Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Απαγορεύεται το φλερτ στους “αρνητές” του κορωνοϊού! Δυστυχώς αυτή η είδηση δεν είναι HOAX!!! vid

Η νέα τάση που αφήνει άφωνους ακόμα και τους πιο ψύχραιμους…

Ο κόσμος, όπως διαμορφώνεται, έχει βγάλει πολλούς από τα ρούχα τους.

Ωστόσο, κάθε μέρα κρύβει νέες… εκπλήξεις.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένα νέο trend έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στον κόσμο του dating (ραντεβού για φλερτ), έχοντας πάρει μάλιστα το όνομά του από τον πιο διάσημο διεθνσιτή λοιμωξιολόγο των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι.

Όπως γράφεται, ως «Fauci-ing» ορίζεται η άρνηση να ξεκινήσεις (ή να συνεχίσεις) ερωτικό δεσμό με κάποιον, ο οποίος δεν παίρνει σοβαρά τον κορωνοϊό, και δεν τηρεί τα απαιτούμενα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

H ονομασία του trend συνιστά… επινόηση του dating app Plenty of Fish, που συμπεριέλαβε το Fauci-ing στην ετήσια λίστα με τα κορυφαία dating trend που αναμένεται να καθορίσουν τα ερωτικά φλερτ τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει και συνέχεια!!! Η λίστα, που

δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη, προειδοποιούσε επίσης τους singles να έχουν το νου τους για μια άλλη… επικίνδυνη τάση: Το «maskerading».

Ο όρος αυτός αναφέρεται σε υποψήφιους συντρόφους, οι οποίοι μονάχα υποκρίνονται ότι ανησυχούν για τον κορωνοϊό και ότι φοράνε μάσκα, ενώ δεν το εννοούν. ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ!!!

 «Θα σας φαουτσώσω» είπε γελώντας ο Φάουτσι, όταν ρωτήθηκε για τον όρο, κάνοντας πως δεν γνώριζε τίποτα περί τούτου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ