Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΑΛΛΟ Νταλάρα .........

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ
Ντάλας- Από το τουρκ. dal, γυμνός.
Νταλάρας ???????


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΛΑΡΑ





19.08.2011 
Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"

...οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας ... «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»

...σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7682

20.08.2011
" Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Οτζαλάν"!- "Ισως στο μέλλον τραγουδήσω στα τούρκικα" radical gezetesi

Η τουρκάλα δημοσιογράφος Ιπέκ Ιζτζί, ρώτησε στον έλληνα τραγουδιστή αν συμμετείχε σε επιτροπή που έκανε πορεία υπερ του Κούρδου ηγέτη ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε « εμείς δεν είμασταν 20 άτομα αλλά χιλιάδες. Όμως δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.»

...Σε ερώτηση της τουρκάλας δημοσιογράφου για το «τι φταίει για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων» ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε και τόνισε «δυο είναι τα βασικά προβλήματα. Οι εθνικιστές και οι φανατικά θρησκευόμενοι»

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7719

24/02/2012 skai
"Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »