Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οι επιστήμονες παλεύουν για την επιβολή της Ατζέντας 21

UN security council
Ο απόλυτος οικολογικός φασισμός...

Οι επιστήμονες-υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων καλούν στην απόλυτη εφαρμογή της Ατζέντας 21 μέσω προπαγανδιστικών ενεργειών που θα «αλλάξουν την συμπεριφορά μας απέναντι στα οικολογικά φαινόμενα και θα βελτιώσουν την ηθική μας».. Σε επερχόμενη δημοσίευση επιστημονικού άρθρου αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά το εξής: “οι κυβερνήσεις μπορούν και πρέπει να κινηθούν πέρα από τα υφιστάμενα πλαίσια της δημόσιας αποδοχής με στόχο να αλλάξουν τις νόρμες, γεγονός που θα δημιουργήσει το πλαίσιο για την συμμόρφωση του λαού με τις νέες ρυθμίσεις’’.
Η συγκεκριμένη επιστημονική πρόταση εκπονήθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών με τίτλο “Κοινωνικές Νόρμες και Παγκόσμιες Περιβαλλοντικές Προκλήσεις” (το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει το εντύπο εδώ), και αναμένεται να δημοσιευθεί τον Μάρτιο του 2013..

Ομάδα πολύ γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων καλεί τις κυβερνήσεις και την επιστημονική κοινότητα να ξεκινήσουν να θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο της κοινωνικής μηχανικής επιβολής αξιών και
κανονιστικοτήτων (νόρμες) αναφορικά με το στόχο της αποδοχής των περιβαλλοντικών πολιτικών.
Επιπροσθέτως, προτείνουν να τεθούν σε πλήρη εφαρμογή οι πράσινοι φόροι (περιβαλλοντικά πρόστιμα) και οι αυστηρές ρυθμίσεις, τηρώντας κατά γράμμα την Agenda 21 και φέρνοντας ολοένα και πιο κοντά την κοινωνική αποδοχή του αυξημένου κυβερνητικού ελέγχου.
Προτείνουν, επίσης στο σύνολο της επιστημονικής κοινότητας να συμπλεύσει με τις κυβερνητικές «επιταγές» εν μέσω μίας «συντονισμένης προσπάθειας να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές κανονιστικότητες».

Στην ομάδα των επιστημόνων που ενεπλάκησαν άμεσα στην συγγραφή της «επιστημονικής πρότασης» συγκαταλέγονται δύο κάτοχοι Βραβείων Νόμπελ – ο οικονομολόγος Kenneth Arrow και ο πολιτικός επιστήμων Elinor Ostrom, καθώς και μαθηματικοί, βιολόγοι, συμπεριφοριστές και πληθυσμιολόγοι.
Η έκθεση ξεκινάει αναφέροντας το εξής: «Ορισμένοι έχουν ήδη προτείνει ότι η πρόοδος αναφορικά με τα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές νόρμες. Ισχυρίζονται ότι πρέπει, μέσω της εκπαίδευσης και της πειθούς να καταστήσουμε βέβαιο ότι πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές ενσωματώνονται ως ζήτημα προσωπικής ηθικής..


Η έκθεση αναφέρει ότι η εκπαίδευση και η πειθώ δεν μπορούν από μόνες τους να επιτύχουν τον στόχο της αλλαγής της συμπεριφοράς:
“Σημαντικός αριθμός ανθρώπων θα πρέπει να μεταβάλλει τις έως τώρα συμπεριφορές του ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα πραγματικότητα των παγκόσμιων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις είναι απαραίτητες όπου η εκπαίδευση και η πειθώ θεωρηθούν ανεπαρκείς. Εργαλεία πολιτικής όπως ποινές, ρυθμίσεις και κίνητρα ενδέχεται να απαιτηθούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της μαζικής συμπεριφορικής αλλαγής.”
Οι επιστήμονες ρίχνονται δίχως δισταγμό στη μάχη της επιβολής της Ατζέντας 21....Όσο και αν προσπαθούν να μας αλλάξουν την συμπεριφορά, όλοι ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι ολότελα διαφορετική..

πηγη
thesecretrealtruth
το είδα







<<<      Αντικαρκινικές Τροφές 



 ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ - Οι πολέμιοι του Έθνους και της Πατρίδας‏     >>>





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »