Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Τα εμβόλια Covid είναι "προφανώς επικίνδυνα" και πρέπει να σταματήσουν αμέσως, λένε ανώτεροι Σουηδοί γιατροί

 Δυσοίωνα προειδοποιητικά σημάδια.

Ένα τέτοιο προειδοποιητικό σημάδι είναι ότι η μέση θνησιμότητα σε πολλές δυτικές πολιτείες εξακολουθεί να βρίσκεται σε αξιοσημείωτα υψηλό επίπεδο. 


Τα στοιχεία από το EuroMOMO και το Our World in Data δείχνουν μια αξιοσημείωτη υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ για όλο το 2022 και το Γερμανικό Στατιστικό Γραφείο αναφέρει ότι η θνησιμότητα της χώρας τον Οκτώβριο ήταν πάνω από 19% σε σχέση με τη διάμεση τιμή των προηγούμενων ετών.



''92.954 άνθρωποι πέθαναν στη Γερμανία τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας ( Destatis). 
Αυτό είναι 19%, ή 14.560 περιπτώσεις, πάνω από τη διάμεση τιμή των ετών 2018 έως 2021 για τον συγκεκριμένο μήνα. 

Οι θάνατοι από την Covid-19, επίσης, έφτασαν σε ένα ενδιάμεσο υψηλό στα μέσα του μήνα, αλλά

μπορούν να εξηγήσουν μόνο εν μέρει τη διαφορά.''

Πόσο φυσιολογικό είναι να βλέπουμε συνεχείς υπερβολικούς θανάτους από έναν αναπνευστικό ιό, μετά από τρία χρόνια παγκόσμιας έκθεσης, λόγω της αναπόφευκτης εδραίωσης της φυσικής ανοσίας;;

Εάν μια τέτοια κατάσταση επιμείνει, η υποθετική σύνδεση με την καταστολή της ανοσίας που σχετίζεται με το εμβόλιο, η οποία μόλις τώρα έχει τεθεί στο επίκεντρο, καθίσταται σκόπιμο να διερευνηθεί λεπτομερώς. 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ;;

Κορυφαία επιστημονικά περιοδικά άρχισαν επιτέλους να δημοσιεύουν δεδομένα που επιβεβαιώνουν όσα είχαν παρατηρήσει οι κατατρεγμένοι ΄΄ψεκασμένοι΄΄ επιστήμονες 2  χρόνια τώρα, ειδικά σε σχέση με πολύπλοκα προβλήματα καταστολής του ανοσοποιητικού .

Εάν, όπως έχει υποστηριχθεί, οι εμβολιασμοί, και ειδικά οι ΄΄ενισχυτικές'' δόσεις, αλλάξουν το ανοσοποιητικό προφίλ των εμβολιασμένων ατόμων, έτσι ώστε οι λοιμώξεις από Covid να γίνουν «ανεκτές» από το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι πιθανό τα εμβολιασμένα άτομα να τείνουν προς μια κατάσταση μακροπρόθεσμων, επαναλάμβανόμενων λοιμώξεων που δεν παρουσιάζουν εμφανή συμπτώματα, δεν αποθεραπεύονται γρήγορα και εξακολουθούν να προάγουν συστηματική βλάβη. 

Η βιβλιογραφία δείχνει τώρα μια εκτεταμένη υποκατάσταση  των αντισωμάτων εξουδετέρωσης του ιού, στα εμβολιασμένα άτομα σε μη φλεγμονώδη αντισώματα, μια ''εναλλαγή κατηγορίας'' από τα αντισώματα που λειτουργούν προς την απομάκρυνση του ιού από το σύστημά μας, σε μια κατηγορία αντισωμάτων που σκοπό έχουν να μας απευαισθητοποιήσουν στο ερεθιστικά και αλλεργιογόνα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η φλεγμονώδης απόκριση στη μόλυνση από Covid μειώνεται και ότι οι πλήρεις λοιμώξεις θα εμφανιστούν με πιο ήπια συμπτώματα και ότι δεν θα εξαλειφθούν τόσο αποτελεσματικά (εν μέρει επειδή ο πυρετός και η φλεγμονή είναι απαραίτητα για να απαλλαγεί το σώμα σας από ένα παθογόνο).

Το ότι αυτές οι εξελίξεις από μόνες τους δεν αποτελούν αιτία για την άμεση διακοπή των μαζικών εμβολιασμών, καθώς και τις ενδελεχείς έρευνες, είναι εκπληκτικό.

Υπάρχει φυσικά μια άλλη, και πιο γνωστή, πιθανή μερική εξήγηση της εκπληκτικής υπερβολικής θνησιμότητας. 

Έχουμε ενδείξεις διαταραχών πήξης που συνδέονται με τα εμβόλια Covid, εμφανείς σε μια νέα μεγάλη σκανδιναβική μελέτη , ενώ επαναλαμβανόμενες μελέτες δείχνουν μια σαφή συσχέτιση μεταξύ καρδιακής νόσου και εμβολιασμού Covid (βλ. Le Vu et al. , Karlstad et al. και Patone et al. ).

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη στην Ταϊλάνδη έδειξε επίσης ότι σχεδόν το ένα τρίτο των εμβολιασμένων νέων που εγγράφηκαν εμφάνισαν καρδιαγγειακές εκδηλώσεις και μια ακόμη αδημοσίευτη ελβετική μελέτη υποδηλώνει ότι έως και το 3% όλων των εμβολιασμένων εμφανίζουν βλάβη του καρδιακού μυός.

Και βλέπουμε επίσης σήματα που σχετίζονται με διαταραχές γονιμότητας που συνδέονται με τα εμβόλια Covid.

Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει μειωμένη κινητικότητα και συγκεντρώσεις σπέρματος μετά τον εμβολιασμό τόσο με Pfizer όσο και με Moderna. 

Η επιτροπή ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και οι μελέτες της ίδιας της Pfizer δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων των εμβολίων mRNA συγκεντρώνονται στα αναπαραγωγικά όργανα.

Η υπόθεση ότι οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 επηρεάζουν τη γονιμότητα υποστηρίζεται από μια σημαντική και άνευ προηγουμένου μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη Σουηδία κατά τους πρώτους μήνες του 2022. 

Σύμφωνα με Σουηδούς δημογράφους , η μείωση είναι ''έκπληξη''.

Υπάρχουν παρόμοια δεδομένα από πολλές άλλες δυτικές χώρες, και η συνέχιση των μαζικών εμβολιασμών για ομάδες χαμηλού κινδύνου, όπως παιδιά ή έγκυες γυναίκες, είναι εντελώς ανεύθυνο – ειδικά επειδή οι εμβολιασμοί δεν αποτρέπουν την εξάπλωση , όπως είχε αρχικά υποσχεθεί. και συχνά εξακολουθεί να λέγεται ψευδώς.

Ας ελπίσουμε, ότι η υπόθεση της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων λόγω των εμβολιασμών μπορεί να διαψευστεί μέσω μιας ενδελεχούς και ανεξάρτητης έρευνας το συντομότερο δυνατό. Τα νούμερα είναι πραγματικά ανησυχητικά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τα δεδομένα της Pfizer σχετικά με τις διαταραχές γονιμότητας είχαν κρυφτεί και έπρεπε να ανακαλυφθούν μέσω ενός αιτήματος FOIA είναι χαρακτηριστικό για την όλη κατάσταση.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανεξάρτητη δημόσια συζήτηση για αυτά τα θέματα και οι κρίσιμες προοπτικές καταστέλλονται ενεργά από τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι δημόσιοι φύλακες, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, χρηματοδοτούνται από τη φαρμακευτική βιομηχανία και συχνά βασίζουν τις συστάσεις τους στις εσωτερικές μελέτες της Big Pharma. 

Η ανεξαρτησία των επιστημονικών και ακαδημαϊκών μας ιδρυμάτων απειλείται και βλέπουμε μια συρροή μεταξύ της επιστημονικής έρευνας, των ιδιωτικών εταιρικών συμφερόντων και των πολιτικών και ιδεολογικών στόχων σε κάθε επίπεδο.

Το να τοποθετηθεί ένα ψηφιακό φίλτρο λογοκρισίας πάνω από όλα αυτά, όπου οι ιδιόκτητοι αλγόριθμοι μικροδιαχειρίζονται τη ροή των πληροφοριών και τη δημόσια συζήτηση σύμφωνα με τις προθέσεις των κατόχων τους, σημαίνει στην πράξη να καταργηθεί η ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία και η ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα.

Πρόσφατες αποκαλύψεις δείχνουν επίσης ότι οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν εργαστεί ενεργά για την καταστολή των κριτικών απόψεων σχετικά με τις πολιτικές Covid και τους μαζικούς εμβολιασμούς. 

Το Twitter έχει αναπτύξει για το σκοπό αυτό μυστικές στρατηγικές λογοκρισίας και έχει χρησιμοποιήσει το λεγόμενο «shadowbanning» με αποτέλεσμα τη σχεδόν μη ανιχνεύσιμη καταστολή της ορατότητας των αναρτήσεων και των λογαριασμών που συνδέονται με ανεπιθύμητες προοπτικές και αναλύσεις. 

Το Facebook κατέβασε περισσότερες από επτά εκατομμύρια αναρτήσεις για να επηρεάσει τη συζήτηση για την Covid μόνο κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020

Το YouTube απαγόρευσε τη δημοσίευση βιντεοσκοπημένου υλικού που περιέχει επικριτικές απόψεις για τους εμβολιασμούς Covid. 

Το περιεχόμενο αυτό χαρακτηρίζεται ως "παραπληροφόρηση" και "ψευδείς ειδήσεις", ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζεται ή όχι από σχετικά δεδομένα.

Αυτού του είδους τα μέτρα έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες. 

Ο κεντρικός έλεγχος της ροής πληροφοριών από την ψηφιοποίηση δεν επηρεάζει μόνο την πολιτική σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά επηρεάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί η επιστημονική και δημοσιογραφική εργασία. 

Δημιουργεί δομές που καταστέλλουν αμέσως ετερόδοξες απόψεις και φιμώνει τις επικριτικές φωνές μέσω φόβου και έμμεσων διώξεων.

Η εμπιστοσύνη του κοινού στους κοινούς μας θεσμούς θα διαβρωθεί αναπόφευκτα από αυτή την εξέλιξη.

Η ανοιχτή κοινωνία χρειάζεται πλέον απεγνωσμένα μια αναγέννηση. Οι δημοκρατικοί και επιστημονικοί λόγοι πρέπει να ανοικοδομηθούν από τη βάση και με τρόπο που να σέβεται τους νέους και μοναδικούς κινδύνους της σύγχρονης μας κατάστασης και να προστατεύει και να τονίζει την ευθύνη του κάθε πολίτη.

Το κλειδί για αυτό στην τρέχουσα δύσκολη θέση μας είναι να συνεχίσουμε με κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τους προφανώς επικίνδυνους μαζικούς εμβολιασμούς και να διερευνήσουμε τη διαφθορά των πολιτικών και επιστημονικών μας ιδρυμάτων στα οποία έχει ρίξει φως η κατάσταση της Covid. 

Είναι κρίσιμο να αρχίσουμε αμέσως να αποκαθιστούμε τη σημαντική ζημιά που έχει προκληθεί στην παγκόσμια δημόσια υγεία και στην ανοιχτή κοινωνία. 

Johan Eddebo, Ph.D, ερευνητής στην ψηφιοποίηση και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Sture Blomberg, MD, Ph.D, Αναπληρωτής Καθηγητής Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας και πρώην ανώτερος ιατρός

Ragnar Hultborn, ομότιμος καθηγητής, ειδικός στην ογκολογία

Sven Román, MD, Παιδοψυχίατρος και Εφήβων, από το 2015 Σύμβουλος Ψυχίατρος που εργάζεται στην Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων σε όλη τη Σουηδία

Lilian Weiss, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ειδικευμένη στη χειρουργική

Nils Littorin, ειδικευόμενος στην ψυχιατρική, MD στην κλινική μικροβιολογία

Οι συγγραφείς είναι μέλη του βιο-ιατρο-νομικού δικτύου του Läkaruppropet. 

Διοργανώνουν συνέδριο στη Στοκχόλμη στις 21-22 Ιανουαρίου σε συνεργασία με το δίκτυο Swedish Doctors' Appeal. Η κύρια εστίασή του θα αφορά τις συνέπειες της παγκόσμιας πολιτικής για το COVID-19 και τις επιπτώσεις των εμβολίων Covid.

πηγή

https://dailysceptic.org/2023/01/13/covid-vaccines-are-obviously-dangerous-and-should-be-halted-immediately-say-senior-swedish-doctors/

1 σχόλιο:

  1. MΑΡΗ KU LEE ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ......

    ΝΕΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ-Δρ. ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ

    Στο παρόν βίντεο ο Δρ. ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ Αναπληρωτής Καθηγητής Κλινικής Νευροβιολογίας στην Columbia, εξηγεί τη συσχέτιση που βρήκε μεταξύ της υπερβάλουσας θνητότητας ανά ηλικιακή ομάδα, σε σχέση με την περίοδο που ξεκίνησε ο "εμβολιασμός" της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ" KATA TOY COVID-19, ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ

    https://rumble.com/v1p6ru8--.-.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »