Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝ (SOVI)

 Δήλωση για την απομόνωση ιών (SOVI)

Απομόνωση: Η δράση της απομόνωσης, το γεγονός ή η κατάσταση της απομόνωσης, διαχωρισμός από άλλα πράγματα ή άτομα · μοναξιά.

- Αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης

Η διαμάχη σχετικά με το εάν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή έχει καθαριστεί ποτέ συνεχίζεται. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τον παραπάνω ορισμό, την κοινή λογική, τους νόμους της λογικής και τις επιταγές της επιστήμης, κάθε αμερόληπτο άτομο πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ή καθαριστεί ποτέ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να βρεθεί επιβεβαίωση της ύπαρξης του ιού. Η λογική, κοινές λογικές και επιστημονικές συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι:

η δομή και η σύνθεση κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει δεν είναι γνωστή, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας οποιασδήποτε υποθετικής ακίδας ή άλλων πρωτεϊνών.

η γενετική ακολουθία σε κάτι που δεν έχει βρεθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή η ακολουθία.

«Μεταλλάξεις» για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει, δεν είναι γνωστές οι ματαλλαξεις.

είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι

ο SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19.


Exosomes (αριστερά) Αξίωση SARS-CoV-2 (δεξιά)

Με όσο το δυνατόν πιο συνοπτικούς όρους, αυτός είναι ο σωστός τρόπος για την απομόνωση, τον χαρακτηρισμό και την επίδειξη ενός νέου ιού. Πρώτον, παίρνει κάποιος δείγματα (αίμα, πτύελα, εκκρίσεις) από πολλά άτομα (π.χ. 500) με συμπτώματα που είναι μοναδικά και αρκετά συγκεκριμένα για να χαρακτηρίσουν μια ασθένεια. Χωρίς ανάμιξη αυτών των δειγμάτων με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ιστό ή προϊόντα που περιέχουν επίσης γενετικό υλικό, ο ιολόγος φιλτράρει και με υπερφυγοκέντριση διαχωρίζει τις ουσίες, δηλαδή καθαρίζει το δείγμα. Αυτή η κοινή τεχνική ιολογίας, που έγινε εδώ και δεκαετίες για την απομόνωση βακτηριοφάγων (1) και των λεγόμενων γιγαντιαίων ιών σε κάθε εργαστήριο ιολογίας, στη συνέχεια επιτρέπει στον ιολόγο να αποδείξει με ηλεκτρονική μικροσκοπία χιλιάδες σωματίδια ίδιου μεγέθους και σχήματος. Αυτά τα σωματίδια είναι ο απομονωμένος και καθαρισμένος ιός.

Αυτά τα ίδια σωματίδια ελέγχονται για ομοιομορφία με φυσικές και / ή μικροσκοπικές τεχνικές. Μόλις προσδιοριστεί η καθαρότητα, τα σωματίδια μπορούν να χαρακτηριστούν περαιτέρω. Αυτό θα περιλαμβάνει την εξέταση της δομής, της μορφολογίας και της χημικής σύνθεσης των σωματιδίων. 

Στη συνέχεια, η γενετική τους σύνθεση χαρακτηρίζεται από την εξαγωγή του γενετικού υλικού απευθείας από τα καθαρισμένα σωματίδια και με τη χρήση τεχνικών γενετικής αλληλουχίας, όπως η αλληλουχία Sanger, που υπήρχαν επίσης εδώ και δεκαετίες. 

Στη συνέχεια, κάνουμε μια ανάλυση για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά τα ομοιόμορφα σωματίδια είναι εξωγενή (εκτός) προέλευσης και όχι τα κανονικά προϊόντα διάσπασης των νεκρών και πεθαμένων ιστών. (2) (Από τον Μάιο του 2020, γνωρίζουμε ότι οι ιολόγοι δεν έχουν κανένα τρόπο να προσδιορίσουν εάν τα σωματίδια που βλέπουν είναι ιοί ή απλά φυσιολογικά προϊόντα διάσπασης νεκρών και πεθαμένων ιστών.) (3)

(1) Απομόνωση, χαρακτηρισμός και ανάλυση βακτηριοφάγων από τη λίμνη αλοαλκαλίνης Elmenteita, KenyaJuliah Khayeli Akhwale et al, PLOS One, Δημοσίευση: 25 Απριλίου 2019. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal. pone.0215734 - πρόσβαση στις 2/15/21

2 «Εξωκυτταρικά κυστίδια που προέρχονται από αποπτωτικά κύτταρα: Ένας ουσιώδης σύνδεσμος μεταξύ θανάτου και αναγέννησης», Maojiao Li1 et al, Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2020 2 Οκτωβρίου. 

Https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fcell. 2020.573511 / πλήρης - πρόσβαση στις 2/15/21

3 «Ο ρόλος των εξωκυτταρικών κυστιδίων ως σύμμαχοι των ιών HIV, HCV και SARS», Flavia Giannessi, et al, Ιοί, 2020 Μάιος

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32456011/

''Extracellular vesicles (EVs) are lipid bilayer-enclosed entities containing proteins and nucleic acids that mediate intercellular communication, in both physiological and pathological conditions. EVs resemble enveloped viruses in both structural and functional aspects. In full analogy with viral biogenesis, some of these vesicles are generated inside cells and, once released into the extracellular milieu, are called "exosomes".''

''Τα εξωκυτταρικά κυστίδια (EVs) είναι οντότητες που περικλείονται από λιπίδια διπλής στιβάδας που περιέχουν πρωτεΐνες και νουκλεϊκά οξέα που μεσολαβούν στη διακυτταρική επικοινωνία, τόσο σε φυσιολογικές όσο και σε παθολογικές καταστάσεις. Τα EV μοιάζουν με τυλιγμένους ιούς τόσο σε δομικές όσο και σε λειτουργικές πτυχές. Σε πλήρη αναλογία με την ιική βιογένεση, μερικά από αυτά τα κυστίδια δημιουργούνται μέσα στα κύτταρα και, όταν απελευθερωθούν στο εξωκυτταρικό περιβάλλον, ονομάζονται "εξωσώματα".''

Εάν έχουμε φτάσει τόσο μακριά, τότε έχουμε απομονώσει πλήρως, χαρακτηρίσει και αλληλουχίσει γενετικά ένα εξωγενές σωματίδιο ιού. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να δείξουμε ότι σχετίζεται αιτιώδη με μια ασθένεια. Αυτό πραγματοποιείται εκθέτοντας μια ομάδα υγιών ατόμων (συνήθως χρησιμοποιούνται ζώα) σε αυτόν τον απομονωμένο, καθαρισμένο ιό με τον τρόπο με τον οποίο πιστεύεται ότι μεταδίδεται η ασθένεια. Εάν τα ζώα αρρωστήσουν με την ίδια ασθένεια, όπως επιβεβαιώνεται από κλινικά ευρήματα και αυτοψία, κάποιος έχει τώρα δείξει ότι ο ιός προκαλεί πραγματικά μια ασθένεια. Αυτό καταδεικνύει τη μολυσματικότητα και τη μετάδοση ενός μολυσματικού παράγοντα.

Κανένα από αυτά τα βήματα δεν έχει ακόμη επιχειρηθεί με τον ιό SARS-CoV-2, ούτε όλα αυτά τα βήματα έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία για οποιονδήποτε αποκαλούμενο παθογόνο ιό. Η έρευνά μας δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη που δείχνει αυτά τα βήματα στην ιατρική βιβλιογραφία.

Αντίθετα, από το 1954, οι ιολόγοι έχουν λάβει μη καθαρισμένα δείγματα από σχετικά λίγα άτομα, συχνά λιγότερο από δέκα, με παρόμοια ασθένεια. Στη συνέχεια επεξεργάζονται ελάχιστα αυτό το δείγμα και εμβολιάζουν αυτό το μη καθαρισμένο δείγμα σε καλλιέργεια ιστού που περιέχει συνήθως τέσσερις έως έξι άλλους τύπους υλικού - όλοι τους περιέχουν το ίδιο γενετικό υλικό ως προς αυτό που ονομάζεται «ιός». 

Η καλλιέργεια ιστών λιμοκτονεί και δηλητηριάζεται και φυσικά αποσυντίθεται σε πολλούς τύπους σωματιδίων, μερικά από τα οποία περιέχουν γενετικό υλικό. 

Ενάντια σε όλη την κοινή λογική, τη λογική, τη χρήση της αγγλικής γλώσσας και την επιστημονική ακεραιότητα, αυτή η διαδικασία ονομάζεται «απομόνωση ιών». 

Αυτή η παρασκευή που περιέχει θραύσματα γενετικού υλικού από πολλές πηγές υποβάλλεται στη συνέχεια σε γενετική ανάλυση, η οποία στη συνέχεια δημιουργεί σε μια διαδικασία προσομοίωσης υπολογιστή την υποτιθέμενη αλληλουχία του φερόμενου ιού, ενός λεγόμενου  silico genome. Σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται ένας πραγματικός ιός με ηλεκτρονική μικροσκοπία. Σε καμία περίπτωση δεν εξάγεται ένα γονιδίωμα και αλληλουχίζεται από έναν πραγματικό ιό. Πρόκειται για επιστημονική απάτη.

Η παρατήρηση ότι το μη καθαρισμένο δείγμα - εμβολιάστηκε σε καλλιέργεια ιστών συνήθως κύτταρα πιθήκου Vero cell, μαζί με τοξικά αντιβιοτικά, εμβρυϊκό βόειο ιστό, αμνιακό υγρό και άλλους ιστούς - καταστρέφει τον νεφρικό ιστό στον οποίο εμβολιάζεται και αυτὀ δίδεται ως απόδειξη της ύπαρξης και της παθογένειας του ιού. Πρόκειται για επιστημονική απάτη.

Από τώρα και στο εξής, όταν κάποιος σας δώσει ένα έγγραφο που υποδηλώνει ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί, ελέγξτε τις ενότητες μεθόδων. Εάν οι ερευνητές χρησιμοποίησαν κύτταρα Vero ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο καλλιέργειας, γνωρίζετε ότι η διαδικασία τους δεν ήταν απομόνωση. 

Θα ακούσετε τις ακόλουθες δικαιολογίες για τους οποίους δεν γίνεται πραγματική απομόνωση:

1.Δεν βρέθηκαν αρκετά σωματίδια ιού σε δείγματα από ασθενείς για ανάλυση.

2.Οι ιοί είναι ενδοκυτταρικά παράσιτα. δεν μπορούν να βρεθούν έξω από το κύτταρο με αυτόν τον τρόπο.

Εάν το νούμερο 1 είναι σωστό και δεν μπορούμε να βρούμε τον ιό στα πτύελα των ασθενών, τότε με ποια στοιχεία πιστεύουμε ότι ο ιός είναι επικίνδυνος ή ακόμη και θανατηφόρος; 

Εάν το νούμερο 2 είναι σωστό, τότε πώς εξαπλώνεται ο ιός από άτομο σε άτομο; Μας λένε ότι αναδύεται από το κύτταρο για να μολύνει άλλους. Τότε γιατί δεν είναι δυνατό να το βρεις;

Τέλος, η αμφισβήτηση αυτών των ιολογικών τεχνικών και συμπερασμάτων δεν είναι κάποιο πρόβλημα απόσπασης της προσοχής ή διχασμού. 

Το να ρίξουμε το φως σε αυτήν την αλήθεια είναι απαραίτητο για να σταματήσει αυτή η τρομερή απάτη που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Γιατί, όπως γνωρίζουμε τώρα, εάν ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, δεν ἐχει αλληλουχηθεί σωστά ή αποδειχθεί ότι προκαλεί ασθένεια, εάν ο ιός είναι φανταστικός, τότε γιατί φοράμε μάσκες, ἐχουμε κοινωνική αποστασιοποίηση και βάζουμε ολόκληρο τον κόσμο στη φυλακή;

Τέλος, εάν δεν υπάρχουν παθογόνοι ιοί, τι συμβαίνει σε αυτές τις ενέσιμες συσκευές που ονομάζονται εσφαλμένα «εμβόλια» και ποιος είναι ο σκοπός τους; Αυτή η επιστημονική ερώτηση είναι η πιο επείγουσα και σχετική από τις μέρες μας.

Είμαστε σωστοί. Ο ιός SARS-CoV2 δεν υπάρχει.

Sally Fallon Morell, ΜΑ

Δρ Thomas Cowan, MD

Δρ Andrew Kaufman, MD

Για αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη ότι όντως ο ιός έχει καθαριστεί και απομονωθεί υπάρχουν 225000 ευρό να εισπράξει, εαν μπορέσει να το αποδείξει.


Μεγάλα χρηματικά έπαθλα για απόδειξη απομόνωσης και αιτιότητας του καινούριου κορονοιού.
Ο Samuel Eckert είχε υποσχεθεί ακόμη και στον Christian Drosten την πληρωμή περισσότερων από 230.000 ευρώ εάν μπορεί να παρουσιάσει αποσπάσματα κειμένου από δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν επιστημονικά τη διαδικασία απομόνωσης του SARS-CoV-2 και της γονιδιακής του ουσίας.
Όμως, η προθεσμία, 31 Δεκεμβρίου 2020, είχε παρέλθει χωρίς να επικοινωνήσει ο Drosten με τον Eckert , οπότε ανανεώθηκε.
Και μια άλλη προθεσμία, επίσης 31 Δεκεμβρίου, πέρασε χωρίς να έχουν υποβληθεί τα ζητούμενα έγγραφα.
Σε αυτήν την περίπτωση, ο Γερμανός δημοσιογράφος Χανς Τολζίν προσέφερε ανταμοιβή 100.000 ευρώ για όσους μπορούν να υποβάλουν μια επιστημονική δημοσίευση στην οποία περιγράφεται συγκεκριμένα μια επιτυχημένη απόπειρα μόλυνσης από το συγκεκριμένο SARS-CoV-2. Η προσπάθεια μόλυνσης πρέπει να έχει οδηγήσει αξιόπιστα σε αναπνευστικές ασθένειες στα υποκείμενα δοκιμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »