Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ένστολος και πολίτες ζητούν τη σύλληψη πολιτικών

Πυροσβέστης ο οποίος υπηρετεί στο Ηράκλειο υπέβαλε μήνυση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη!
Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε προχθές το πρωί στο Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ στα Δύο Αοράκια όπου  πήγε ο ίδιος και υπέβαλε την έγκλιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κείμενο της μήνυσης ο μηνυτής ζητάει την σύλληψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε περίπτωση πώλησης ορυκτού πλούτου της χώρας ή πώλησης ελληνικού εδάφους!Ο 37χρονος πυροσβέστης μας ανέφερε ότι «έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι. Μας έχουν ξεπουλήσει, γι αυτό έκανα τη μήνυση» σχολιάζει και λέει επίσης ότι παλαιότερα ήταν «φανατικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, πλέον όμως δεν θέλω ούτε να τους δω. Δεν σκέφτηκα ούτε τα 100 ευρώ της μήνυσης»Η κίνηση του να υποβάλει μήνυση προκάλεσε σάλο τόσο στην πυροσβεστική όσο και στην αστυνομία, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι ο μηνυτής είναι ένστολος και οι κανονισμοί του Σώματος όπου υπηρετεί είναι συγκεκριμένοι και αυστηροί.

Όπως μας είπε ο ίδιος «ανώτεροι συνάδελφοί του που επικοινώνησαν μαζί του, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όπως εκείνος τους είπε ότι είναι ανένδοτος και ότι κάνει το κάνει συνειδητά και δεν πρόκειται να υποχωρήσει»

«Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε από την αστυνομία για την ενέργεια του συναδέλφου. Ήταν το θέμα συζήτησης σήμερα στην πυροσβεστική. Πολλοί είπαν ότι έκανε καλά ο συνάδελφος που μήνυσε τους τρεις πολιτικούς Αρχηγούς- άσχετα εάν δεν βγει τίποτα θετικό- ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι δεν έπρεπε
καθόλου να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία, λόγω του γεγονότος ότι είναι πυροσβέστης και υπόκειται σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς»
Ο 37χρονος έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα με διαγωνισμό πριν από περίπου μια δεκαετία, ενώ πριν εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα. Ο ίδιος δηλώνει ότι πρόσκειται πολιτικά στο κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Σ.Γ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

http://bloko.gr/ via http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/2013/01/blog-post_18.html
.
Σχόλιο: Μάλλον κατασχέσεις ακολουθούν και όχι πωλήσεις. Δηλαδή, μια που τα έξοδα της αναγκαστικής εκτέλεσης επιβαρύνουν τον οφειλέτη, θα πληρώσουμε κιόλας για να μας τα πάρουν.

Πάτρα: Πολίτες υπέβαλαν μήνυση και ζητούν να …συλληφθούν οι βουλευτές!

Πάτρα: Πολίτες υπέβαλαν μήνυση και ζητούν να ...συλληφθούν οι βουλευτές! Όσοι  ψηφίσουν το νομοσχέδιο
Nα συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, ζητούν Πατρινοί πολίτες. Σήμερα (14/01/2013) το μεσημέρι δύο Πατρινοί ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Γεράσιμος Φραγκισκάτος, πήγαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν με έγγραφο τους να συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο το οποίο όπως υποστηρίζουν εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία…!
Όπως επισημαίνουν υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που αναφέρει ως πράξη εσχατης προδοσίας την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/172836

Θεσσαλονίκη : Κατέθεσαν μήνυση κατά όσων ψήφισαν το νομοσχέδιο


Στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας περίπου 50 πολίτες, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά των βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από….
δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, όλα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης. Στην ίδια πράξη προέβησαν νωρίτερα και πολίτες από την Πάτρα. Ειδικότερα, το μεσημέρι ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Γεράσιμος Φραγκισκάτος, μετέβησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν με έγγραφο τους να συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο το οποίο, όπως υποστηρίζουν, εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία.
http://www.trelokouneli.gr/katethesan-minisi-kata-oson-psifisan-to-nomoschedio/

Συμπέρασμα: Ο Α.Σαμαρας, ο Ε. Βενιζέλος και ο Φ. Κουβέλης έχουν μηνυθεί δυο φορές : Μια ως κυβερνώντες και μια ως βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο ….

Παράκληση:  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. 
<<<     THE DAVID ICKE GUIDE TO THE GLOBAL CONSPIRACY 





 Ο «ΣΥΡΙΖΑ» στην καρδιά των ¨εξελίξεων» ( ή αλλιώς «ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον ευρωατλαντικό χώρο»)    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »