Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αναγνώρισαν διεγραμμένα χρέη Γ. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκης

"Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει"



Το ρητό αυτό είναι πολυεπίπεδο, ένα από τα επίπεδα έχει να κάνει με τα οικονομικά και ένα παρακλάδι της οικονομικής ιστορίας - λεηλασίας με το 1964, όταν η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη επανέφεραν διαγραμμένα επονείδιστα χρέη διπλασιάζοντας τα!


Για να δούμε μερικά πράγματα για κάποια την ιστορία αυτή:
Νωρίτερα από το 1964 η Ελλάς είχε διαγράψει κάποια επονείδιστα εσωτερικά και εξωτερικά δάνεια-χρέη τα οποία μας είχαν φορτώσει κάποιοι πονηροί όπως πάντα. Με δικαιολογίες όπως "αποκατάσταση της πίστεως της χώρας και σεβασμού των υπογραφών που έχει βάλει για να βγούμε στις αγορές" η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη δημιούργησε ομόλογα τα οποία τα έδωσε σε αυτούς που χρωστούσε η Ελλάδα προπολεμικά με διπλασιασμό της ονομαστικής αξίας αυτών, αυξάνοντας επίσης και τον τόκο!



Δεν μας είπαν όμως ΠΟΤΕ σε ποιανών χέρια βρίσκονταν αυτά τα ομόλογα, δεν εξετάσαμε ποτέ τις συνθήκες με τις οποίες τα δανειστήκαμε, αν παρόλα αυτά τα είχαμε αποπληρωσεί και σε τι βαθμό.


Επίσης οι εθνοπατέρες δεν μας εξήγησαν ΠΟΤΕ γιατί
"ξεχάσανε" να ζητήσουν τον χρυσό που μας έκλεψαν κατά την διάρκεια του πολέμου οι Άγγλοι και οι Γερμανοί, γιατί δεν τίθεται ΠΟΤΕ θέμα πίστεως αυτών προς εμάς, και πως είναι δυνατόν εμείς να αποπληρώνουμε την στιγμή που αυτοί μας χρωστάνε περισσότερα!!!


Δηλαδή εμείς τους χρωστάμε 10 δραχμές και τους τις επιστρέφουμε εις ένδειξη πίστεως, ενώ αυτοί μας χρωστούν 100 και όχι μόνο δεν μας τα δίνουν, αλλά με τα ψίχουλα που τους χρωστάμε και τους τόκους αυτών έρχονται τώρα να μας αγοράσουν ολόκληρους!!! Δηλαδή αν αποκτούσαμε ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση πόσες φορές θα έπρεπε εμείς να τους αγοράσουμε;


Το ίδιο σκηνικό ζούμε και σήμερα με αποπληρωμή δανείων που κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς είναι διότι αν ξέραμε πόσα ακριβώς είναι θα έπρεπε αναγκαστικά να γνωρίζουμε και σε ποιούς επιτέλους τα χρωστάμε άρα να δούμε αν πρέπει να τα χρωστάμε διότι κατα πάσα πιθανότητα τους τα έχουμε δώσει πίσω Χ1000!!!


Ας δούμε τις αποδείξεις και ας βγάλει ο κάθε ένας τα δικά του συμπεράσματα:




Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδος




Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο της Εφημερίδος

το είδα







<<<      Εσχάτη προδοσία!!!Αρνήθηκε ο Προβόπουλος να δώσει πίσω στους Κύπριους 2 δίς των ομολόγων που είχαν αγοράσει εκείνοι για να μας στηρίξουν!!! 



 Εισφορές ΚΙΣ και Ελληνικό Δημόσιο     >>>





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »