Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Όσο στέκεσαι αρρωσταίνεις άνθρωπε!!!

Χθες που μαζεύαμε τα πράγματα στο Κερατσίνι βρήκα αυτό το χαρτάκι.. Μόλις κατάλαβα πόσο γελοίο ήταν αυτό που κάναμε. Πήγαμε σ’ ένα ξεκάρφωτο μέρος, σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ίντερνετ (ενημερώνονται από τηλεόραση), που δεν μας ήξερε κανείς τους (αν είμαστε από κάποιο κόμμα, αν πληρωνόμαστε -κανείς δεν πίστεψε, ακόμη μέχρι σήμερα, ότι το κάνουμε για τον αγώνα), για να αρχίσουμε τα ουτοπικά/ανυπόστατά μας, τα σχετικά με αυτάρκεια και αυτοδιαχείριση (δεν είχαν ξανακούσει τις έννοιες).

Όμως, η αστεία αυτή κατάσταση είχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που δεν είχα καν υποπτευθεί τότε που τ’ αρχίζαμε.

Η Μάρω κι εγώ ίσως είμαστε οι μόνοι άνθρωποι που δεν έχουμε σήμερα κατάθλιψη!!!!

Ένα μήνα καταπιανόμαστε μ’ αυτές τις τρέλες και η σωματική κούραση δεν περιγράφεται, σταματάμε το τρέξιμο στις 8, πέφτουμε κατευθείαν ξερές στο κρεβάτι, και ξανά μανά την επομένη.

Τι κατάλαβα όμως… Αν όλο αυτόν τον μήνα ήμουν σπίτι μου, εισπράττοντας όλη αυτή την μαυρίλα από τους γύρω μου, έχοντας και τους βάρβαρους ακόμη στα βάθρα τους, και να στέκω άπραγη επειδή δεν έχω βρει τρόπο αντίδρασης.. πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να το άντεχα!!

Κάνοντας τα ουτοπικά μου νιώθω ότι κάτι κάνω, κι ας μην φέρνω κανένα πλήγμα στο σύστημα, κι ας μην αλλάζω κανενός συμπολίτη μου την ρότα, κι ας μην διορθώνω καθόλου την κουραδοκατάσταση. Το ότι δεν μένω άπραγη κρατά τη δύναμή μου στα ύψη.

Και το προτείνω σαν τη μόνη λύση: Βρες τρόπο να
αντισταθείς, ό,τι σου ‘ρθει στο μυαλό, να μην σε νοιάζει αν πιάσει, ούτε αν καταφέρεις κάτι. Κάνε αυτό που θεωρείς σωστό, αυτό που θεωρείς χρέος σου. Θα πάρεις όλη τη δύναμή σου. Μόνο μην στέκεσαι…

Στεφανία Λυγερού

Σχετικά : 
Σήμερα -αισίως- ήρθαν οι μπάτσοι στο Κερατσίνι!!!!

Στην αρχή βολιδοσκόπησαν (τους είδε η Μάρω ένα στενό πιο κάτω), μετά από κάνα 10λεπτο ήρθαν σ’ εμάς.
(Δεν τους αφήσαμε να αρθρώσουν λέξη, οι άσπροι σίφουνες. Πριν καν ρωτήσουν): Καλώς τους, κι αργήσατε, ένα μήνα είμαστε εδώ. Τι εντολές σάς έδωσαν; Να τις εκτελέσετε κατά γράμμα.
- Ήρθαμε να δούμε τι κάνετε, μαγειρεύετε για τους φτωχούς;
- Όχι, παίρνουμε στα χέρια μας πίσω τη χώρα. Έχουμε κάνει του κόσμου τις μηνύσεις στους προδότες και με τίποτα δεν μπορούμε να τους στείλουμε στα δικαστήρια, τους προκαλούμε λοιπόν αν θέλουν να μας σύρουν αυτοί! Έχουμε κάνει και κατάληψη σ’ ένα χωραφάκι του δήμου εδώ πιο πάνω (ναι, το έχουμε δει, μας είπαν), να σας στείλουν να μας συλλάβετε, έχουμε αφήσει και τηλέφωνο. Να μας συλλάβετε και να μας απαγγελθούν και κατηγορίες!! Να με κατηγορήσει ο προδότης, που ξεπούλησε τη χώρα, για καταπάτηση δημόσιας περιουσίας! Για καταπάτηση της περιουσίας του λαού!!
Έφυγαν όπως ήρθαν τα παιδιά…

Υ.Γ. Όλα τα συναισθήματα μπορείς να τα παραμορφώσεις, ένα μόνο συναίσθημα δεν αλλοιώνεται, αλλά και δεν κρύβεται με τίποτα (και το αντιλαμβάνεται και ο πιο κενός/άψυχος), ο Φόβος και η Αφοβία!!!!!!!!!

Υ.Γ. 2 Όσο αμύνεσαι τόσο θα σε γαμούν, πατόκορφα και χωρίς τέλος. Όταν κάνεις επίθεση, σού κλάνουν τον πούτσο!

Στεφανία Λυγερού

Ο μέχρι πρότινος άνθρωπος..



το είδα




<<<    ΝΑΡΚΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ «ΡΑΜΦΙΣΜΑΤΑ»



Τα έλεγε και ο Κικέρων για τους πεμπτοφαλαγγίτες προδότες    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.