Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ¨ΡΙΖΑΣ¨ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ¨ΞΕΦΤΙΛΑ¨ ΤΩΝ…

 ¨Πολιτικών Κληρονόμων¨ των ¨Συμφωνιών του Λιβάνου , της Καζέρτας και της Βάρκιζας¨. 

Του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου 


Η ¨ξευτίλα¨  (λαϊκό) , σύμφωνα με το Λεξικό ¨el.wiktionary¨ : 
¨αυτό που παθαίνει κανείς όταν ξεφτιλίζεται, εξευτελίζεται•η ολοκληρωτική απώλεια του κύρους…¨ 
Οπότε σωστά ¨αξιοποιεί¨ το γεγονός και η προσκείμενη στον Α. Σαμαρά ειδησεογραφική ιστοσελίδα με το παρακάτω δημοσίευμα , για να κρύψει τον καιροσκοπισμό και τα ξεπουλήματα του ¨Αντώνη¨ ( του άλλου Αντώνη , όχι του ¨Μάουτχάουζεν¨).

Διαβάζουμε στο  “Antinews”- 15/01/2013  : 
Ο Φούχτελ δεν είναι πλέον κακός Γερμανός κατακτητής για τον ΣΥΡΙΖΑ - http://www.antinews.gr/2013/01/15/199493/#more-199493 


“Με κάθε επισημότητα αναγγέλθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού η συνάντηση της κας Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνεργασία και υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας κ. Χανς Γιοακίμ Φούχτελ ή αλλιώς "υφυπουργό για θέματα Ελλάδας".


Η δραστηριότητα του γερμανού υφυπουργού Εργασίας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, όπου τα συμφέροντα του μεγάλου γερμανικού κεφαλαίου διαβλέπουν κέρδη, είναι απαράδεκτη.

Ως διπλά απαράδεκτη καταγγέλλουμε την σπουδή, όχι μόνο της κας Κεφαλογιάννη, αλλά ολόκληρης της τρικομματικής κυβέρνησης να υποκύπτει και να «υπηρετεί» τα συμφέροντα που εξυπηρετεί και προωθεί ο κ. Φούχτελ“.
(Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κριτσωτάκης στις 7 Δεκεμβρίου 2012)

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες παραδείγματα της «υποδοχής» που έκαναν στον Φούχτελ οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μη θυμηθούμε το ξύλο που έπεσε στον Γερμανό πρόξενο στη
Θεσσαλονίκη, από τους υπαλλήλους των ΟΤΑ και τον κ. Μπαλασόπουλο ο οποίος εσχάτως προσκυνά τον κ. Τσίπρα.

Τα γράφουμε όλα αυτά για να πούμε ότι είναι ο ίδιος Φούχτελ ο οποίος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα κι απ’ ότι διαρρέει η Κουμουνδούρου, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Τώρα προφανώς που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει στροφή δεν είναι ο Φούχτελ ξεπουλημένος και εκπρόσωπος του κακού γερμανικού κεφαλαίου.

Ο κ. Τσίπρας φέρεται να έθεσε υπόψη του Γερμανού αξιωματούχου εγκύκλιο του υπουργείου Ανάπτυξης, με την οποία, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται διακριτική μεταχείριση της επενδυτικής δραστηριότητας των αλλοδαπών ΟΤΑ έναντι των ελληνικών, καθώς επιτρέπεται να επιδοτηθούν ξένες εταιρείες στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο, ενώ δεν επιτρέπεται στις αντίστοιχες ελληνικές.
Η ελληνική αντιπροσωπεία διατύπωσε την απορία εάν πρόκειται για ρύθμιση την οποία απαίτησε η τρόικα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φούχτελ επιφυλάχθηκε να απαντήσει, καθώς δεν γνώριζε το θέμα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γερμανός υπουργός παρουσίασε την δράση του στην Ελλάδα και την προσπάθεια να φέρει σε επαφή ελληνικούς και γερμανικούς δήμους, προκειμένου να καταστεί εφικτή η μεταφορά τεχνογνωσίας για την επίλυση θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Τσίπρας ωστόσο, ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε επιφύλαξη σχετικώς με το εάν η κατάσταση των δημοτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα – λόγω της μείωσης προσωπικού και των περικοπών – επιτρέπει την δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων για επενδύσεις. Διευκρίνισε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντίθετος στη λογική των κοινοπραξιών, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι αμοιβαία επωφελείς.

Γενικώς, δηλαδή, ο κ. Τσίπρας μόνο που δεν ήπιε… τσίπουρα με τον… Φούχτελο. Λέτε να του πρότεινε να γίνει και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας από τη Γερμανία απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας στο ευρώ και μίλησε για αναζήτηση λύσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ο ίδιος Τσίπρας που στην Ελλάδα καταγγέλλει θεούς και δαίμονες. Αλλά πώς δε θα έβγαινε η Ελλάδα από το ευρώ αν δεν παίρναμε τα δανεικά, δεν έχει να απαντήσει…¨

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Αναγκαία διευκρίνιση : Επισκέπτης απάντησε στο παραπάνω σχόλιο στον ¨fb- τοίχο μου¨ , ως εξής : 

¨…Ένας δυνητικός πρωθυπουργός οφείλει να συζητάει με τους πάντες. Αυτό γιατί ξενίζει? Όσο μικρό καλάθι κι αν κρατάμε για τον Ροζ Αλέξη, τέτοια δηλητηριώδη άρθρα δε βοηθάνε σε τίποτα...¨ 

Και του ανταπάντησα διευκρινιστικά  : 

¨… Δεν διαφωνώ με τις διπλωματικές - πολιτικές συζητήσεις με -ΗΓΕΣΙΕΣ - των - όποιων -κυβερνήσεων ( την Μέρκελ ας πούμε σε , αυτή την περίπτωση - κρίνονται όμως σε κάθε περίπτωση για το περιεχόμενο των συζητήσεων-όχι για την ¨συνάντηση¨ , όπως για το εκάστοτε "TIMING" των συναντήσεων αυτών ). ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ¨ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥΣ¨ -εκτελεστικά όργανα - ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ¨ΜΟΥ¨ - ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΟ ΤΩΝ  ¨ΦΟΥΧΤΕΛ¨ ΚΑΙ ¨ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ¨- ( ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ – ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ( 17/1/ ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ! – ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ … ¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ¨ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ¨ -,  τις οποίες  ο κ. Τσίπρας τώρα στο Βερολίνο τις υποβίβασε σε ¨διεκδίκηση¨ ΜΟΝΟ του λεγόμενου ¨Εξαναγκαστικού Δανείου προς το Γ΄ Ράιχ¨ και όχι όπως επιβάλει το Διεθνές Δίκαιο για το σύνολο των ¨Γερμανικών Επανορθώσεων- Αποζημιώσεων¨ - Εκπτώσεις σε όλα δηλαδή ! ) – 

Αυτό δεν είναι θεμιτή διπλωματία - είναι -τουλάχιστον- βλακεία και οτιδήποτε άλλο τελειώνει σε ¨α¨…¨ 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Και να πως προσεκτικά και απόλυτα –κριτικά – σχολίασε την συνάντηση Σόιμπλε-Τσίπρα η πιο αντιπροσωπευτική εφημερίδα της Αριστεράς στην Γερμανία , η “JUNGE WELT” ( “Νέος Κόσμος¨ ) που σήκωσε - 1η – με πρωτοσέλιδο άρθρο την Πρωτομαγιά του 2010 το σύνθημα ¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ¨, το οποίο στην συνέχεια  έγινε ¨Πανευρωπαϊκό¨ ( παρά την διαφωνία του ¨Κ.Κ.Ε.¨ και άλλων δυνάμεων δεν είναι αρκετά ¨προλεταριακά¨ )  : 



"..Η συνάντηση έγινε με αίτημα του Τσίπρα, κάτι που προφανώς δεν ήταν μια καλή ιδέα. Η μισής ώρας συνομιλία που παραχωρήθηκε απο τον Σόιμπλε στον αριστερό πολιτικό ήταν αυτή ενός αποικιοκράτη προς έναν εξεγερμένο σκλάβο. Το μήνυμα ήταν ένα. Η αντίσταση είναι μάταιη. Η συμβουλή που δόθηκε στον Τσίπρα ήταν "οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες και ο μόνος δρόμος για να εξυγιανθεί η Ελλάδα οικονομικά. ". Βέβαια, μέχρι στιγμής έχουν πνίξει κάθε οικονομική ανάπτυξη και έχουν προκαλέσει κοινωνικό τσουνάμι. Το να μεταδώσεις όμως κάτι τέτοιο στον κ. Σόιμπλε είναι προφανώς κάτι το εντελώς αδύνατο. (αυτή είναι μια δικιά μου ελεύθερη και... πρόχειρη μετάφραση). Το όλο άρθρο – σχόλιο στα γερμανικά εδώ: 



¨Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ -ΔΙΚΗ-ΤΟΥΣ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ¨ ! 

Χαρακτηριστικό προθέσεων Προπαγανδιστικό γράφημα της -ελληνόφωνης- "DEUTSCHE WELLE" με ¨θριαμβευτικό ρεπορτάζ¨ για την Νέο- Ελληνική μετανάστευση ( ¨εισαγωγή εγκεφάλων¨ -επαγγελματικά ειδικευμένων και επιστημόνων ). 


Θα πρέπει να ενημερώθηκαν καλά σχετικά στο Βερολίνο η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και η λεγόμενη ¨αξιωματική¨ - ¨αντιπολίτευση¨: Το γράφημα εδώ : 
Ο δικός μας ¨Υπέρτιτλος¨ σε αυτή την εικόνα θα ήταν: ¨ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ …¨ 


΄Ολο το προπαγανδιστικό ρεπορτάζ υπέρ της μετανάστευσης εγκεφάλων από την Ελλάδα, με παράλληλο βέβαια  ¨Δουβλίνο ΙΙ ¨ στην χώρα μας , για την εξυπηρέτηση , εκτός των άλλων, των αναγκών των  προγραμματιζόμενων ¨Ειδικών Οικονομικών Ζώνων¨ η συγχρόνων Ιδιωτικών Στρατοπέδων Εργασίας – σε ¨παραμεθόριες¨ και μη περιοχές… ,
Διαβάστε Εδώ τις ¨προοπρικές μας¨ , η ¨Μετανάστευση είναι Ευλογία Θεού¨ έλεγε ο Ευάγγελος Αβέρωφ το 1960 εκ μέρους του ¨Εθνάρχη¨ Καραμανλή ! Μετά από 50 χρόνια είναι φανερό ότι ¨αυξήθηκαν οι Εθνάρχες¨.


<<<    Αφρική :Τέρμα σε μικρά κτήματα και ανεξάρτητες καλλιέργειες (Μετά που;)



 White Countries R 4 Ery1     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.