Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

«Lockdown» σε εκατομμύρια ΙΧ στις πόλεις!! Σύντομα και στην Ελλάδα…

             Με το "έτσι θέλω" βάζουν "stop" σε αμέτρητα οχήματα που σήμερα κυκλοφορούν νόμιμα.

Οι «Ζώνες Χαμηλών Ρύπων» για τις οποίες πρόσφατα προειδοποίησε το ΕΛ, μπορεί να βρίσκονται επί χάρτου στην Ελλάδα, ωστόσο σε ευρωπαϊκές χώρες μπαίνουν ήδη σε εφαρμογή!!

Μία από αυτές είναι η Ισπανία, όπου εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν νέους μπελάδες πάνω από τα κεφάλια τους εξαιτίας των νέων περιβαλλοντικών κανονισμών.

Για πρώτη φορά αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται «ρυπογόνα» απαγορεύονται να εισέρχονται στα κέντρα μεγάλων αστικών πόλεων.

Μόνο όσα είναι ηλεκτρικά ή καίνε λίγους ρύπους (άρα είναι καινούργια) επιτρέπεται να εισέρχονται στις ειδικές Ζώνες Χαμηλών Ρύπων.

Ελέω τοπικών εκλογών το μέτρο στην Ισπανία ναι μεν ίσχυε το τελευταίο διάστημα, αλλά υπήρχε γενική…χαλαρότητα σε ό,τι αφορά τους ελέγχους.

Ωστόσο το πλέον ανησυχητικό είναι πως σε 149 πόλεις της χώρας με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων υπάρχουν ήδη ενεργές Ζώνες Κυκλοφορίας όπου επιτρέπεται η κίνηση μόνο οχημάτων χαμηλών ή μηδενικών ρύπων.

Σκεφτείτε πόσες τέτοιες πόλεις έχει η Ελλάδα;;; Δεν είναι και

λίγες!

Στην Ισπανία το μέτρο αυτό επηρεάζει 1 στους 3 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το ειδικό περιβαλλοντικό σήμα για να κυκλοφορήσουν στις πόλεις.

Τα έχουν ήδη έτοιμα και ειδικά για την Ελλάδα προβλέπονται -πέρα από τις ειδικές ζώνες- και διόδια!!

Θυμηθείτε τι περιλαμβάνει το «Εθνική Σχέδιο για την Ηλεκτροκίνηση»:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »