Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Έλληνες που έχουν γλιτώσει τα περιβόητα «χαράτσια» της ΔΕΗ και όχι μόνο

Ίσως πρόκειται για τους πρώτους Έλληνες που έχουν γλιτώσει τα περιβόητα «χαράτσια» της ΔΕΗ και όχι μόνο. Για την ακρίβεια, έχουν αυτονομία σε περισσότερους τομείς και δεν λαμβάνουν καν λογαριασμούς.

Μιχάλης Καλογεράκης Ένας εφευρέτης στην απομόνωση !

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου Σας εξηγεί και πως μας πουλάνε τον Ήλιο και τον αέρα μας οι ξένοι και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Ακουστέ τον :


από youtube

Γιάννης Μπενετάτος – Πάτρα

Διαμένει στο πλέον ειδυλλιακό σημείο της Πάτρας, δίπλα στη θάλασσα.

Ο επίγειος παράδεισος ανεξαρτησίας του 51χρονου πατρινού ζωγράφου Γιάννη Μπενετάτου, είναι ένα
παράδειγμα προς μίμηση, ως προς την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, στην περιοχή του παλαιού κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, πάνω στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, που οδηγεί στην Πλαζ, το σπίτι του Γιάννη Μπενετάτου ξεχωρίζει από τις δύο ανεμογεννήτριες που δεσπόζουν στην αυλή του.

Όποιος κοιτάξει προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι ακριβώς δίπλα από τους τεράστιους αυτούς ιστούς, είναι εγκατεστημένα και δύο ζεύγη φωτοβολταϊκών.

Αυτή ακριβώς είναι η αυτόνομη μονάδα παροχής ενέργειας, που του εξασφαλίζει συνολικά 800 watt ενέργειας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι ανανεώσιμες αυτές πηγές ενέργειας είναι που μέσω μετασχηματιστού, «κινούν» το σπίτι του Πατρινού ζωγράφου και οικονομολόγου, που διαθέτει όλες τις συσκευές κάθε σύγχρονου νοικοκυριού: Ψυγείο, τηλεόραση, μίξερ, ραδιόφωνο, ξυριστική μηχανή, άλλες μικροσυσκευές και φυσικά άπλετο φωτισμό!
από http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/01/h-aytonomia.html#more  
το είδα





<<<      Τα ‘Οσκαρ της ελληνικής πολιτικής [5 βίντεο] 



 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: "Δημιουργώντας προεκλογικές εντυπώσεις"     >>>





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ