Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Το CDC συνεννοήθηκε απευθείας με το Twitter και το Facebook για να λογοκρίνουν ως παραπληροφόρηση, όλα όσα μέχρι σήμερα έχουν βγει αληθινά!

 Το CDC συνεννοήθηκε απευθείας με το Twitter και το Facebook για να λογοκρίνουν ως παραπληροφόρηση, όλα όσα μέχρι σήμερα έχουν βγει αληθινά!

Μια παρτίδα εγγράφων που κυκλοφόρησε από το America First Legal (AFL), (οργανισμός για την διαφάνεια και την δικαιοσύνη), δείχνει ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) συνωμότησαν με εταιρείες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter για να φιμώσουν την ελευθερία του λόγου υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της «παραπληροφόρησης .»

Στο Twitter, το CDC συνεννοήθηκε για να δημιουργήσει μια «Πύλη υποστήριξης συνεργατών» για κρατικούς υπαλλήλους και άλλους «ενδιαφερομένους», επιτρέποντάς τους να επισημαίνουν και να υποβάλλουν αναρτήσεις «παραπληροφόρησης» για κατάργηση από την πλατφόρμα. Τουλάχιστον ένας δημόσιος υπάλληλος συνδέθηκε σε αυτήν την πύλη μέσω προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, όπως δείχνουν τα έγγραφα.

Στο Facebook, μια παρόμοια προσέγγιση υιοθετήθηκε για τη λογοκρισία που σχετίζεται με τις εκλογές. Το CDC βοήθησε την αυτοκρατορία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ να «εμβολιάσει κόσμο» κάνοντας πλύση εγκεφάλου στο κοινό, ενάντια σε οτιδήποτε απειλούσε την επίσημη κυβερνητική εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τις εκλογές, τον κορωνοϊό και άλλα θέματα.

«Χρησιμοποιούσαν την Big Tech για να παρακολουθούν και να χειραγωγούν τους χρήστες για να λογοκρίνουν μη εγκεκριμένες πληροφορίες και να πιέζουν την κυβερνητική προπαγάνδα», εξηγούν οι εκθέσεις.

«Για παράδειγμα, το Facebook έστειλε γραπτό υλικό στο

CDC ότι έχει λογοκρίνει περισσότερα από δεκαέξι εκατομμύρια «κομμάτια περιεχομένου». Το περιεχόμενο περιείχε απόψεις ή πληροφορίες που η αμερικανική κυβέρνηση ήθελε να αποσιωπηθούν».

Το CDC «συνεργάστηκε» επίσης με τη UNICEF, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και το μέλος του IFCN και την «ηγετική οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών» Mafindo για την καταπολέμηση της «παραπληροφόρησης» στο Διαδίκτυο.

Το Mafindo, σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το όνομα, είναι ένας τρίτος συνεργάτης λειτουργίας “έλεγχος δεδομένων” του Facebook. Βρίσκεται εκτός Ινδονησίας και χρηματοδοτείται άμεσα από την Google. 

Αυτό που σε κάνει να θυμώνεις πιο πολύ, είναι ότι όλη αυτή η συνομωσία των μεγάλων εταιριών, απέκρυψε τις αληθινές πληροφορίες απο το κοινό, όπως έχει αποδειχθεί και αποδεικνύεται καθημερινά, υπο το πρόσχημα της προστασίας της παραπληροφόρησης!

Και τώρα που αποκαλύφθηκε, θα αρχίσουν οι τιμωρίες;

Σε μια δήλωση, η AFL διευκρίνισε τι έχει αποκαλύψει σε κάθε παρτίδα εγγράφων. Το πρώτο, ανέφερε, ότι τόνισε την ώθηση λογοκρισίας της κυβέρνησης (των ΗΠΑ) ενάντια στην «παραπληροφόρηση» του Covid, ενώ στην δεύτερη συνέδεσε το CDC με το Facebook και το Twitter.

Η πρώτη δημοσιοποίηση εγγράφων της AFL αποκάλυψε τη συμπαιγνία μεταξύ του CDC και της Big Tech για να λογοκρίνει αυτό που η κυβέρνηση Μπάιντεν έκρινε ως «παραπληροφόρηση» και να προωθήσει την κρυφή προπαγάνδα για τον COVID-19, ανέφερε η ομάδα. 

Η δεύτερη έκδοση δημιούργησε το αρχείο αποδεικτικών στοιχείων που δείχνει ότι το CDC έστειλε ειδικές αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter για να τις καταργήσει εντελώς, ή να τις επισημάνει ως επικίνδυνες.”

Η τρίτη έκδοση και ίσως η πιο σοβαρή του AFL, αποκάλυψε ότι οι πολιτικές καθοδήγησης του CDC για τα παιδιά σχολικής ηλικίας καθοδηγούνταν από την φιλελεύθερη ομάδα σκοτεινού χρήματος The Kaiser Family Foundation και όχι από την επιστήμη».

Είναι καλό που μαθαίνουμε για όλα αυτά, αλλά αυτό που θέλουν να μάθουν εκατομμύρια άνθρωποι είναι το ερώτημα: Και τώρα τι θα γίνει για αυτό ; Θα λογοδοτήσει ποτέ κανείς για αυτά τα εγκλήματα;

Απο τι φαίνεται τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ έχουν γίνει τρομερές αποκαλύψεις, μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε! Μια ομάδα πλουσίων έχει συνωμοτήσει διεισδύοντας σε όλες, μα όλες τις θέσεις εξουσίας, με σκοπό να καταστρέψει, να σκοτώσει, και να ελέγξει άπαντες για να φτιάξει ένα νέο είδος ανθρώπου. Αν και εδώ που τα λέμε, πόσο χειρότερο θα μπορούσε να είναι…

Αλλά είπαμε εσύ είσαι συνωμοσιολόγος και ασχολείσαι με θεωρίες συνομωσίας που δεν έχουν καμία βάση. Ακόμα κι όταν τους δείχνεις τα στοιχεία μπροστά στα μούτρα τους!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »