Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ακριβότεροι οι αντιρρησίες από τους στρατιώτες

Το ελληνικό κράτος επιβραβεύει όσους αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα με μηνιαίο μισθό 250 ευρώ…
Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι οποίοι απαλλάσσονται της στράτευσης, υποχρεούνται να υπηρετήσουν την εναλλακτική «θητεία» τους σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς.


Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο υπηρετούν σε οργανισμούς εκτός των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, γέννησης, καταγωγής ή διαμονής τους αλλά και για μεγαλύτερο διάστημα από εκείνο των υπόλοιπων στρατεύσιμων. Ωστόσο, την ίδια ώρα που ο απλός στρατιώτης παίρνει μόλις 10 ευρώ για να «φυλάττει με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του» την πατρίδα, οι αντιρρησίες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους επικαλούνται δήθεν ιδεολογικούς λόγους για να αποφύγουν τις δυσκολίες της θητείας, αμείβονται για την εναλλακτικές τους υπηρεσίες με μηναίο μισθό 250 ευρώ!


Τα χρήματά αυτά δίνονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», για τη σίτιση και τη στέγαση τους, αφού οι αντιρρησίες αρνούνται ακόμα και να διαμείνουν ή να φάνε σε στρατιωτικές μονάδες, όπως όλοι οι υπόλοιποι στρατιώτες.
Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν καθιστά λιγότερο παράλογη την προνομιακή και ιδιαίτερη μεταχείρισή τους. Και αυτό γιατί:
Πρώτον, γιατί το ωράριο δημοσίου που δουλεύουν οι αντιρρησίες δεν μπορεί να συγκριθεί με τις σκοπιές και τις αγγαρείες των στρατιωτών. Δεύτερον, γιατί οι ευθύνες που πέφτουν στους ώμους των στρατεύσιμων δεν είναι ανάλογες με τις ευθύνες που μπορεί κανείς να έχει ως προσωρινά εργαζόμενος σε μια υπηρεσία.
Και τρίτον και κυριότερο, γιατί δεν μπορεί το κράτος, το οποίο ουσιαστικά οι αντιρρησίες απαρνούνται, να τους στηρίζει επειδή επέλεξαν να του γυρίσουν την πλάτη...
ΠΗΓΗ newsbomb ,  http://alexander-hellas.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »