάδα 75-84 που είναι περίπου 16μυρια θα πέθαιναν περίπου 707.000 το 2020. Έχουμε ήδη 707.000+891.000=1.598.000 βέβαιους θανάτους ΑΝΩ των 75 ετών που ήταν αναμενόμενο να συμβούν (πάντα για το γενικό πληθυσμό) χωρίς να λάβουμε υπόψη τη τεράστια τρομοκρατία, το φόβο και το στρες που προκλήθηκε εσκεμμένα και που μπορεί να αυξήσει τη συχνότητα θανάτου υπερβολικά. Μόνο από τύχη και λόγω του ψευδώς θετικού που έχουν όλα τα τεστ άνετα αν έκανες τεστ σε όλους αυτούς τους θανάτους ως και 300.000 θα βαφτίζονταν κορονοθανατοι.

Προ-κορονοιου όποιον γιατρό και ειδικό ρωτούσες για το πώς έβαζαν αίτιο θανάτου στα πιστοποιητικά θα σου έλεγε ότι σχεδόν πάντα τη κυρία νόσο που τους ταλαιπωρούσε και φυσικά αν δεν υπέφεραν ξαφνικά από κάποια Οξεία Νόσο αδιάφορη των υποκειμένων νοσημάτων κανένας δεν έκανε τεστ για οποιοδήποτε ιό, βακτήριο ή παθογόνο. Είχε Αλτσχάιμερ, πηγε από Αλτσχάιμερ. Είχε άνοια, πήγε από άνοια. Είχε καρκίνο, πηγε από καρκίνο. Ήταν νεφροπαθης, πήγε από νεφροπαθεια. Κλπ

Επί κορονοιου όμως ακόμα και το πόδι να σπάσει κάποιος, ακόμα και να σε μαχαίρωσαν ή πυροβόλησαν ΟΛΟΙ παντού πλέον και σε κάθε νοσοκομείο (λόγω του έξυπνα στημένου πρωτοκόλλου) εδώ και ένα χρόνο έκαναν τα ανούσια τεστ και αν έβγαινε θετικό ή ακόμα και αν έβγαινε αρνητικό αλλά εβηχες και είχες δύσπνοια λόγω του τραυματισμού και του φόβου, πάλι κορονοθανατος θα ήταν αν δεν τα κατάφερνες.

Ελπίζω να είναι κατανοητό.

Πάμε τώρα σε μια άλλη λεπτομέρεια. Σχεδόν παγκοσμίως σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες οι κορονοθάνατοι που έχουν δηλωθεί σε οίκους ευγηρίας και παρόμοιες δομές αναλογικά στο σύνολο των κορονοθανατων κυμαίνονται ανά χώρα αλλά και περιοχή στην ίδια χώρα από 40% ως και 90%.

Πάμε τώρα να δούμε τι συνέβαινε ΠΡΟ-κορονοιου (δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν ακριβή στοιχεία για οίκους ευγηρίας για όλες τις χώρες και ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν τους πολυενδιεφερε και τόσο πολυ το πώς και γιατί πεθαίνουν εκεί τα γερόντια).

Για τη Νορβηγία που βρήκα (Και όλοι κατανοούμε ότι η φροντίδα σε αυτή τη χώρα είναι υψηλή) η ετήσια θνησιμότητα Προ-κορονοιου σε οίκους ευγηρίας και παρόμοιες δομές ήταν πάνω από το 30% των φιλοξενούμενων. Δηλαδή αν έμεναν 100.000 την 1.1.20 μέχρι 31.12.20 θα είχαν πεθάνει 30.000. Παρόμοιο ποσοστό λίγο κάτω από 30% βρήκα και για την Ισλανδία.

Για την Αμερική βρήκα μελέτη ότι ως και το 53% των φιλοξενούμενων πέθαινε μέσα σε 6 μήνες από την εισαγωγή τους (νομίζω εξηγείται η τεράστια διαφορά γιατί οι δομές αυτές στην Αμερική είναι ιδιωτικές, κερδοσκοπικές και ανεξέλεγκτες σε αντίθεση με την Νορβηγία).

Ελπίζω να καταλάβατε ότι αν η θνησιμότητα του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών είναι πέριξ του 13.5% και η θνησιμότητα στους οίκους ευγηρίας είναι άνω του 30% (Και αφορά και ανθρώπους νεότερων ηλικιακών ομάδων) αυτό έχει να κάνει και με το τρόπο διαβίωσης και με τη φύση των δομών και τη φροντίδα που παρέχεται αλλά πολύ περισσότερο γιατί συνήθως οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί είναι οι πιο ευπαθείς.

Αυτό που ίσχυε Προ-κορονοιου για το πώς έβαζαν αίτιο θανάτου στα πιστοποιητικά στο υπερήλικα γενικό πληθυσμό, με απόλυτη βεβαιότητα στους οίκους ευγηρίας ήταν πολύ πιο σύνηθες μιας και η φροντίδα εκεί επί το πλείστον είναι palliative care-παρηγορητική φροντίδα (ας πούμε προσπαθούν να κάνουν τη σίγουρη πορεία στον άλλο κόσμο πιο ευχάριστη).

Άρα έχοντας ένα τεράστιο αριθμό υπερηλίκων και ευπαθών ομάδων που πάντα πέθαιναν με μεγάλη συχνότητα, έχεις το τέλειο βαρέλι να ψαρέψεις παγκοσμίως εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια θανάτους ΑΝ αρχίσεις και κάνεις τα ανούσια τεστ και ακολουθείς διαφορετική διαδικασία (έξυπνα στημένη) πιστοποίησης θανάτων, κάτι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ προηγουμένως.

Το στήσιμο ήταν εξ αρχής στημένο έξυπνα και πρωτεργάτης σε αυτό ήταν οι κατεξοχήν αρμόδιοι ξεκινώντας φυσικά απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ή Παγκόσμιο Οργανισμό ΥΠΟΤΑΓΗΣ στις ορέξεις της ελίτ και τη Φαρμαμαφιας που πλέον έχουν όλη την ανθρωπότητα σκλαβωμένη και κερδίζουν υπέρογκα σε όλους τους τομείς).

Ή πΛανδημια αυτή είναι απλά, πανδημία φόβου, ΠΑΡΆΝΟΙΑΣ και της ΤΑΜΠΕΛΑΣ.

Λίγα ακόμα για να καταλάβετε ακόμα πιο καλά, ειδικά το κόλπο της ταμπέλας και αλλοίωσης των πιστοποιητικών θανάτου άρα και των στατιστικών θανάτου. Λαμβάνοντας υπόψη την άνωθεν ΣΗΜΕΙΩΣΗ ως δεδομένη το 2020 ένα ποσοστό αύξησης θανάτων Π.χ. κατηγορίας καρδιοπάθειας αλλα και καρκίνων είναι λογικό και αναμενόμενο και χωρίς να έχει σχέση με τον ιό.

Έτσι αν περνάμε το υψηλότερο αριθμό θανάτων σε αυτές τις κατηγορίες και προσθέταμε ένα 10% περισσότερους, το νούμερο που θα προέκυπτε λογικά θα ήταν αρκετά κοντά στο αναμενόμενο (αυτούς τους θανάτους θα περιμέναμε χωρίς την "επίδραση" του ιού και των "θανάτων" που "προκάλεσε"

Αμερική (στοιχεία από CDC, https://data.cdc.gov/…/Monthly-Counts-of-Deaths-b…/9dzk-mvmi

https://data.cdc.gov/…/Monthly-Counts-of-Deaths-b…/bxq8-mugm)

Θάνατοι Ιανουαρίου 2018.......

Καρδιαπαθειες 67.024 + 10% =73.726
Καρκίνο 52.876 + 10%=58.164
ΧΑΠ 18.271+10%=20.098
Σύνολα χωρίς το 10% = 138.171
Σύνολα με το 10% = 151.988

Άρα κάπου μεταξύ 138.171 και 151.988 (μπορεί και παραπάνω) θα έπρεπε να ήταν οι θάνατοι από αυτές τις 3 κατηγορίες για τον Ιανουάριο του 2021 στην Αμερική χωρίς να σχετίζονται/προκαλούνται από τον φοβερό ιό.

Είναι όμως??

Από την πρώτη σελίδα που έχω βάλει από το CDC βλέπουμε ότι έχουν δηλώσει για τον Ιανουάριο 2021
Καρδιαπαθειες...54.714
Καρκίνο.. 45.358
ΧΑΠ.. 11.133
.......................
Σύνολα 111.205
(Ο Φαντομας ιός εξαφάνισε από 26.966 ως 40.783 από αυτές μόνο τις 3 κατηγορίες θανάτων για ένα μήνα μόνο). Αν πολλαπλασιάστε το 26.966 ως 40.783 επί 10 μήνες για το 2020 τσακ μπαμ έχετε ΟΛΟΥΣ τους κορονοθανατους με τη ταμπέλα που ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ τους ΕΚΛΕΨΑΝ από άλλες κατηγορίες.

Εν καιρώ "πραγματικής" πανδημίας λόγω ενός προηγουμένως ανύπαρκτου παράγοντα, ήτοι ενός νέου αιτίου, το να συμβαίνουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θάνατοι από τα βασικότερα προηγούμενα αίτια θανάτου ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβαίνει. Μπορεί να συμβεί μόνο με πλαστογράφηση και τη μέθοδο της ταμπέλας, είναι τόσο απλό και όμως ακόμα η πλειονότητα αδυνατεί να το κατανοήσει. Και παρακαλώ σταματήστε να πιστεύετε το κάθε λαμόγιο που σας πουλάει το παραμύθι ότι ναι μα δε θα πέθαναν αν δεν "κολλαγαν" κορονοιο γιατί και η ηλιθιότητα έχει τα όρια της.

Θέτοντας ότι ο φοβερός ιός δεν ευθύνεται για κανένα θάνατο, τότε απλούστατα ΟΛΟΙ οι υπερβαλοντες θάνατοι είναι δολοφονίες άμεσα ή έμμεσα και για αυτό το λογο όλοι οι μηχανισμοί λογοκρισίας, προπαγάνδας, διαγραφής και εξαφάνισης δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς (Και να μη ξεχάσουμε ότι η ιατρική και επιστημονική κοινότητα εκβιάζεται και ελέγχεται σε απίστευτο βαθμό).

Με εκτίμηση, απλα ένας άνθρωπος που προσπαθεί να σκέφτεται και όχι να πιστεύει και να φοβάται





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »