Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Το "φαινόμενο" Παπανικολάου με μάστερ στις προπαγανδιστικές τακτικές.

Penny Papaioannou

 Αυτό είναι το "φαινόμενο" Παπανικολάου. Με μάστερ στις προπαγανδιστικές τακτικές. Πολύ πιο ύπουλες και υπόγειες κινήσεις εδώ και 2 χρόνια από τον σιχαμένο Πορτοσάλτε, για παράδειγμα. 

Έγραψα τις προάλλες ότι ο Πορτοσάλτε είναι εύκολος αντίπαλος. Γιατί αυτό; Eπειδή δεν αντέχει να κρυφτεί. Και μόνο το "Βάστα Κίνα" ή το "Στη σειρά και με το ζόρι" να πάρεις, είναι αρκετά για να τον ξεφτυλίσεις.

Αυτή η γλίτσα ο Παπανικολάου όμως είναι πιο επικίνδυνος γιατί δε δηλώνει ευθέως ότι είναι ναζιστής (όπως ο Πορτοσάλτε).

Σε αυτό το συνονθύλευμα εμετικού μίσους, ψεμάτων και συκοφαντιών που έχει καταφέρει να αραδιάσει σε ένα μόνο tweet, απαντάμε με ψυχραιμία και τον φτύνουμε στα μούτρα.
Θα σταθώ λέξη προς λέξη στο tweet αυτού του σάπιου, που εκμεταλλέυεται την ταμπέλα του γιατρού.

Μας λέει λοιπόν ο Παπανικολάου ότι το 2040 τα mRNA θα έχουν νικήσει ΚΑΙ τους καρκίνους. Να σταθώ λίγο σε αυτό το ΚΑΙ που περνάει στα ψιλά και θέλουμε να μας πεις τι νίκησε μέχρι τώρα η τεχνολογία mRNA για να πιστέψουμε ότι θα νικήσει ΚΑΙ τον καρκίνο.

Τι μας λέγατε και μας είχατε φάει τα αυτιά με τη σιγουριά σας;

 Ότι το συγκεκριμένο mRNA σκεύασμα θα μας δώσει την πολυπόθητη ανοσία. Συνέβη αυτό; ΌΧΙ. Τι άλλο μας λέγατε; 

Ότι όποιος το πάρει δε θα νοσήσει και αν τυχόν (!) νοσήσει σίγουρα δε θα καταλήξει σε ΜΕΘ. Συνέβη αυτό; OXI. 

Διότι βλέπουμε γύρω μας ότι όποιος το πήρε νόσησε και το πέρασε είτε το ίδιο με μας είτε ακόμη πιο "βαριά" και βλέπουμε επίσης ότι καταλήγουν στη ΜΕΘ κανονικότατα. Για ποιό λόγο σταματήσατε να βγάζετε στοιχεία με την εμβολιαστική κατάσταση των νοσηλευομένων;;;

Διότι δε σας συμφέρει. Την τελευταία φορά που τα βγάλατε είχαμε ποσοστό 63% στις ΜΕΘ οι οποίοι ήταν αποκλειστικά ΤΡΙΠΛΟτρυπημένοι. Στο υπόλοιπο ποσοστό πολύ ύπουλα προσμετρούσατε διπλοτρυπημένους και ανεμβολίαστους.

 Στους διπλοτρυπημένους όμως επίσης είχατε πει ότι με 2 δόσεις θα "καθαρίσουν" και αυτοί σας πίστεψαν! Πόσο ήταν το ποσοστό των ανεμβολίαστων σε ΜΕΘ λοιπόν;;; Δε μάθαμε ποτέ γιατί φροντίσατε να μη μας πείτε.

Για να μη μιλήσω για το τι συμβαίνει ΤΩΡΑ διότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Έρχονται δεδομένα από άλλες χώρες. Τα βλέπουμε. Τα διαβάζουμε.

 Κάποιοι συναδελφοί σου έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν πίσω και να μιλάνε και εσύ καραγκιόζη συνεχίζεις λες και είμαστε ακόμα στο 2021;;

O συνάδελφος σου, καθηγητής Παθολογίας, Βλαχογιαννόπουλος, έχοντας κάνει 5 δόσεις ο ίδιος μας λέει τώρα πως οι αναμνηστικές δόσεις προξενούν ανοσοανεπάρκεια, θα τον βγάλεις ψέκα κι αυτόν;;; Mαζέψτε τον ρε οι γιατροί. Δε φτάνει που σας έκαναν όλους ρεζίλι με αυτά που λένε και κάνουν εδώ και 2 χρόνια, έχουν και το ΘΡΑΣΟΣ να συνεχίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτα;

Έχουμε μελέτες και δεδομένα από όλο τον κόσμο, στην Αμερική έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ζητάνε αμνηστίες και να λένε "δεν ξέραμε" οπότε με δεδομένα ΟΛΑ αυτά τι μας λες Παπανικολάου.;;; Αν το σκεύασμα που διακαώς (γιατί άραγε) υποστηρίζεις είχε νικήσει την ίωση του covid να είχες μούτρα να μας πεις ότι θα νικήσει ΚΑΙ τον καρκίνο. Τώρα δεν έχεις μούτρα.

Πάμε παρακάτω. Τι άλλες μλκς μας λες;

Ότι κάποιος που θα πεθάνει 20 χρόνια μετά στα 90 του, εμείς θα τον χρεώσουμε σα θύμα του εμβολίου, αυτό δε λες; Mόνο που σιχαμένο ερπετό εμείς δε μιλάμε για 20 χρόνια μετά, εμείς μιλάμε για λίγους μήνες μετά. Έχουμε 30χρονους φίλους που απέκτησαν καρδιολογικά μόλις λίγο μετά την τρίτη δόση.

 Έχουμε γνωστούς που εμφανίζουν ξαφνικά αυτοάνοσα, εμφράγματα και καλπάζοντες καρκίνους. Και το πιο εξώφθαλμο έχουμε ανακοπές σε νέα ΠΑΙΔΙΑ. Σε ηλικίες των 30 και των 20 και ακόμα πιο κάτω. Αυτά πως θα τα κρύψετε;;;;

 Άντε για τον 55άρη να το κρύψεις και να πεις ότι "πάντα συνέβαινε" για τον 20άρη που πεθαίνει με ανακοπή τι θα πεις; Kαι δεν είναι ένας. Προχτές στην Καρδίτσα, χτες στο Μεσολόγγι, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έχουμε τουλάχιστον έναν τέτοιο περιστατικο. Και ΑΝΤΙ να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει και να θες να γίνει έρευνα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που προκύπτει από στοιχεία και όχι από το κεφάλι μας, εσύ τι κάνεις γιατρουδάκι; Eπιτίθεσαι. Γιατρός είσαι εσύ ρε καραγκιόζη; Που τολμάς και αποκαλείς τον κόσμο που ανησυχεί "ψέκες"; Eμείς να δεχτούμε ευχαρίστως το χαρακτηρισμό σου, δε μας αγγίζει εξάλλου, εσύ όμως που μιλάς έτσι δε ντρεπέσαι;; Yποτίθεται είσαι γιατρός και πέφτεις σε αυτό το επίπεδο;;; Όχι δε ντρέπεσαι...σιγά μη ντρεπόσουν κιόλας βδέλυγμα.

Πάμε παρακάτω. Έχω άλλα 2 στοιχεία να σχολιάσω. Αγκαλιά με το χαρακτηρισμό "ψέκες" υπάρχει και ο χαρακτηρισμός "ακροδεξιοί". Ουδεμία έκπληξη! Έχουμε πει πολλές φορές ότι το σύστημα βολεύεται να κατατάσσει τον κόσμο που τους πήρε πρέφα στην ακροδεξιά γιατί έτσι μπορεί να τους παρουσιάσει ως ακραίους, φασίστες, γραφικούς κτπ και να τους επιτεθεί ευκολότερα. Έλα όμως που για κακή σου τύχη εμείς έχουμε φροντίσει να πάρουμε απόσταση από την ακροδεξιά και ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν υποστηρίζουμε Κασιδιάρηδες;;;

 Οπότε τώρα τι θα κάνεις;; Που θα κατατάξεις τον κόσμο που σε φτύνει στα μούτρα για την κατάντια σου;;;

Kαι πάμε και στο τελευταίο ύπουλο χτύπημα αυτού του ερπετού.... "Θα σκούζουν λέει, εννοώντας τους ψέκες, ΟΥΓΚ ΚΣΑΦΝΗΚΗΤΗΔΑ".

Δείτε φράση γραμμένη από γιατρό….

Καταρχάς και μόνο το γεγονός ότι χρησιμοποιείς το ρήμα "σκούζω" για τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους και υποφέρουν και αναρωτιούνται αν τους έφαγε το σκεύασμα που υποχρεωτικά τους επέβαλλες, δείχνει το υποδαπέδιο επίπεδό σου. Παρακάτω όμως κάνεις και κάτι άλλο με το "ΟΥΓΚ ΞΑΦΝΗΚΗΤΗΔΑ". 

Πρώτον εσκεμμένα χρησιμοποιείς κεφαλαία και δεύτερον πάλι εσκεμμένα κάνεις ορθογραφικά. Υπονοώντας τι;;; Ότι όσοι αντιδρούμε για τους αιφνίδιους θανάτους και απαιτούμε να γίνουν έρευνες είμαστε αμόρφωτοι και δεν ξέρουμε ούτε καν ορθογραφία. Υπονοώντας δηλαδή ότι μόνο οι αμόρφωτοι αντιδρούν. 

Δυστυχώς πάλι θα σε απογοητεύσουμε όμως διότι τυχαίνει να έχουμε "βαριά" πτυχία τα οποία κοπιάσαμε να τα πάρουμε και τα τιμούμε. Αν και δε μου αρέσει η έκφραση "βαριά πτυχία" γιατί όπως αποδεικνύεται τελικά τα πτυχία είναι μόνο χαρτιά και δεν έχουν κανένα "βάρος" από μόνα τους. Εγώ πολύ ευχαρίστως θα σου έτριβα το πτυχίο της Νομικής στη μούρη και μετά θα το πέταγα και στα σκουπίδια όπου ανήκει.

Χρέος των "μορφωμένων" ήταν να βάλουν σκουπίδια σαν εσένα στη θέση σου. Και δεν το έκαναν. Οπότε άσε μας κουκλίτσα μου που θα μας βγάλεις και αμόρφωτους.

 Τουλάχιστον ο άλλος σάπιος, ο Πλεύρης, όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος αν έχει προχωρήσει η έρευνα για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών είχε ένστικτο αυτοσυντήρησης και φοβήθηκε, άρχισε να κομπιάζει, να κάνει σαρδάμ και έγινε ρεζίλι παντού. 

Εσύ έχεις τόσο θράσος που δε φοβάσαι. ΤΟΣΟ έχεις καβαλήσει το καλάμι καραγκιόζη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »