Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΕΙΠΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και τον διέγραψαν! «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ είναι το μεγαλύτερο έγκλημα μετά το Ολοκαύτωμα...»

 Τη διαγραφή βουλευτή των Τόρις από την κοινοβουλευτική του ομάδα αποφάσισε το κυβερνών κόμμα, μετά τη συσχέτιση που έκανε μεταξύ εμβολίων κατά του κορονοϊού και Ολοκαυτώματος, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης..


«Ο Άντριου Μπρίτζεν ξεπέρασε τα όρια», είπε ο Σάιμον Χαρτ, ο επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας του Συντηρητικού Κόμματος.

«Η παραπληροφόρηση για τα εμβόλια προκαλεί βλάβη και κοστίζει ζωές. Ως εκ τούτου, αφαιρώ την βουλευτική ιδιότητα από τον Άντριου Μπρίτζεν με άμεση ισχύ, εν αναμονή επίσημης έρευνας», πρόσθεσε ο Χαρτ.

Ο Μπρίτζεν είναι εξ αρχής πολέμιος των εμβολίων κατά της Covid-19. Το τελευταίο δείγμα της αντίθεσής του στα εμβόλια δόθηκε με ανάρτηση του στο Twitter, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα άρθρο που μιλά για τις παρενέργειες του εμβολίου, ενώ προσέθεσε το εξής σχόλιο: «Όπως μου είπε ένας σύμβουλος καρδιολόγος, αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μετά το Ολοκαύτωμα».

Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Βρετανός πρωθυπουργός και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος Ρίσι Σούνακ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. «Είναι εντελώς απαράδεκτο να κάνουμε συσχετισμούς και να χρησιμοποιούμε τέτοια γλώσσα, και είμαι αποφασισμένος η μάστιγα του αντισημιτισμού να εξαλειφθεί. Δεν έχει καμία απολύτως θέση στην κοινωνία μας» σημείωσε ο Ρίσι Σούνακ.

Λίγο αργότερα, ο Μπρίτζεν έσπευσε να απολογηθεί για το σχόλιό του με νέα ανάρτηση στο Twitter, αλλά παρόλα αυτά υπεραμύνθηκε της θέσης του για την αμφισβήτηση της ασφάλειας των εμβολίων.

«Σε σχέση με το tweet μου σήμερα το πρωί, η χρήση του Ολοκαυτώματος ως αναφορά ήταν ανάλγητη, για το οποίο ζητώ συγγνώμη. Έχω διαγράψει το προσβλητικό tweet. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αποσπάσει την προσοχή από έγκυρες ανησυχίες που σχετίζονται με τα εμβόλια. Το άρθρο που δημοσίευσα στο Twitter παρουσιάζει τη δουλειά ενός Εβραίου Ισραηλινού ερευνητή», έγραψε.

Οι Τόρις υποστηρίζουν ότι η γρήγορη διανομή των εμβολίων το 2021 είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά της διακυβέρνησής τους και αναφέρουν ότι το εμβόλιο έσωσε αμέτρητες ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας και επέτρεψε στη χώρα να τερματίσει γρήγορα τα lockdown.

1 σχόλιο:

  1. Ο Βλαααακοπουλος εν δράση.

    https://katohika.gr/ellada/erchetai-emvolio-gia-na-psekasei-tous-mpoliasmenous/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »