Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Αυτό το έχετε δει; Τη δημοσίευση των Ελληνικών Hoaxes στο facebook με την εκπομπή στον Στέφανο Χίο; 16 Νοεμβρίου… “Η ώρα του εισαγγελέα”… Και κοίτα να δεις που ήταν… Πώς να το ‘ξεραν άραγε…; Πώς…;

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Την ώρα που τα Ελληνικά Hoaxes έκαναν αυτή τη δημοσίευση, το παρακρατικό email είχε ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εκτός ρόλου και αποστολής τους τα Ελληνικά Hoaxes, στις 16 Νοεμβρίου 2021, λίγες ώρες μετά την εκπομπή με τον Στέφανο Χίο, και κάποιες λιγότερες μετά την αποστολή του παρακρατικού email στη Δίωξη από διεύθυνση στο ProtonMail, κάνουν αυτή τη δημοσίευση:

Οι εξωφρενικοί, ψευδείς και συνωμοσιολογικοί ισχυρισμοί του αντιεμβολιαστή δικηγόρου Αντωνιάδη:
1. Δεν σκοτώνει ο ιός.
2. Οι γιατροί σκοτώνουν κόσμο για να ανεβάσουν τους αριθμούς των νεκρών.
3. Σκοτώνουν για να δικαιολογήσουν την πανδημία και να φέρουν τα εμβόλια προκειμένου να μειώσουν τον πληθυσμό.
4. Την Πασχαλίνα την πέθαναν για να φταίει ο Αντωνιάδης.
5. Οι γιατροί κάνουν το νερό του Καματερού αντί για το εμβόλιο.
6. Ο πρωθυπουργός δεν έκανε εμβόλιο.
Είναι η ώρα του εισαγγελέα“.

Κατ’ αρχάς, αν περιοριζόταν στο ρόλο της η ομάδα του Δημήτρη Αλικάκου, θα ανέμενε κανείς την αντίκρουση των έξι ισχυρισμών μου που παραθέτουν.

Και άντε να πεις ότι για τον πρωθυπουργό θα έλεγαν ότι τον είδαμε στην τηλεόραση να κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, δεν είναι σε θέση να πιστοποιήσουν τι έβαλε μέσα του, αλλά ας πάει στην ευχή.
Για τους γιατρούς; Ούτε εγώ ήμουν μπροστά ούτε αυτοί.
Πώς τότε είναι εξωφρενικοί, ψευδείς και συνωμοσιολογικοί οι ισχυρισμοί αυτοί;
Αλλά ας πάνε στην ευχή και οι γιατροί.
Στα άλλα τέσσερα;

-Θα έλεγα ότι περισσότερο ενδιαφέρον έχει το πρώτο: “Δεν σκοτώνει ο ιός“.
Και έχει ενδιαφέρον για δύο λόγους.
1ον) Διότι είναι ψέμα ότι είπα ότι ο ιός δεν σκοτώνει. Έτσι απόλυτα και αφοριστικά. Η ομάδα των hoaxes γνωρίζει πολύ καλά, καθώς με παρακολουθεί στενά και σταθερά όλο αυτό το διάστημα της νομικής δράσης μου, ότι αυτό που λέω, καταγγέλλω, δημοσιεύω και αποδεικνύω, είναι ότι ο ιός δεν σκοτώνει ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Και ότι στη μήνυση που κατέθεσα στη Γ.Α.Δ.Α. στις 19 Ιουλίου περιγράφω στο πρωτόκολλο του θανάτου την σκόπιμη έκθεση των ασθενών στον ιό, και ότι σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους, κατά κύριο λόγο αυτούς με τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα (κάνω λόγο για σφαγή των ανθρώπων αυτών). Και αν ακούσει κανείς τα αποσπάσματα της εκπομπής που ανέβασαν στη δημοσίευσή τους, αυτό λέω και εκεί. Και δεν θα μπορούσα άλλωστε να λέω κάτι άλλο.

2ον) Διότι το ψέμα αυτό, ότι εγώ δήθεν ισχυρίζομαι ότι ο ιός δεν σκοτώνει, ήδη το διέδιδε πρώτη η εγκληματική παρακρατική ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, μετά τη διαγραφή της οποίας, ο αρχιπράκτορας έκανε την ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”.

3ον) -και κυριότερο- Το ψέμα αυτό το διαβάζουμε στο παρακρατικό email που έστειλε η ομάδα των έμμισθων σκουπιδιών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λίγες ώρες ΠΡΙΝ τη δημοσίευση των Ελληνικών Hoaxes. Kαι βεβαίως υιοθετήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη που συνέταξε το κατηγορητήριο που εστάλη στον συνονόματό του στο Εφετείο, Γιώργο Οικονόμου.
-“Οι γιατροί σκοτώνουν κόσμο για να ανεβάσουν τους αριθμούς των νεκρών”:  Τι έγινε εδώ, κύριε Αλικάκο; Πού είναι η ανάλυση με την οποία θα αποδεικνύατε ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι ψευδής; Ή στο τρίτο (“Σκοτώνουν για να δικαιολογήσουν την πανδημία και να φέρουν τα εμβόλια προκειμένου να μειώσουν τον πληθυσμό“); Έχετε ποτέ αμφισβητήσει έστω και μία από τις συγκεκριμένες αμέτρητες καταγγελίες μου για το πρωτόκολλο του θανάτου στα δεκάδες νοσοκομεία;
Ούτε μία.

Και μη μου πείτε ότι δεν τις πιάσατε μία προς μία και δεν επικοινωνήσατε με τα νοσοκομεία και το εμπλεκόμενο κάθε φορά ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Επομένως;

-“Την Πασχαλίνα την πέθαναν για να φταίει ο Αντωνιάδης“. Εδώ; Γιατί είναι εξωφρενικός, ψευδής και συνωμοσιολογικός  ο ισχυρισμός μου αυτός; Είπα συγκεκριμένα πράγματα στην εκπομπή για τις συνθήκες νοσηλείας, διασωλήνωσης και θανάτου της Πασχαλίνας Γαζή, και τις ποινικές ευθύνες της ιατρικής ομάδας του Νίκου Καπραβέλου, τον οποίο μήνυσα άλλωστε λίγες μέρες αργότερα στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για ανθρωποκτονία με δόλο δια παραλείψεως της Πασχαλίνας.
Αντικρούετε κάτι από αυτά; Τίποτα.
Απολύτως τίποτα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως, και το οποίο έρχεται σε συνέχεια της ταύτισης των Ελληνικών Hoaxes με το παρακρατικό email και την παρακρατική ομάδα του facebook στον εξωφρενικό, ψευδή και συνωμοσιολογικό “ισχυρισμό” ότι “δεν σκοτώνει ο ιός”, είναι ότι η ανάρτηση αυτή της ομάδας του Δημήτρη Αλικάκου έγινε λίγες ώρες ΜΕΤΑ την αποστολή του παρακρατικού email στη Δίωξη και ΠΡΙΝ γίνει αυτό γνωστό μέσω της σύλληψής μου που έλαβε χώρα την ΕΠΟΜΕΝΜΗ ΜΕΡΑ.
Πώς λοιπόν έγραφαν τα Ελληνικά Hoaxes ΗΔΗ από τις 16 Νοεμβρίου για την “ώρα του εισαγγελέα”;
Πώς το γνώριζαν;

Θυμίζω ότι στην υπόθεση της Αντιγόνης Πανταζή, ο ίδιος ο Δημήτρης Αλικάκος, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, είχε “παραγγείλει” και την τότε παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με μία ανάρτηση που θα αποτελέσει αντικείμενο αγωγής μου εναντίον του, η οποία θα κατατεθεί πολύ σύντομα στην Ευελπίδων.

Κοίτα κάτι πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »