Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μεγάλη ήττα των σουνιτών στη Συρία

Η τελική μάχη θα δοθεί τώρα για το Χαλέπι και την Ιτλίμπ

Ο αραβικός στρατός της Συρίας και οι δυνάμεις της χεζμπολάχ κατάφεραν να συντονιστούν και με μια τελευταία επίθεση κατάφεραν να εξαλείψουν τις τελευταίες εστίες αντίστασης των μισθοφόρων του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.

Οι χαφιέδες των Εβραίων, σαλαφιστές-τζιχαντιστές-βαχαμπίτες σουνίτες ισλαμοφασίστες, παραδέχθηκαν την ήττα τους, «Ναι αδελφοί μας, χάσαμε μία μάχη».
«Ο στρατός και η Χεζμπολάχ κατόρθωσαν να καταλάβουν το Κουσέιρ, έπειτα από σφοδρό βομβαρδισμό της πόλης κατά τη διάρκεια της νύκτας. Οι ομάδες των ανταρτών οπισθοχώρησαν προς άλλες περιοχές εξαιτίας της έλλειψης πυρομαχικών», έγραψαν στο…. Facebook.

"Ο αραβικός συριακός στρατός ελέγχει πλήρως την περιοχή του Κουσέιρ στην επαρχία Χομς, αφού σκότωσε και αιχμαλώτισε μεγάλο αριθμό τρομοκρατών", μετέδωσε το συριακό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Ikhbariya.

Η πολιτοφυλακή της Χεζμπολάχ κάνει τώρα εκκαθάριση σπίτι με σπίτι. Με την ανακατάληψη της Κουσέιρ οι
μισθοφόροι τρομοκράτες χάνουν τον βασικό κόμβο ανεφοδιασμού που είχαν μέσω Λιβάνου και κλείνει ο δρόμος προς τη Χόμς και τη Δαμασκό.

Παράλληλα ο έλεγχος της συριακής πρωτεύουσας, έχει περάσει στα «χέρια» των κυβερνητικών στρατευμάτων, και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ επιβεβαίωσαν ότι η κρίσιμη μάχη της Δαμασκού που διαρκούσε εδώ και 10 μήνες τελείωσε με επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων, και καταστροφή των ισλαμιστών ανταρτών σε ποσοστό 80%.

Οι δυνάμεις του Ασαντ ελέγχουν απόλυτα τη δυτική Δαμασκό, τις οδικές συνδέσεις και έχει «εκκαθαριστεί» όλη την περιοχή μεταξύ Δαμασκού και Λιβάνου. Οι κυβερνητικές δυνάμεις κατόρθωσαν να εκτοπίσουν τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες και «αποκατέστησαν την ασφάλεια και τη σταθερότητα», στη συνοικία Τζομπάρ στο βορειανατολικό άκρο της συριακής πρωτεύουσας .

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες διατηρούν ορμητήρια μόλις σε τρεις γειτονιές από τις οποίες δεν μπορούν να κάνουν επιθέσεις στο κέντρο της πόλης, στο αεροδρόμιο, και στην μεγάλη αεροπορική βάση στα περίχωρα της Δαμασκού.

Το αεροδρόμιο χρησιμοποιείται εντατικά πλέον από ιρανικά και ρωσικά αεροσκάφη που προμηθεύουν τα στρατεύματα του Άσαντ με τα απαραίτητα εφόδια, για να συνεχιστεί ο αγώνας τους.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εκκαθαρίσει την περιοχή γύρω από την Χάμα, ενώ μεικτές δυνάμεις μεγάλης ισχύος της Χεζμπολάχ και κυβερνητικών έχουν πάρει θέσεις γύρω από το Χαλέπι το έτερο μεγάλο αστικό κέντρο της Συρίας, στα σύνορ;α με την Τουρκία, όπου αναμένεται να κριθεί ο πόλεμος.

Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ εκτιμούν ότι η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ της 5ης Μαϊου, έκανε περισσότερο κακό, παρά καλό στους δυτικούς σχεδιασμούς, διότι συσπείρωσε τον κόσμο στο πλευρό του Άσαντ, και ότι τα εγκλήματα των ισλαμιστών έχουν προκαλέσει τέτοια απέχθεια στον πληθυσμό, ώστε ο Πρόεδρός έχει επανανομιμοποιηθεί πλήρως.


το είδα



<<<     ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ GAY PRIDE ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ !!! 



 ΣΟΚ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ???    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »