Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πουτιν μίλησε

Ο Ανόητος Ομπάμα και ο Ψευτης Κέρι

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την επίσκεψή του στο Βλαδιβοστόκ m;ilhse προς τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην συριακή κρίση και είπε το αυτονόητο : «Είναι απόλυτη ανοησία, το να μιλάει κανείς για χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση της Συρίας, ενώ έκαναν επίθεση οι δυνάμεις του συριακού στρατού», και πρόσθεσε: «Εάν υπάρχουν αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων – αυτές πρέπει να προσκομιστούν. Οι ΗΠΑ πρέπει να παρουσιάσουν τις αποδείξεις για τις οποίες μίλησαν χθες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.Εφόσον δεν προσκομίζονται, δεν υπάρχουν».

Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον ανόητο Ομπάμα , «πριν λάβει την απόφαση για πλήγμα κατά της Συρίας», «να θυμηθεί τις επιχειρήσεις που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ σε διάφορες περιοχές του κόσμου, και οι οποίες δεν έλυσαν τα προβλήματα». «Απευθύνομαι στον πρόεδρο Ομπάμα ως έναν άνθρωπο που έχει βραβευτεί με το Νόμπελ Ειρήνης: Σκέψου τα μελλοντικά θύματα στη Συρία», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, είπε ακόμα ότι «το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις κατηγορίες κατά της κυβέρνησης της Συρίας για χρήση χημικών όπλων, δεν είχε καμία συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα», και τόνισε ότι, η Σύνοδος Κορυφής των χωρών της ομάδας των G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 - 6 Σεπτεμβρίου στην αγία Πετρούπολη, θα μπορούσε να γίνει το φόρουμ για ευρύτατες συζητήσεις του συριακού προβλήματος. « Ελπίζω ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρίσκεται μεταξύ των συμμετεχόντων. Αναμφίβολα, θα έχουμε τη δυνατότητα με τόσο ευρεία σύνθεση να συνομιλήσουμε, μεταξύ των άλλων, και για το συριακό πρόβλημα», είπε ο Πούτιν.

Όμως ,μια μέρα πριν την αγία Πετρούπολη, στη δύση
του ήλιου της 4ης Σεπτεμβρίου 2013, αρχίζει το νέο εβραϊκό έτος (5774). Οπότε οι ΗΠΑ μπορεί να κάνουν μια "εορταστική επίθεση" στη Συρία για την εβραϊκή πρωτοχρονιά.
Εάν ρίξουν τα «βαρελότα», λογικά δεν θα πάει ο Ομπάμα στην αγία Πετρούπολη. Εάν όμως αποφασίσουν να περιμένουν 2 εβδομάδες για το πόρισμα του ΟΗΕ, τότε πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα.

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε από το Βλαδιβοστόκ, oτι μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία θα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους αντάρτες στον αγώνα τους κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ με τη βοήθεια σύγχρονων όπλων, και σημείωσε πως δεν πρέπει να χορηγούνται ούτε όπλα στους αντάρτες, ούτε να τους εκπαιδεύουν στη χρήση σύγχρονων οπλικών συστημάτων. «Η διέξοδος είναι μία: να χτυπήσουν μόνοι τους. Αν συμβεί αυτό, θα είναι άκρως θλιβερό», είπε ο Πούτιν, που πρόσθεσε ότι η Ρωσία αν υπάρξουν αποδείξεις για τη χρήση από τη Δαμασκό Χημικών όπλων, θα λάβει μέρος σε μια συλλογική επεξεργασία των μέτρων αντίδρασης.

Η Μόσχα επιμένει πάντως ότι σύμφωνα με τις φωτογραφίες από τους δορυφόρους, από το διάστημα, οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

το είδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »