Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΠΛΑΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ!

 Βουλα Αμοργιανου

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή ήταν μια κακιά γυναίκα, η Κρουέλα ντε Βιλ που έκλεβε πλακούντες και τους πουλούσε για να γίνουν κρέμες και βλαστοκύτταρα… 

Όταν έμαθε ότι κάποιες μανούλες κατάφεραν να γλυτώσουν τους πλακούντες από τα νύχια της, λύσσαξε και άρχισε να τις καταδιώκει και να τις απειλεί… Όμως οι μανούλες δεν φοβήθηκαν και έκρυψαν τους πλακούντες στις αυλές τους, κάτω από όμορφα δεντράκια. Η Κρουέλα ντε Βιλ έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, μέχρι που κατέληξε σε ένα μέρος που κλείνουν όλους αυτούς τους ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα. Μια φορά κι έναν καιρό η Κρουέλα ντε Βιλ (δηλαδή η κακιά της πόλης) έγινε σκέτη Κρουέλα και οι αυλές γέμισαν όμορφα δεντράκια."

Και επειδη τα μυθιστορηματα,συνηθως, ειναι μια μυθοποιημενη πραγματικοτητα, ας δουμε και μια ιστορια που το αποδεικνυει:

Στις 10-1-2014 εγινε μια δικη στο Μονομελες Πρωτοδικειο της Θεσσαλονικης με 79 κατηγορουμενους (γονεις, γιατρους και μια μαια). Οχι, δεν προκειται για καποια συμμορια οργανωμενου εγκληματος αλλα για γονεις που επελεξαν να φερουν στον κοσμο τα παιδια τους μεσα στο φυσικο χωρο του σπιτιου τους και για γιατρους που βεβαιωσαν οτι συνεβησαν ,πραγματι, αυτες οι γεννησεις! (πριν απ αυτην τη δικη ειχε προηγηθει και μια "προεργασια" απο αλλες, οπως θα δειτε σε λινκ πιο κατω).

Και ποια κατηγορια θα μπορουσε να απαγγελθει εναντιον των ανθρωπων αυτων, θα αναρωτιονταν, ευλογα, ενας φυσιολογικος ανθρωπος.. Οταν, οι ανθρωποι εισερχονται σε καναλια αφυπνισης και αρχιζουν να παιρνουν στα χερια τους τον ελεγχο του εαυτου τους και της ζωης τους, τοτε μπαινουν σε μια διαδικασια οπου οι πραξεις τους δεν παραγουν κανενα κερδος για τους αψυχους εχθρους τους και ετσι, αυτοι περνανε στην αντεπιθεση και για να αποκαταστησουν τα διαφυγοντα κερδη και,κυριως, για να σταματησουν πανω στο ξεκινημα τους τετοιες πραξεις αφυπνισης ωστε να μη γινουν συλλογικες. και εφευρισκουν κατηγοριες.

Οι κατηγοριες.λοιπον, για τις μητερες ηταν οτι δεν παρεδωσαν τον πλακουντα στις εταιρειες ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και ετσι μολυναν το περιβαλλον(!), μαζι με διαφορα υπονοουμενα οτι συμμετειχαν σε κυκλωμα εμποριας βρεφων και για τους γιατρους οτι βεβαιωσαν ψευδως γεννησεις, εφοσον δεν υπαρχουν οι πλακουντες που το αποδεικνυουν! 

Η μια απο τις κατηγορουμενες μητερες ηταν η Μαρια-Μυρτω Γριβα, κορη του γνωστου ψυχιατρου και ερευνητη Κλεανθη Γριβα ο οποιος κατεθεσε ως μαρτυρας στο δικαστηριο και κατεδειξε οτι πισω απο ολη αυτη την ιστορια που κατασκευαστηκε για να διωχθει, στην πραγματικοτητα, ο τοκετος στο σπιτι, κρυβονται ανομα οικονομικα συμφεροντα που τα διεκρινε σε επιχειρηματικα και συντεχνιακα , συνοψιζοντας τα ως εξης: 

"Τα επιχειρηματικά αφορούν 
(α) τις εταιρείες διαχείρισης βιολογικών αποβλήτων (που ανταγωνίζονται λυσσαλέα για την ανάληψη του «έργου»), 
(β) τις εταιρίες εκμετάλλευσης του πλακούντα (για την παρασκευή καλλυντικών και την καλλιέργεια βλαστοκυττάρων),
και (γ) τις ιδιωτικές κλινικές που παρέχουν «τοκετό σαν στο σπίτι». 

Τα συντεχνιακά αφορούν την μονοπώληση των τοκετών στο σπίτι από μαίες δημοσίους υπαλλήλους που, ως τέτοιες, δεν μπορούν ούτε να παρέχουν ιδιωτικό έργο ούτε και να συνεργάζονται ή να προβάλλουν τον «τοκετό σαν στο σπίτι», που γίνεται σε μία μόνο ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης". Οι γονεις, εμειναν αμετακινητοι στις θεσεις τους, δηλωνοντας οτι,ανεξαρτητα, απο την εκβαση του δικαστηριου, ποτε δε θα παρεδιδαν τον πλακουντα που ειναι δεντρο ζωης σε εταιρειες αποβλητων και ,φυσικα, ολο αυτο το σαθρο κατηγορητηριο κατεπεσε και δικαιωθηκαν.

Κι εμεις τι θα μπορουσαμε να παρουμε απο ολα αυτα τα γεγονοτα;; Μηπως αν μαθαιναμε την ιστορια που κρυβεται πισω απο τον πλακουντα, αναθεωρουσαμε στο μελλον καποιες επιλογες σε σχεση με τον τοπο του τοκετου;

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ!
(Απο το προφιλ Alexandros Kalathos).

"Κόβουν σκόπιμα τον δεσμό του πλακούντα νωρίς στερώντας στο μωρό το 30% του αίματος που είχε σχεδιάσει η φύση να λάβει καθώς και τα πιο σημαντικά αντισώματα που περνάε στο τέλος με την ροή της σύνδεσης μητέρας-βρέφους.΄Φυσικό θα ήταν το νεογέννητο να μένει στο στήθος της μητέρας τουλάχιστον μία ώρα μετά τη γέννηση. 

Ως εκ τούτου, ο ομφάλιος λώρος έχει μήκος μόνο 50 έως 60 εκατοστά, αρκετά για να φτάσει το μωρό στο στήθος της μητέρας. Και τώρα δεν μιλάω μόνο για θετικά συναισθήματα προς τη μητέρα και το παιδί, αλλά και για μετάγγιση αίματος από πλακούντα. Το ένα τέταρτο του αίματος του νεογέννητου βρίσκεται ακόμα στον πλακούντα κατά τη γέννηση, και αν αφήσουμε τον ομφάλιο λώρο ανέπαφο για τουλάχιστον 25 λεπτά, το μωρό θα απορροφήσει το υπόλοιπο αίμα και δεν θα πάσχει από αναιμία, όπως συμβαίνει συχνά.

TA ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...
Τα βλαστοκύτταρα προκύπτουν από τη σύλληψη και βρίσκονται στον πλακούντα, το εξωτερικό όργανο που ταΐζει το μωρό σας για 9 μήνες. Τα βλαστοκύτταρα του μωρού σας είναι ευφυή κύτταρα που μεταφέρονται από τον πλακούντα στον οργανισμό του νεογέννητου, εκτός από τις περιπτώσεις που ο ομφάλιος λώρος κόβεται/σφίγγεται για 25 λεπτά λόγω ενδεικτικής μετάγγισης αίματος από τον πλακούντα. Επιπλέον, αυτά τα βλαστοκύτταρα θα επιδιορθώσουν τυχόν ανωμαλίες μετά τον τοκετό και βλάβες του παιδιού σας.

Καταλάβατε τώρα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που θέλουν τα βλαστοκύτταρα του παιδιού σας;

Γι' αυτό σε παρακαλώ, αγαπητή ΜΑΜΑ, μην αφήνεις τον εαυτό σου να αγοράζεται και να γεμίζει με ψέματα, μορφώσου σχολαστικά πριν βγάλεις χιλιάδες ευρώ από την τσέπη σου μόνο και μόνο για να ξεφορτωθείς τα βλαστοκύτταρα του δικού σου παιδιού και το αίμα του από πλακούντα (150 ml).''

Σύμφωνα με τον DITTY DEPNER - Θεραπευτή και Ιδρυτή του The Holistic Renaissance Concept και Σύμβουλο Ολιστικής Γονιμότητας)❤️
Лилия Иванова Ευχαριστώ ❤️

1 σχόλιο:



  1. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΘΡΟΜΒΩΝ!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=rLS7Yx0ph1I&feature=emb_title


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ