Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑ (η εξέλιξη της γρίπης στην Ελλάδα).

Nikos Fonias

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑ.

Από το Σεπτέμβριο, επειδή μυρίστηκα που το πάνε και τι ετοιμάζουν, είπα να παρακολουθήσω την εξέλιξη της γρίπης στην Ελλάδα. Τα στοιχεία που θα σας παρουσιάζω από εδω και στο εξής είναι από το επίσημο site του ΕΟΔΥ. Θα ξεκινήσουμε από τη φετινή χρονιά και θα πάμε προς τα πίσω.

Λίγες βασικές πληροφορίες για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε πιο άνετα τα στοιχεία:

- Η γρίπη και τα υποστελέχη αυτής παρακολουθούνται από την 40η εβδομάδα του τρέχοντος έτους ( Σεπτέμβριος ) έως την 20η εβδομάδα του επομένου έτους ( Μάιος ).
- Η παρακολούθηση γίνεται από το δίκτυο Sentinel ( ιδιωτικοί ιατροί συμβεβλημένοι, ΠΕΔΥ, κέντρα υγείας κλπ. ) και από τα νοσοκομεία.
- Τα τεστ στέλνονται για έλεγχο στα 2 Εθνικά εργαστήρια αναφοράς γρίπης (Τμήμα Ιολογίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, και Β' Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.).
- Οι εμβολιασμένοι φέτος σε σχέση με πέρυσι ( από το Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί ) αυξήθηκαν σε μικρό βαθμό που δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
- Οι ιοί της γρίπης μεταδίδονται πιο εύκολα στις μικρές ηλικίες, σε αντίθεση με το νέο ιό που μεταδίδεται πιο εύκολα στις μεγάλες ηλικίες.
- Όπως θα δείτε και σε επόμενες δημοσιεύσεις, ο ιός και τα υποστελέχη της γρίπης είναι σε έξαρση τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια με αυξητικές τάσεις.
- Δεν υπάρχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, όταν εμφανίζεται ένας νέος κορωνοιός και μπορεί να υπερισχύσει, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ άλλα στελέχη κορωνόιων.
- Κάποια κράτη ( όπως η Αγγλία ) έχουν ήδη ανακοινώσει ΕΠΙΣΗΜΑ ότι μετρούν τα κρούσματα κορωνοιού και γρίπης μαζί.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020-2021 ( εβδομάδα 4η 2021):

- ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!! ( Διάγραμμα 1).

 - Η εκτίμηση για τη γρίπη στην Ελλάδα, δείχνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΓΡΙΠΗΣ ούτε στους έφηβους, ούτε στις παραγωγικές ηλικίες!!!! ( Διάγραμμα 2 )
- Από την εβδομάδα 40/2020 έως και την εβδομάδα 4/2021 έχουν ελεγχθεί συνολικά 248 κλινικά δείγματα και συγκεκριμένα 72 από νοσοκομεία και 176 από τα δίκτυα Sentinel. Κανένα δείγμα δεν έχει βρεθεί θετικό για ιούς γρίπης. ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ!!!!! Δηλαδή πήγαν στο γιατρό ή στο νοσοκομείο με γριπώδη συμπτώματα, τους υπέβαλαν σε τεστ και ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ - ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ - ΘΕΤΙΚΟ. Άρα είχαν όλοι κορωνοιό, αφού έχουν τα ίδια συμπτώματα? ( διάγραμμα 3 )
- Ούτε ένας νοσηλευόμενος σε ΜΕΘ. Ούτε ένας θάνατος!!!! ( Πίνακας 1 ).
- Η εβδομάδα 4 είναι μία από αυτές που η γρίπη είναι σε έξαρση. Τα σχολεία λειτουργούν 2 εβδομάδες ήδη.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020 ( εβδομάδα 4η 2020):

 - Η γρίπη ήταν σε έξαρση σε σχέση με την περίοδο 2018-2019. ( Διάγραμμα 1 ).
- Χτυπούσε όλες τις ηλικίες, αλλά ιδιαιτέρως από 5-64 ετών!!!! Εκεί υπήρχε η μεγάλη έξαρση. Στα παιδιά που πάνε σχολείο και στις παραγωγικές ηλικίες!!! ( Διάγραμμα 2 )
- Από την εβδομάδα 40/2019 έως και την εβδομάδα 4/2020 έχουν ελεγχθεί συνολικά 1232 κλινικά δείγματα όλα από νοσοκομεία. Τα 296 (24%) εξ΄ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης και ειδικότερα τα 266 (89,9%) ήταν τύπου Α και τα 30 (10,1%) τύπου Β. Τα 215 στελέχη τύπου Α υποτυποποιήθηκαν, εξ΄ αυτών τα 127 (59,1%) ανήκαν στον υπότυπο Α(Η3Ν2) και τα 88 (40,9%) στον υπότυπο Α(Η1Ν1)pdm09. ΒΡΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! ( ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 3 ).
- Είχαμε νοσηλείες σε ΜΕΘ και θανάτους που αποδόθηκαν στη γρίπη.

Δε θα σας βάλω άλλους πίνακες για πρώτη φορά, για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Αν δείτε τα στοιχεία βδομάδα βδομάδα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΙΠΗΣ, παρόλο που φέτος έγιναν το 1/5 των τεστ σε σχέση με πέρυσι!!!!

Άρα?

Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα βγουν στο τέλος, γιατί δεν έχετε την εικόνα όλων των στοιχείων που έχω εγώ.

Και για να προλάβω κάποιους:

 Α) Μέσα στις εβδομάδες έχει διαστήματα που δεν είμαστε σε καραντίνα.
Β) Αν λειτουργούν τα μέτρα αποστασιοποίησης για τη γρίπη, γιατί δε λειτουργούν και για το νέο ιό?
Γ) Θυμίζω αρχές του 2020, ότι στα σχολεία έπεσε περονόσπορος. Υπήρχαν εβδομάδες που οι τάξεις λειτουργούσαν με το 1/3 των παιδιών.

Αναμένω ερωτήσεις-παρατηρήσεις.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »