Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση τρέμει στην μαζική ανυπακοή.

Ο περισσότερος κόσμος έχει καταλάβει ότι οι διαδηλώσεις στις κρίσιμες στιγμές των αντισυνταγματικών αποφάσεων, διευκολύνουν παρά εμποδίζουν την κυβέρνηση, καθώς τα ΜΜΕ είναι στραμμένα περισσότερο στις πορείες και λιγότερο στα "μαγειρέματα" της βουλής. Κι ενώ σε συλλογικό επίπεδο φαίνεται ο λαός να αδρανεί, σε ατομικό επίπεδο χωρίς οργανωτική προετοιμασία ετοιμάζει βόμβα μεγατόνων στα κυβερνητικά σχέδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το Υπουργείο Οικονομίας, οι πολίτες που έχουν καταθέσει συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης είναι περίπου 500.000, κι από αυτούς, περίπου οι μισοί δύνανται να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή του φόρου. Η κυβέρνηση μετά απ αυτή την επικίνδυνη πορεία, δίνει συνεχώς παρατάσεις, χωρίς να ανακοινώνει την αλήθεια, μέχρι να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός δηλώσεων που να μπορεί να εφαρμόσει το σχέδιο κατάσχεσης περιουσιών στους λίγους.

Αυτή η εξέλιξη δίνει αφορμή σε κινήματα όπως των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να ενισχύσουν την μαζική ανυπακοή και να έρθουν σε άμεση σύγκρουση με τα αντιδημοκρατικά συμφέροντα, ανατρέποντας τα σχέδια της τρόικας. Στο κάλεσμα αυτό έχουν ήδη συγκεντρωθεί χιλιάδες φορολογούμενοι που δηλώνουν άρνηση της συμπλήρωσης φορολογικής δήλωσης χρησιμοποιώντας το άρθρο 4 παρ. 5 του συντάγματος που αναφέρει: Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Αν αυτό επιτευχθεί, η ανατροπή της κοινοβουλευτικής χούντας είναι ζήτημα ημερών όπως αναφέρουν σε κλειστούς κύκλους κυβερνητικοί παράγοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ