Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μιχάλη μου πάρε άλλα 4,5 δις για να γεμίσεις την Ελλάδα με πανό «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη »

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΛΛΑ: ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ 4,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

by lobbystas on 21 July 2015

Του «Αναγνώστη»

Δημοσιεύτηκε χτες στο ΦΕΚ 1522/Β/20-7-2015, με υπογράφων τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημήτρη Μάρδα, η απόφαση με θέμα «Παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» συνολικού ποσού 4.500.000.000 ευρώ»

Η εγγύηση αρχίζει από τις 3-7-20015 και αφορά την αντικατάσταση του ομολόγου XS1215075109 που έληξε στις 7-7-2015


Τι συμβαίνει με το ομόλογο όπως το παραπάνω αναφέρονται στις αναρτήσεις:

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 55 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ;

http://lobbystas.gr/βαρουφακη-θα-σωσεισ-και-εσυ-τισ-τραπεζ/

ΡΑΧΗΛ, ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 3.100.000.000 €.

http://lobbystas.gr/ραχηλ-βαλτουσ-σημερα-μεσα-για-το-ομολο/

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ποσό των 4.500.000.000 ευρώ, δόθηκε από τον Τσίπρα στον Σάλλα, στα πλαίσια του Plan B, να
γεμίσει η Ελλάδα με πανό με θέμα: «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ».

Τελικά άδικα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ 2.0 πως δεν έχει PLAN B…..

http://lobbystas.gr/τσιπρασ-προσ-σαλλα-μιχαλη-μου-παρε-αλλ/



ΣΧΕΤΙΚΑ

«Δώρο» στην Τράπεζα Πειραιώς τα κυπριακά υποκαταστήματα

Χαρίζουν φόρους 100 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς

AYTO KAI EAN EINAI ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΛΑΣ ΤΑ 524 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ

Το «μεγάλο κόλπο» της Τρόικας και της Πειραιώς…

Zήτησαν δάνειο 240 δις για να χαρίσουν στις τράπεζες 340 δις και αυτές κατέρρευσαν ( τώρα ζήτησαν και άλλα 86 δις. Αν είναι καλά παιδιά και ψηφίσουν όλα τα “προαπαιτούμενα” μέτρα μπορεί και να τα πάρουν …)

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »