ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και άλλα (ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ)

Ρόδος 28 Ιουνίου 2016

Μέχρι πότε κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς θα προστατεύονται οι εγκληματίες σε βάρος Ελλήνων σε τούτη τη χώρα; Σας ερωτώ διότι, σας έχω καταγγείλει πάρα πολλά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων και της πατρίδας μας, τόσα πολλά εγκλήματα για να έχετε υποθέσεις διερεύνησης μέχρι συνταξιοδοτήσεως σας.

Πιστεύοντας μόνον σ ’εσάς που δηλώνετε ότι επιτελείτε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, όπως σας υποσχέθηκα, ότι θα τα πάρουμε όλα από την αρχή, μέχρι αποδείξεως του εναντίου…!

Τώρα και με ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ μου, σας δίνω την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα λόγια σας πράξη, διαφορετικά, επειδή πρόκειται για την ζωή μου, την τιμή και υπόληψη της Οικογένειας μου και τη δική μου, εάν μετά απ’ όλα αυτά δεν επιτελέσετε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, τότε σειρά θα πάρει η οργή της Νεμέσεως!

Διότι δεν είναι δυνατόν κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς, δεν το χωράει ανθρώπου νους, με την δράση γνωστών Δικαστών, Εισαγγελέων και Πολιτικών, να έχουν εξυπηρετηθεί αδίστακτοι εγκληματίες μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, να έχουν στέψει με επιτυχία τα διαβολικά σχέδια τους με αποτέλεσμα να έχει συντελεστεί σε βάρος εμού και της Οικογενείας μου ανείπωτη καταστροφή, παρόλα αυτά εγώ να έχω υπηρετήσει με αυταπάρνηση την πατρίδα μου, ως πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία και αλλού, και να πρέπει να ζώ με το κεφάλι χαμηλωμένο στην ντροπή.

Μου τα έχετε πάρει όλα, δεν θα σας αφήσω όμως να μου
πάρετε και το όνομα, την τιμή και υπόληψη μου, σήμερα για αυτό είμαι έτοιμος για όλα.

Ως εδώ και μη παρέκει!

Jun 30, 2016 by ANTI300
Photo http://theodorovias.blogspot.gr/2016/07/blog-post_52.htmlΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΠ: Καταγγελία/Ανοικτή Επιστολή από πρώην πράκτορα ΕΥΠ για πληθώρα αδικημάτων, παραβιάσεων και δυσλειτουργιών του πολιτεύματος 02.06.2016

Προς ΣΔΟΕ: Είσαστε Ψεύτες Και Υποκριτές Μαζί, Και Σας Προκαλώ ! 08.05.2015

Καταγγελία για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος – σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος περί ξεπλύματος μαύρου-βρόμικου χρήματος  13.10.2010  [Εμπλεκόμενοι: Γιώργος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Μ. Χριστοφοράκος, Μιχάλης ΣΑΛΛΑΣ, Νίκος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ευαγγελία ΜΑΡΤΙΝΟΥ και άλλοι. Κοινοποιήθηκε: ΑΠ, ΣΔΟΕ, Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Υφυπ. Οικονομικών Φ.Σαχινίδη κλπ.]

Kαταγγελία για το ΣΔΟΕ Ρόδου  13.12.2010

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ