Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δυστυχώς χάσαμε την μάχη με τον ΠΟΥ. Ο πόλεμος όμως μαίνεται ακόμη.

Η 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την 1η Ιουνίου συνεδρίασε στην Γενεύη ενέκρινε ένα ουσιαστικό πακέτο τροποποιήσεων στον Διεθνή Κανονισμούς Υγείας. Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα. Η μάχη συνεχίζεται.

Η 77η σύνοδος της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (WHA) μόλις ολοκληρώθηκε στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη της Ελβετίας. Αρχικά σκόπευε να εγκρίνει μια Νέα Συνθήκη Πανδημίας για την πανδημία και τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του 2005 που θα συνέδεαν τις απαντήσεις των χωρών με τις αποφάσεις του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ. Ενώ η Συνθήκη της Πανδημίας δεν εγκρίθηκε οι τροποποιήσεις του IHR πέρασαν με ενισχυμένες διατάξεις που περιείχε η Συνθήκη της Πανδημίας του ΠΟΥ. Στο τέλος, “κλώτσησε το ένα κουτάκι παρακάτω στο δρόμο” για ένα χρόνο και εν μέρει γέμισε το άλλο.

Η εντολή του Διακυβερνητικού Διαπραγματευτικού Οργάνου (INB) επεκτάθηκε για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σχετικά με τη διατύπωση της νέας συνθήκης («Πανδημική Συμφωνία») και η Συνέλευση ενέκρινε μια περιορισμένη δέσμη δεσμευτικών και μη δεσμευτικών τροποποιήσεων στο INB. Αυτό το αποτέλεσμα, που επιτεύχθηκε τις τελευταίες ώρες, είναι απογοητευτικό από πολλές απόψεις, αλλά δεν ήταν απροσδόκητο.

Και τα δύο κείμενα ωθήθηκαν με ασυνήθιστη βιασύνη από

εκείνους που συμβούλευσαν, υποστήριξαν και ανέθεσαν καταστροφικές απαντήσεις στη δημόσια υγεία στον Covid-19. Επειδή δεν προέκυπτε συμφωνία και ενώ η νομολογία του ΠΟΥ θεωρεί απαραίτητο το τελικό κείμενο να διαμοιραστεί τουλάχιστον 4 μήνες πριν την υπογραφή για να έχουν χρόνο να τον μελετήσουν τα έθνη/κράτη στην περίπτωση αυτή οι τροποποιήσεις διαρκούσαν μέχρι το τέλος. Αγνοώντας την πιθανή προέλευση του Covid που βασίζεται στο εργαστήριο, η επίσημη αφήγηση (που υποστηρίζει τα μέτρα) παραμένει ότι «ο κόσμος είναι απροετοίμαστος για την επόμενη πανδημία». Η δαπάνη άνω των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για την επιτήρηση και άλλα μέτρα που στοχεύουν αποκλειστικά σε φυσικές εστίες “θα διορθώσει” κατά κάποιο τρόπο αυτό.

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »