Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΔΑΝΙΑ : Γεωργική έκθεση αναγκάζεται να αφαιρέσει τα γουρούνια, καθώς δέχονται συνεχείς λιθοβολισμούς από μουσουλμανάκια

«Μερικά παιδιά είναι λυπημένα για το γεγονός ότι τα αστεία γουρουνάκια έχουν πλέον αφαιρεθεί από ένα γεωργικό μουσείο κοντά στο Gellerupparken στο Δήμο του Aarhus στη Δανία. 

Η εξήγηση που μέχρι τώρα έχει δοθεί είναι ότι τα γουρούνια είχαν αφαιρεθεί για λόγους «περιβαλλοντικούς» και λόγους καλής διαβίωσης. 

Όμως, ο πραγματικός λόγος είναι η βάναυση κακομεταχείριση των χοίρων - συνήθως με λιθοβολισμό. 

Σε μία περίπτωση, ένα χοιρίδιο σκοτώθηκε όταν παιδιά διαφορετικής εθνοτικής καταγωγής (και όχι δανέζικης) του κόλλησαν ένα ραβδί, λέει στη ‘Metro’ ο βιολόγος Niels Jørgen Friis. ...
«Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε την καλύβα με τα γουρούνια, με ένα φράχτη ώστε να μπορούν να μένουν στην ησυχία τους, από πέτρες και άλλα αντικείμενα».

Αλλά οι επιθέσεις συνεχίστηκαν, και οι χοίροι έχουν πλέον αφαιρεθεί. 

«Ήταν τα πιο δημοφιλή ζώα μας για τους περισσότερους επισκέπτες. Και ήμασταν ενθουσιασμένοι που δείχναμε πώς ζουν μια φυσική ζωή τα γουρούνια», λέει και προσθέτει ότι υπάρχουν, επίσης, κουνέλια, κότες, αρνιά και πρόβατα που έχουν πληγωθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »