ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Η ιδιωτικοποίηση του Κράτους και οι «εβραϊκές δουλειές»

Η ιδιωτικοποίηση είναι βασική οβριακή αξία. Αυτό έκανε και η Χίλαρι. Ιδιωτικό Κράτος. Ο εβραίος γαμπρός της και υιός του καταδικασμένου απατεώνα Εντουαρντ Μεζβίνσκι, Μαρκ Μεζβίνσκι, έστησε με άλλους δύο πρώην συναδέλφους του στη Goldman Sachs, ένα hedge fund για να αγοράσει φθηνά ελληνικές τραπεζικές μετοχές , πριν την ανακεφαλαιοποίηση , και να βγάλει εύκολα πολλά λεφτά.Απλές Εβραϊκές δουλειές. Είχε κάνει όμως λάθος εκτιμήσεις, και δύο χρόνια μετά την δημιουργία του, το hedge fund του Μεζβίνσκι έκλεισε έχοντας χάσει το 90% της αξίας του! Ο γαμπρός στα «δύσκολα» ρώτησε την πεθερά υπουργό, που «ήξερε» τα απόρρητα τηλεγραφήματα με τις εκτιμήσεις των πρεσβειών σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες κλπ.

Από την δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών της μηνυμάτων από χάκερς αποκαλύφθηκε , ότι χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις κινήσεις των Μέρκελ- Σόιμπλε το 2012, «ώστε να παράσχει προνομιακή πληροφόρηση στον γαμπρό της, που «τζογάριζε» στο ελληνικό χρέος με απόρρητες πληροφορίες που του έδινε η ίδια ως ΥΠΕΞ! Οι «γνώστες» για τις «εβραϊκές δουλειές» θα
μας πουν , «σιγά το πράγμα», αλλά κάτι αγγλοσάξωνες πουριτανοί το θεωρούν «Mέγα σκάνδαλο» και για αυτό το ψάχνει το FBI που πήρε κατάθεση από την Χίλαρι. Η μανδάμ Κλίντον χρησιμοποιούσε από το 2009 έως το 2012 τον προσωπικό της λογαριασμό e-mail μέσω server που ήταν εγκατεστημένος στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ για λόγους εθνικής ασφάλειας όλα τα μηνύματά της όφειλαν να διεκπεραιώνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών παραβίασε όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και καταπάτησε όλες τις διατάξεις περί διαφάνειας και ευθύνης υπουργών.

Τα αρχεία και τα e-mails του προέδρου και των υπουργών στις ΗΠΑ θεωρούνται δημόσια έγγραφα και εν μέσω κατακραυγής, η Χίλαρι Κλίντον η οποία πονηρά σκεπτόμενη είχε ήδη διαγράψει 32.000 «προσωπικά» μηνύματα της ,υποχρεώθηκε τον Ιούνιο να παραδώσει τον επίμαχο server στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Οι ερευνητικές επιτροπές του Κογκρέσου έχουν πιάσει δουλειά και ανακαλύπτουν καθημερινά καινούρια προεκλογικά «λαβράκια».

Πολλοί θεωρούν βέβαιο ότι ο server της Χίλαρι θα είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ