Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ομπάμα έκανε πίσω

Στις 9 Σεπτεμβρίου και ….βλέπουμε λέει το Κογκρέσο. Τρεις βδομάδες μελέτη θέλει ο ΟΗΕ. Έξαλλοι οι Ιουδαίοι λένε: « Ανόητος ο Ομπάμα και βλαξ Κέρι» (A foolish President Obama and moronic Secretary of State Kerry')

Μετά την παγκόσμια αντίδραση και τις έντονες αντιδράσεις για την επέμβαση στην Συρία, από τον «λαό» στις ΗΠΑ αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους, και βουλευτές-γερουσιαστές, ο Ομπάμα ανακοίνωσε :«Θα ζητήσω έγκριση Κογκρέσσου»... Και το Κογκρέσο διά του προέδρου του, απάντησε: «Καλά, όταν γυρίσουμε από τις διακοπές, στις 9 Σεπτεμβρίου, θα δούμε»...
Τα ψέματα και η «προβοκάτσια» με τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Συρία δεν τους βγήκαν.

Το καθικάκι, ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, εξέφρασε την οργή του εβραϊκού λόμπι κατά του Ομπάμα που πιεζόμενος από την αντίδραση της Ρωσίας, αποφάσισε μόνο μια «διακοσμητική επιδρομή», την οποία τελικά και ανέβαλε. Ο Μακέιν, δήλωσε σε εκπομπή του NBC ότι «τα σχέδια του Ομπάμα για την ανάληψη περιορισμένης δράσης αποτελούν ντροπή». «Ο πρόεδρος κατά τα φαινόμενα θέλει να εκτοξευτούν λίγοι πύραυλοι και μετά να πει: Λοιπόν, αυτό ήταν, αντιδράσαμε», είπε.

Οργισμένες και οι εβραιούκλες της Wall Street Journal. «Ο ανόητος Ομπάμα και ο βλαξ Κέρι οδήγησαν τις ΗΠΑ στην μεγαλύτερη διπλωματική τους ήττα και κατέστρεψαν την αξιοπιστία του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Εξωτερικών».

Η ανάλυση των δειγμάτων που ελήφθησαν στη Συρία από τους επιθεωρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα χημικά όπλα, θα μπορούσε να διαρκέσει «έως και τρεις εβδομάδες», ανακοίνωσε στη Χάγη ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Πηγή www.kalami.net
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »