Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

NTOKOYMENTO Eσωτερικό έγγραφο του Νοσοκομείου στη Γαλλία ομολογεί: 7 στους 8 στη ΜΕΘ εμβολιασμένοι. Αναφέρει ότι προωθήθηκε το έγγραφο σε όλο το νοσοκομειακό δίκτυο για να ληφθούν υπόψιν ” εμβολιακές αποτυχίες”!!! ΜΕΘ στο Νοσοκομείο στην Μυλούζ: Από τους 20 ασθενείς με covid19 μόνο οι 3 είναι ανεμβολίαστοι!

 

Σύμφωνα με διαρροή εσωτερικού εγγράφου του Νοσοκομειακού Κέντρου Haguenau στη Γαλλία που φέρει ημερομηνία 6/12/21 στην ΜΕΘ Μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης επί των 8 ασθενών με covid νοσηλευομένων οι 7 είναι εμβολιασμένοι. Και σύμφωνα με το κείμενο του εγγράφου ”αυτές οι προβλέψεις δόθηκαν στο σύνολο της νοσοκομειακής κοινότητας για να λάβει υπόψιν τους τις εμβολιακές αποτυχίες ακόμη και με πλήρη εμβολιασμό και να υπενθυμίσει τον αυστηρό σεβασμό στις χειρονομίες φραγμού”.

Ομολογεί το νοσοκομείο την εμβολιακή αποτυχία ακόμη και για πλήρως εμβολιασμένους!!

Ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά..

Χαγκενό Πόλη στη Γαλλία είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αλσατίας στο

Νομό του Κάτω Ρήνου σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βόρεια του Στρασβούργου.

Επιφανής Γάλλος δημοσιογράφος ο Christian Prudhomme και γενικός διευθυντής του Tour de France από το 2007 αναφέρει στο BFMTV: “στις ΜΕΘ υπάρχουν 2 εμβολιασμένος και μη εμβολιασμένος τα νοσοκομεία δεν έχουν κορεστεί από ασθενείς covid αλλά από άλλους ασθενείς, οι με covid είναι μειονότητα, ο κορεσμός οφείλεται στην έλλειψη κρεβατιών και υγειονομικών”.

350.000 υγειονομικοί σ αναστολή στη Γαλλία λογικό να υπάρχει υποστελέχωση. Όσο για την έλλειψη υποδομών είναι η μόνιμη παθογένεια του συστήματος Δημόσιας Υγείας.

Και στο νοσοκομείο στην πόλη Μυλούζ στη ΜΕΘ έχει επέλθει κορεσμός. Το 70% είναι ασθενείς με covid19. Από τους 20 ασθενείς με covid19 που νοσηλεύονται εκεί μόνο οι 3 είναι ανεμβολίαστοι!

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »