Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Οι δικηγόροι Viviane Ficher και Dr.Reiner Fuellmich της Επιτροπής Corona είναι στην Βαρσοβία ύστερα από πρόσκληση Πολωνών Βουλευτών. ( σσ στην Ελλάδα τολμάνε να τους προσκαλέσουν Έλληνες βουλευτές;) Συμβουλεύουν την επίσημη Κοινοβουλευτική Επιτροπή επί της έρευνα για covid19 που άρχισε τα έργα της σήμερα.

 Dr. Reiner Füllmich: ”Εργάστηκα για 20 χρόνια με τις ομάδες μου των δικηγόρων για να υπερασπιστώ καταναλωτές κατά μέσων και μεγάλων εταιριών. Και υπερασπιστήκαμε επίσης τους πελάτες μας εναντίον πολυεθνικών όπως η volkswagen ή η Deutsche Bank. Για αυτό έχουμε έντονη την αίσθηση ότι είναι τα ίδια άτομα τα οποία αντιμετωπίζουμε κι εδώ και που είναι πίσω από αυτήν την παγκόσμια πανδημία. Γι αυτό εδώ και λίγο περισσότερο από 1χρόνο σχηματίσαμε με τη συνάδελφό μου Viviane Ficher την Επιτροπή Corona με την οποία ακούσαμε 150 επιστήμονες από όλον τον κόσμο.

Τα ερωτήματα που εκπόνησαν αυτές τις απαντήσεις είναι:

  1. ποια είναι η πραγματική επικινδυνότητα τού του ιού.
  2. ποια είναι η αξιοπιστία των τεστ PCR
  3. πόσες βλάβες προκάλεσαν τα μέτρα για covid19 τόσο στο οικονομικό πλάνο όσο και σε αυτό της υγείας

Και οι απαντήσεις μας εν συντομία είναι:

O ιός είναι υπαρκτός αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνος από ότι μια συνηθισμένη γρίπη και ακόμη κι ο Π.Ο.Υ συμφωνεί σε αυτό.

Και το τεστ PCR δεν δύναται απολύτως καθόλου να πει πάνω στην μόλυνση.

Αυτό είναι ένα ψέμα και όλοι όσοι σας λένε το αντίθετο είναι ψεύτες.

Και τελικά τα τεστ PCR είναι η μόνη βάση αυτής της πανδημίας . Αλλά δεν υπάρχει βάση οπότε δεν είναι μια πανδημία αλλά μια πανδημία τoυ test PCR.

και μικρές ειδήσεις για εμβόλια ..

Μετά το Δεκέμβρη , 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές κατέρρευσαν ξαφνικά και 108 πέθαναν. Πηγή: La revue scientifique

μερικοί αιφνίδιοι θάνατοι γιατρών .. είναι κι άλλοι κι άλλοι

Dr. Kevin Walsh – Virginia Dr. Justin Nasser – Queensland (Australia) Dr. Stephanie Bosch – Oregon Dr. Craig Shannon – New York Dr. Elliott Gagnon – Alaska Dr. Daniel McBride – Massachusetts Dr. Janak Patel – Ohio

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »