Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link)

Κατασκεύασαν εναν τεχνητο ιό και σκευάσματα για να μειώσουν το πληθυσμό…Η αλήθεια απεδείχθη με τις πανω απο 1000 μελέτες που δημοσιεύουμε σημερα με link..

Μια Πολιτικη-Ιατρική -Τηλεοπτική συμμορία εδρασε μοιράζοντας τρόμο..Με εκβιασμούς με Αντισυνταγματικους περιορισμούς και μετρα διέλυσαν την Οικονομία Φτωχοποίησαν Οικογένειες εσπειραν Θάνατο και αφησαν ανάπηρους χιλιάδες πολίτες..

Βιώσαμε και βιώνουμε  ολων των ειδων τα αίσχη και αλητείες..απο Ιατρικο-Πολιτικα Τομαρια Ιερωμένους που προδωσαν για τα νεα αργύρια..Πληρωμένους καναλάρχες και  Δημοσιογράφους Αστυνομικούς που εκτελούσαν Αντισυνταγματικές εντολές Εκπεδευτικους με τη μουσούδα των Παρανοικών που βασανίζουν ακομη και σήμερα τα παιδιά μας τους μαθητές..Τους νοιώσαμε στο πετσί μας τι Καθάρματα ειναι…Εδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο..το χαρακτήρα που εκρυβαν μεσα τους..

Καποιοι επιλέξαμε να μην είμαστε μαζι τους παρα τις απειλες και τους εκβιασμούς..απο τομάρια χωρις οικτο και ελεος..Το ξεραμε απο την αρχή το σχέδιο τους..Ερχεται ομως η ωρα της πληρωμής τους..

Οι Χωρες στην  Ευρωπη και οχι μονο σταμάτησαν τα μετρα ..Στην Ελλάδα τα Πολιτικά Καθάρματα συνεχίζουν τις ενέσεις Ευθανασίας..Για πόσο ακόμη???

Δειτε εδω Δημοσίευμα που περιλαμβάνει πανω απο 1000 Ιατρικές μελέτες δημοσιευμένες..Και η

Αστυνομία -Δικαιοσύνη ακόμη να ασκήσει Διωξη για Εγκλήματα κατα των πολιτων ..εγκλήματα που δεν παραγράφονται..

Τοσες καταγγελίες στα Μεσα Κοινωνικής δικτύωσης για θανάτους και παρενέργειες αλλα και επισημα στην Ευρωπαικη Βαση δεδομένων οι καταγραφές των θανάτων και των παρενεργειών και δεν τολμησαν ακομη να ασκήσουν τον καθηκον τους απέναντι σε Εγκληματικές συμμορίες…

Στην Αγγλία το εκαναν..Δείτε το..Αστυνομίες & Εισαγγελίες ασκούν διώξεις κατα Πολιτικών για τα μετρα και οι Χώρες τα παίρνουν πίσω!!(Video)

Παρτε τα αποδεικτικά στοιχεία των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ και τελειώστε τους οσοι ορκιστηκατε να προστατεύσετε το Σύνταγμα και τους πολίτες..Παρτε την προσφυγή στο Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο ….Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ  και καντε το καθηκον σας..

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ LINK ΟΙ 1000 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ..

Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι επικίνδυνα για την υγεία και όλοι όσοι προωθούν αυτή την ατζέντα διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος σε Δημόσιο αξίωμα.
Οι συγκεκριμένες μελέτες περιέχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε νομικές ενέργειες κατά του καθεστώτος απαρτχάιντ που έχει επιβληθεί.

Για κανένα πειραματικό σκεύασμα μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί τόσες πολλές έρευνες. Και αυτό μέσα σε περίπου 12 μήνες μαζικών “εμβολιασμών” χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν η προσωπική κατάσταση υγείας του καθενός. Οι επιστημονικές μελέτες είναι πλεόν χιλιάδες, οι περισσότερες αν όχι όλες(ανεξάρτητες) αναφέρουν τις δραματικές επιπτώσεις που έχουν αυτά τα προϊόντα για την υγεία. Η αδιάψευστη επιστήμη δείχνει ότι τα “εμβόλια” κατα της COVID 19 δεν είναι ασφαλή και δεν είναι αποτελεσματικά στον περιορισμό της μετάδοσης ή της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Η “ασφαλής και αποτελεσματική” ψευδής προπαγάνδα, που διαδίδεται από δημόσιους λειτουργούς και ΜΜΕ, οι οποίοι συνεχίζουν -παρά την αποτυχία- να προωθούν αυτά τα εμβόλια, αποτελεί ξεκάθαρη παράβαση καθήκοντος.

για την συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »