Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, χημικά και συλλήψεις από τα ΜΑΤ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ κατά του lockdown σε Αθήνα, Ζάκυνθο, Πάτρα και Θεσσαλονίκη...

 Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά των περιοριστικών μέτρων και του lockdown μετά από διαδικτυακό κάλεσμα. 


Περίπου 400-600 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, στην Λεωφόρο Αμαλία μπροστά από τη Βουλή. Η αστυνομία τους εμπόδισε με ρίψη χημικών, προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση. Οι διαδηλωτές πέταξαν νεράντζια και πορτοκάλια στις  δυνάμεις των ΜΑΤ. Για αρκετή ώρα, το κέντρο της Αθήνας έμοιαζε με πεδίο μάχης με την αστυνομία να επιδίδεται σε κυνηγητό με τους διαδηλωτές. Εν τέλει, τα επεισόδια επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους όπου η αστυνομία μετά τη χρήση χημικών προχώρησε και σε αρκετές συλλήψεις, περίπου 30 στον αριθμό.




Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο μνημείο του Λευκού Πύργου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαδηλώσει κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορονοϊού. 

Πρόκειται για την ίδια συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Κανένας δεν ανέλαβε επίσημα την ευθύνη της διοργάνωσης. “Ζητάμε τη ζωή μας πίσω” αναφέρει η φωτογραφία του καλέσματος που κοινοποιήθηκε σε χιλιάδες προφίλ στο facebook.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης όπως  «κάτω η χούντα του κορονοϊού».  Σε  μικρής έντασης επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν 11 άτομα. 



Κινητοποίηση κατά του lockdown και στην Πάτρα

Παρόντες παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο ραντεβού που είχαν δώσει μέσω του διαδικτύου είναι αρκετοί Πατρινοί που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία ενάντια στο καθεστώς των lockdown.

Όπως αναφέρει το the best η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην πλατεία Γεωργίου ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα υπήρξε ένταση ανάμεσα σε διαδηλωτές και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε φωτό και βίντεο: 


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ζάκυνθο, πορεία διαμαρτυρίας κατά του lockdown

Οι διοργανωτές που τόνισαν ότι δεν ανήκουν σε καμία κομματική παράταξη προσκάλεσαν τον κόσμο μέσω των social media όλη την εβδομάδα που μας πέρασε με κύριο αίτημα τους τα σκληρά κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το πρωί στην πλατεία Σολομού και αμέσως μετά ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας στην παραλιακή οδό της πόλης φτάνοντας έξω από το κτήριο της Ελληνικής Αστυνομίας φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των σκληρών μέτρων, ενώ τραγούδησαν και τον Εθνικό Ύμνο. 

Οι διαδηλωτές συνέχισαν κατά μήκος της Αλεξάνδρου Ρώμα και κατέληξαν έξω από το βυζαντινό μουσείο, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία των διοργανωτών.

Δείτε βίντεο: 

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.