Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Δανείζεται το CDC θανάτους απο την πνευμονία και την γρίπη για την κοβίντ;;

James Lyons-Weiler, PhD

The Institute for Pure and Applied Knowledge, Πίτσμπουργκ, Π.Α.

Πολλά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν συγκρίσεις μεταξύ των ποσοστών θανάτου COVID-19 και των ποσοστών θανάτου από τον ιό της γρίπης.

Ιστορικά, το CDC ανέφερε περιστατικά γρίπης και ποσοστά θανάτου ξεχωριστά από την πνευμονία. Μετά το 2014, ωστόσο, άρχισαν ανεξήγητα να συνδυάζουν τα ποσοστά γρίπης και πνευμονίας και να τα αναφέρουν ως «θανάτους από ασθένειες της γρίπης». Επιτρέψτε μου να σας δείξω.

Από τον ιστότοπο του CDC, βλέπουμε εύκολα προσβάσιμους αριθμούς κρουσμάτων για τη γρίπη για το 2014. Το 2015 και το 2016, ωστόσο, τα κρούσματα γρίπης συνδυάστηκαν με κρούσματα πνευμονίας.

Το 2014, το CDC ανέφερε 55.227 θανάτους από γρίπη ή πνευμονία, εκ των οποίων μόνο 8,1% (4605) αποδόθηκαν στη γρίπη. Τα υπόλοιπα αποδόθηκαν σε πνευμονία από οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένων άλλων ιών του αναπνευστικού.

Το 2015 και το 2016, δεν μπορείτε να δείτε κατανομή μεταξύ γρίπης και

πνευμονίας, οι οποίοι 57.062 θάνατοι από «γρίπη / πνευμονία» το 2015 και 51.537 θάνατοι από «γρίπη / πνευμονία».

Χρησιμοποιώντας την αναλογία 11 προς 1 ή 8,1% από το 2014 και εφαρμόζοντας αυτά τα ποσοστά για το 2015 και το 2016, βλέπουμε μόνο 4.708 και 4.297 θανάτους από γρίπη το 2015 και το 2016. 
Έχουν υπάρξει μέχρι τώρα 6099 θάνατοι (4/2/2020) αποδίδεται στο COVID-19 στις ΗΠΑ. 
Το CDC πρέπει να σταματήσει να συνδυάζει θανάτους από «Επαληθευμένη γρίπη ή πνευμονία», δημιουργώντας μια κατηγορία «Πνευμονία, μη αναγνωρισμένη αιτία» και επίσης να διαχωρίσει τους θανάτους από το «Verified Coronavirus» και «Pneumonia, Unidentified Cause», ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται οι πραγματικές αιτίες μήλων-προς-μήλα εβδομαδιαίος.

Κοιτάζοντας άλλο υλικό από το CDC,  βλέπουμε να χρησιμοποιούν τον όρο «Γρίπη» για περιπτώσεις και θανάτους που ποικίλλουν με την πάροδο των ετών από την αναφορά σε μια συνδυασμένη ετερογενή ομάδα «Γρίπη / Πνευμονία». ο αριθμός των συνδυασμένων θανάτων ποικίλλει από έτος σε έτος: 
37.000 το 2010-2011, 
32.000 το 2011-2012, 
43.000 το 2012-2013, 
38.000 το 2013-2014, 
51.000 το 2014-2015, 
23.000 το 2015-2016, 
38.000 το 2016-2017, και εκτιμάται για το 
2017-2017, 61.000. 
Από γρίπη (όχι γρίπη / πνευμονία). Αυτοί οι αριθμοί φαίνονται πολύ λιγότερο σοβαροί εάν εφαρμοστεί ποσοστό 8,1%
Χωρίς να αναλύσει άλλες αιτίες πνευμονίας, το CDC, για χρόνια, παραπλανάει  το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης με τον όρο «Νόσος της γρίπης», προκαλώντας σε όλους να πιστέψουν ότι η «νόσος της γρίπης» είναι γρίπη και όχι η γρίπη από άλλες αιτίες. (και έτσι πουλάει εμβόλια)

Ως αποτέλεσμα, έχουν φοβάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να λάβουν εμβόλιο γρίπης για 4500 θανάτους ετησίως:

Τα δεδομένα σχετικά με την COVID-19 φωτίζουν έντονα τις λανθασμένες δοκιμές του CDC, τα ελαττωματικά λογιστικά βιβλία και το επικίνδυνο παιχνίδι τους με την αμερικανική ψυχή.

"Υποκείμενα νοσήματα"

Πολλές αναφορές μέσων αποδίδουν τους θανάτους από την COVID-19 σε «Υποκείμενα νοσήματα», με μία αναφορά να ισχυρίζεται ότι το 88% των θανάτων που αφορούσαν τους θανάτους COVID-19 δεν προκλήθηκαν από την COVID-19 και ένα άλλο ισχυρίστηκε ότι το 99% των θανάτων από COVID-19 δεν προκαλείται από τον ιό.

Η ηλικία και η κλινική κατάσταση που σχετίζονται με τον αυξημένο κίνδυνο, ωστόσο, χρωματίζει μια διαφορετική εικόνα. Οι διαβητικοί έχουν κίνδυνο θνησιμότητας περιστατικών άνω του 6%, και ενώ οι περισσότεροι θάνατοι είναι στους ηλικιωμένους. Με βάση ισότιμες, μη-αγωνιστικές αρχές, το να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι θάνατοι είναι στους ηλικιωμένους δεν είναι καθόλου διαβεβαίωση χωρίς έλεγχο της εκθετικής αύξησης των θανάτων.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η αιτιώδης λογική υπαγορεύει ότι η φράση «πέθανε με COVID-19» ως διαφορετική από «πέθανε από COVID-19» δεν είναι μια νόμιμη διάκριση ικανή να γίνει σε τάξεις ατόμων ανά κατηγορία, γιατί δεν γνωρίζουμε ποια από αυτές τις περιπτώσεις θα είχαν ανακάμψει από την υποκείμενη κατάστασή τους. 
Κάθε περίπτωση με διπλή πνευμονία με κλινικές διαγνώσεις COVID-19 ή με θετικό τεστ RT-PCR μπορεί να θεωρηθεί θάνατος από COVID-19. περιπτώσεις με αξονική τομογραφία (ζωντανή ή αυτοψία) που δείχνουν υαλώδεις αδιαφάνειες χαρακτηριστικές της πνευμονικής βλάβης που παρατηρούνται σε γνωστές περιπτώσεις COVID-19 είναι σίγουρα θάνατοι από το COVID-19 επειδή εαν δεν ήταν από τον ιό, την ασφυξία και την έλλειψη οξυγόνου, το άτομο μπορεί να είχε επιβιώσει να πεθάνει άλλη μέρα.

Η αφαίρεση περιπτώσεων υψηλού κινδύνου θανάτου με περιπτώσεις μολύνσεων COVID-19 από περιπτώσεις COVID-19 θα έκανε το COVID-19 να φαίνεται λιγότερο απειλή μέσω θνησιμότητας από άλλες καταστάσεις, όπως η γρίπη - αλλά να θυμάστε ότι μόνο το 8,1% από τα " Τα κρούσματα της γρίπης + της πνευμονίας ήταν κρούσματα γρίπης. 
Παραμένει ένα έγκυρο ερώτημα: ποιο ποσοστό των περιπτώσεων γρίπης είχε επίσης υποκείμενα νοσήματα; 
Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι περίπου το ίδιο ποσοστό με τις περιπτώσεις COVID-19. 
Έτσι, η γρίπη εξακολουθεί να είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρα από την COVID-19 σε ετήσια βάση;
Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πόσο πιο πιθανό είναι, αλλά μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι εάν οι τυπικοί αριθμοί θανάτων από τη γρίπη στις ΗΠΑ ετησίως - ας πούμε 4500 ετησίως - έχουν ήδη ξεπεραστεί, το 2020, από περιπτώσεις COVID-19 - και οι δύο προσαρμόζονται, κατάλληλα ή όχι, με το ποσοστό των περιπτώσεων που φέρεται να "πέθαναν με" έναντι "πέθανε από"

Έμμεσες επιπτώσεις της κοινωνικής απόστασης

Υπάρχουν ανησυχίες ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση μπορεί να προκαλέσει, μακροπρόθεσμα, περισσότερους θανάτους από ό, τι θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ακολουθεί ένα διάγραμμα θνησιμότητας όλων των αιτιών (αναζητώντας την πηγή, συγγνώμη) από το CDC's Wonder. 
Φαίνεται ότι η κοινωνική απόσταση μειώνει τη θνησιμότητα όλων των αιτιών φέτος, σε σύγκριση με άλλα χρόνια. 
Οι ανησυχίες σχετικά με την καθαρή απώλεια ζωής θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις ζωές που σώζονται λόγω λιγότερων αυτοκινητιστικών και βιομηχανικών ατυχημάτων - καθώς και λιγότερους θανάτους λόγω λοιμώξεων της γρίπης και άλλων ασθενειών από μεταδοτικούς ιούς.

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/6/2020: Βρήκα τους συντάκτες, τους ήρθα σε επαφή και ζήτησα την προτιμώμενη αναφορά τους. Αυτή ήταν η απάντησή τους: 
«Έχουμε ανακαλέσει την προκαταρκτική αναφορά μας από τη στιγμή που λάβαμε την ακόλουθη σημείωση από το δίκτυό μας στο CDC-NCHS σχετικά με τους συνολικούς θανάτους στο CDC FluView « Τα δεδομένα είναι πιο ελλιπή τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά την εβδομάδα του θανάτου, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 8 εβδομάδες για να αναφερθούν όλοι οι θάνατοι ».

Σύμφωνα με την έννοια του ποσοστού πλήρους: "Το ποσοστό πληρότητας στο FluView υπολογίζεται με βάση τον μέσο αριθμό θανάτων ανά εβδομάδα χρησιμοποιώντας δεδομένα από τα τελευταία 3 χρόνια και δεν λαμβάνει υπόψη την εποχικότητα.

Συνοπτικά, μόνο στην κυκλοφορία του Ιουνίου την πρώτη εβδομάδα θα μπορέσουμε να πούμε κάτι πειστικά για τους συνολικούς εβδομαδιαίους θανάτους μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Θα μοιραστούμε τα ενημερωμένα στοιχεία μας κάποια στιγμή και εν τω μεταξύ, θα προτιμούσαμε αν μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση των αριθμών. Θα χαρούμε να σας μιλήσουμε μόλις ενημερωθεί η αναφορά περίπου την ίδια ώρα. "

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε δεδομένα σχετικά με τις επιπτώσεις της κοινωνικής απόστασης σε όλες τις αιτίες θανάτου. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προσομοίωση ολόκληρης της κοινωνίας με όλες τις γνωστές αιτίες θανάτου να περιλαμβάνονται - τόσο οι θάνατοι που προλαμβάνονται όσο και οι θάνατοι που προκαλούνται. Οι απώλειες θέσεων εργασίας μπορούν να προσθέσουν έως και 45.000 αυτοκτονίες ετησίως στις ΗΠΑ (Mens ’Health). Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα διαρκέσει η ανεργία - εάν οι άνθρωποι μπήκαν πίσω στο πρόγραμμα Επιστροφή στην Εργασία IPAK χωρίς ιδιωτικό, σε δοκιμές αντισωμάτων στο σπίτι, ώστε να γνωρίζουν την κατάσταση ασυλίας COVID-19, θα μπορούσαμε να τερματίσουμε την απομόνωση σε 5-7 ημέρες για τους περισσότερους ανθρώπους.

Έτσι, προς το παρόν, η ανταλλαγή ζωής για τη ζωή είναι κάτι το πλύσιμο.

Το CDC μαγειρεύει τα βιβλία για τη γρίπη

Σύμφωνα με τις κανονιστικές πρακτικές στις ΗΠΑ, μια κατάσταση αποκτά κατάσταση «επιδημίας» εάν ευθύνεται για το 7% των θανάτων. Αυτό επιτρέπει στο «Flu» να χαρακτηριστεί ως επιδημία.


Από τα 1,2 εκατομμύρια δείγματα αναπνευστικής νόσου που δοκιμάστηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου 2019 και σήμερα, μόνο 242.330 δοκιμάστηκαν θετικά για ιό της γρίπης (20,1%) (CDC) 
Έτσι, μόνο μεταξύ 8,1% και 20,1% των περιπτώσεων «γρίπης» που αναφέρονται ως «γρίπης / πνευμονίας» είναι στην πραγματικότητα γρίπη. 
Η σωστή εκτίμηση είναι πιθανώς πολύ πιο κοντά στο πρώτο από το δεύτερο. Ακολουθεί μια αναθεωρημένη ιστορία της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες:
Ένα πράγμα είναι σίγουρο - το CDC δεν αναφέρει τη γρίπη με τρόπο πραγματικά χρήσιμο για συγκρίσεις μεταξύ της γρίπης και του COVID-19. 
Κατά πάσα πιθανότητα, η «Γρίπη» δεν χαρακτηρίζεται ως επιδημία όταν αναφέρεται ξεχωριστά από την «Γρίπη + Πνευμονία». 
Συνδυάζει το CDC το «Influenza + Pneumonia», για να αναγκάσει την «επιδημική κατάσταση» να ευνοήσει την ώθηση για το εμβόλιο της γρίπης; 

Θα έχει τώρα το CDC ένα στατιστικό στοιχείο COVID-19 που διαχωρίζει την πνευμονία από το COVID-19 (η ασθένεια που προκαλείται από το SARS-2-CoV) ή μήπως / θα προχωρήσουν σε πνευμονία από άλλες αιτίες για να διατηρήσουν μια εμφάνιση επιδημίας; 

Η κυβέρνηση Trump παραδέχτηκε ότι η ομάδα εργασίας τους λείπει πάνω από το 50% των αποτελεσμάτων των δοκιμών από τις δοκιμές PCR COVID-19. 
Δεν έχουμε μελέτες που να δείχνουν την ακρίβεια, την ευαισθησία και την ειδικότητα του τεστ PCR του CDC. 
Πώς ξέρει το CDC ποιοι αριθμοί να μαγειρέψουν;

Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο εμβολιασμός της γρίπης μπορεί να σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης με άλλους, αναπνευστικούς ιούς μη γρίπης. 
Για παράδειγμα, οι Cowling et al. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3404712/ σύγκριναν το κίνδυνο ιογενούς λοίμωξης του αναπνευστικού από μη γρίπη σε δύο ομάδες: 
άτομα που έλαβαν εμβόλια γρίπης χωρίς θιμεροσάλη και εκείνα που έλαβαν εμβόλια που περιέχουν thimerosal και βρήκαν υψηλότερο κίνδυνο (συνολικά) ιογενών λοιμώξεων από μη γρίπη σε άτομα που λαμβάνουν εμβόλια γρίπης που περιέχουν θιμεροσάλη. 

Στις ΗΠΑ, το 80% των εμβολίων της γρίπης περιλαμβάνουν το thimerosal για εξοικονόμηση κόστους φιαλιδίων πολλαπλών δόσεων. Επίσης, δεν βρήκαν ανοσία στη γρίπη μέσω εμβολίων που περιέχουν θιμεροσάλη σε σύγκριση με το αδρανές εικονικό φάρμακο.

Το εμβόλιο της γρίπης φαίνεται επίσης να αυξάνει τη μόλυνση από κοροϊό και μεταπνευμονοϊό (Βλ. Wolff et al., 2020):

«Εξετάζοντας συγκεκριμένα τους ιούς της μη γρίπης, οι πιθανότητες τόσο του κορανοϊού όσο και του ανθρώπινου μεταπνευμοϊού σε εμβολιασμένα άτομα ήταν σημαντικά υψηλότερες σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα (OR = 1,36 και 1,51, αντίστοιχα) (Πίνακας 5).»

Δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου θανάτου που σχετίζονται με το COVID-19. 
Μήπως αυτοί που πέθαναν πρόσφατα εμβολιάστηκαν με εμβόλια που περιέχουν thimerosal, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν την ανοσολογική τους απόκριση; Το Thimerosal, εξάλλου, αναστέλλει την πρωτεΐνη ERAP 1 (Βλέπε: Η διαλογή προσδιορίζει το Thimerosal ως εκλεκτικό αναστολέα της ενδοπλασματικής ρίζας αμινοπεπτιδάση 1 (ACS Medicinal Chemistry Letters; Stammogiannos et al., 2016)

Οι λόγοι για τους οποίους οι ΗΠΑ είναι κλειδωμένοι είναι (1) το CDC ήθελε τη δική του δοκιμή και (2) το CDC αρνήθηκε μια επικυρωμένη δοκιμή PCR διαθέσιμη στα μέσα Ιανουαρίου ως ανεπαρκή δοκιμή. Αυτές οι αποφάσεις εμπόδισαν τον εντοπισμό επαφών.

Το CDC ελπίζει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει απλώς συμπτωματικά στατιστικά στοιχεία ιού Coronavirus και να συνδυάσει περιπτώσεις COVID-19 με άλλες καταστάσεις, ή αντίστροφα, όπως έχουν κάνει με το «Influenza / Pneumonia»; 
Τι γίνεται με την ειδικότητα των παθογόνων των δοκιμών; 
Παρέχουμε COVID-19 σε άλλους κοροναϊούς; 
Το CDC πρέπει να δημοσιεύσει μελέτες ακρίβειας και σύντομα, όπως αυτές που δημοσιεύθηκαν στη γερμανική δοκιμή, το CDC αρνήθηκε να υιοθετήσει στις 16 Ιανουαρίου 2020 όταν αποφάσισαν να κάνουν - και να στείλουν - το δικό τους ελαττωματικό τεστ.

Είναι σαφές ότι έρχεται στο φως το πλήρες κόστος της γρήγορης και χαλαρής τήρησης βιβλίων για τη δημόσια υγεία μας. 
Δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τον σχετικό κίνδυνο θανάτου από τη γρίπη και το COVID-19 επειδή το CDC μαγειρεύει τα βιβλία για τη γρίπη εδώ και χρόνια. 
Τόσο ο Τύπος όσο και εκείνοι στα επιστημονικά επαγγέλματα - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν πραγματοποιήσει συγκρίσεις μεταξύ "Influenza" και COVID-19 κάνουν πραγματικά συγκρίσεις μεταξύ "Influenza or Pneumonia" ΚΑΙ COVID-19.

Θα κλείσω το άρθρο με μια υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε σαν τη Νότια Κορέα σε δοκιμές - ακριβείς, γρήγορες δοκιμές. 
Χρησιμοποίησαν τη δοκιμή αντιγόνου COVID-19 της Biomedomic, που είναι κατάλληλη για ιδιωτικές δοκιμές στο σπίτι - αποτελέσματα σε 15 λεπτά - έτσι οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να γνωρίζουν εάν έχουν εκτεθεί και με λογικές οδηγίες για την αυτο-απομόνωση, μπορούν να επιστρέψουν στο δουλεύω σε εβδομάδες, όχι μήνες.

Το FDA δεν θα επιτρέψει ασυμπτωματικές δοκιμές για το COVID-19, προτιμώντας αντ 'αυτού να επιτρέψει σε απόλυτα υγιή - και άτομα με ανοσία να κάθονται στο σπίτι ενώ η οικονομία πλήττεται στη γη. 
Αυτό είναι τρελό. 
Πώς θα επιστρέψουν στη δουλειά τα άτομα που έχουν ανοσία λόγω προηγούμενης έκθεσης; 
Πώς θα γνωρίζουν οι άνθρωποι που έχουν κλειδωθεί αλλά δεν έχουν συμπτώματα που μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά; 
Αυτό το κλείδωμα δεν θα διαρκέσει. 
Πρέπει να είμαστε σαν την Κορέα. 
Παρακολουθήστε το πρόγραμμα Back-To-Work του IPAK, ώστε οι Αμερικανοί που έχουν εκτεθεί να μπορούν να ελέγξουν ξανά τη ζωή τους.

Το CDC δεν είναι η λύση. 
Το CDC είναι το πρόβλημα. 
Ο συγκεντρωτισμός του κινδύνου είναι μια τρομερή στρατηγική για τη δημόσια υγεία - και για τη βιοενίσχυση. 
Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε το στραγγαλισμό του CDC με λογική, λογική και το μέλλον του αμερικανικού κοινού και να επιτρέψουμε σε όλες τις επιστημονικές υποδομές και ταλέντο και σοφία στην Ακαδημία και σε δημιουργικές, ηθικές εταιρείες να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή εμπιστοσύνης, αντικειμενικής επιστήμης. Είναι καιρός να τερματίσουμε τον φασιστικό έλεγχο αμερικανικού τύπου επί της κανονιστικής πολιτικής των ΗΠΑ. 
Ήρθε η ώρα να βάλεις τα Pharma Bulls σε βοσκότοπους. 
Ήρθε η ώρα για μια επιστροφή στη βασική επιστήμη, την επιστήμη για χάρη της γνώσης. 
Ήρθε η ώρα για μια νέα μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.