Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΙΑΠΩΝΙΑ, "Ξένες ουσίες" στο εμβόλιο της Moderna: "Πιθανή μεταλλική ουσία, αντιδρά στους μαγνήτες"

 

Σύμφωνα με μια συνέντευξη στο ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, μια ξένη ουσία βρέθηκε αναμεμειγμένη στο νέο εμβόλιο για τον κορωνοϊό της Moderna και φαίνεται ότι το ανάμεικτο μέταλλο είναι σωματίδιο σωματιδίων.

Η εν λόγω μεταλλική ουσία αντιδρά με τους μαγνήτες.

Το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας σπεύδει να το εντοπίσει και να καταλάβει πώς μπήκε στη διαδικασία παραγωγής.

Από τις 16 αυτού του μήνα, ξένες ουσίες έχουν βρεθεί σε μερικά από τα ανοιχτά δοχεία του εμβολίου Moderna σε οκτώ περιοχές ένεσης σε εθνικό επίπεδο.

Επιβεβαιώνει μια προκαταρκτική μελέτη του

Πανεπιστημίου της Almeria την παρουσία γραφενίου στα εμβόλια;

Τα εμβόλια που περιέχουν ξένες ουσίες παράγονται σε εργοστάσιο στην Ισπανία και το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας επικοινώνησε με 863 γραφεία σε εθνικό επίπεδο από το πρωί της 26ης, για να αναστείλει τον εμβολιασμό για 1,63 εκατομμύρια εμβόλια που παράγονται ταυτόχρονα σε αυτό το εργοστάσιο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, το ξένο σώμα που βρέθηκε αυτή τη φορά έχει τη μορφή σωματιδίων και αντιδρά με μαγνήτες, οπότε θεωρείται ότι είναι μέταλλο.

Βιαζόμαστε να εντοπίσουμε ξένες ουσίες σαν να έχουν μπει στη διαδικασία παραγωγής και ερευνούμε τις λεπτομέρειες της μόλυνσης.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, κανένας κίνδυνος για την υγεία δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής και «ακόμη και αν ένα ανοικτό εμβόλιο χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, πιστεύεται ότι δεν θα έχει καμία επίδραση στην ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα».

Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Moderna δήλωσε: «Ορισμένα από τα εμβόλια που στάλθηκαν στην Ιαπωνία αναφέρθηκαν ότι περιέχουν σωματίδια μετάλλων σε δοχεία. Πιστεύουμε ότι η μόλυνση συνέβη κατά τη διαδικασία κατασκευής στο ισπανικό εργοστάσιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ζητήματα ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας. Θα συνεχίσουμε να ερευνούμε σε συνεργασία με ενδιαφερόμενα μέρη ».

Η Takeda Pharmaceutical Company δήλωσε: «Θα συνεργαστούμε με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας για να αντιμετωπίσουμε την παροχή εναλλακτικών λύσεων και θα επιδιώξουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο στον εμβολιασμό. Θα συνεργαστούμε στενά με τη Moderna και το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε άμεσα ».

Ο «αριθμός παρτίδας» του εμβολίου

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, μεταξύ των εμβολίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτή τη φορά, πράγματι επιβεβαιώθηκε ότι το εμβόλιο με τον αριθμό παρτίδας "3004667" είναι μολυσμένο με ξένες ουσίες και περίπου 570.000 δόσεις μεταφέρθηκαν σε εθνικό επίπεδο.

Επιπλέον, εμβόλια με αριθμούς παρτίδας "3004734 ″ και" 3004956 "κατασκευάστηκαν και επεξεργάστηκαν ταυτόχρονα στο εργοστάσιο στην Ισπανία όπου κατασκευάστηκαν αυτά τα εμβόλια. Η χρήση αναστέλλεται επίσης επειδή η υπόνοια δεν μπορεί να αρνηθεί.

Ο αριθμός των αποστολών είναι περίπου 520.000 για το "3004734" και περίπου 540.000 για το "3004956".

Όποιος έχει εμβολιαστεί με το Moderna μπορεί να ελέγξει τον "αριθμό παρτίδας" του πρώτου και του δεύτερου εμβολιασμένου εμβολίου κοιτάζοντας το "πιστοποιητικό εμβολιασμού" που έλαβε.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής αναφορές κινδύνων για την υγεία.

Το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας δήλωσε ότι εάν ένα άτομο που έχει εμβολιαστεί με «αριθμό παρτίδας» που έχει αποφασίσει να μην το χρησιμοποιήσει έχει ανωμαλίες στη φυσική του κατάσταση, θα πρέπει να συμβουλευτεί τον οικογενειακό γιατρό του ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο της Takeda Pharmaceutical Company Limited.

Όσον αφορά τον προγραμματισμένο εμβολιασμό της Moderna στο μέλλον, το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας δήλωσε:
«Δεδομένου ότι το έχουμε ήδη αποκαλύψει αυτό, δεν πιστεύουμε ότι το εμβόλιο με τον αριθμό παρτίδας που αποφασίσαμε να διακόψουμε τη χρήση του δεν θα εμβολιαστεί. στο μέλλον. Θέλω να ελέγξετε τον αριθμό παρτίδας κλπ. Στο σημείο της ένεσης. "

Robert MALONE, εφευρέτης του εμβολίου mRNA: "Το εμβόλιο είναι πειραματικό, η κυβέρνηση δεν είναι διαφανής για τους κινδύνους"

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, είναι γενικά σπάνιο να βρεθεί ξένο σώμα σε κλειστό δοχείο εμβολίου.

Για το λόγο αυτό, το ένθετο της συσκευασίας αναφέρει ότι το δοχείο πρέπει να ελέγχεται εκ των προτέρων για την παρουσία ξένων σωμάτων πριν χρησιμοποιηθεί για εμβολιασμό.

Και πάλι, στα οκτώ σημεία όπου βρέθηκαν ξένα σώματα, ο υπεύθυνος παρατήρησε τη μόλυνση πριν το χρησιμοποιήσει για τον εμβολιασμό.

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας στη συνέχεια επιβεβαιώνει ότι ακόμη και αν ένα ανοικτό εμβόλιο που περιέχει μια ξένη ουσία χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, "πιστεύεται ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας".

Ο λόγος είναι ότι τα εμβόλια γενικά παράγονται με στείρα διαδικασία, επομένως η ποιότητα του φαρμάκου είναι απίθανο να επηρεαστεί από τη συμπερίληψη ξένων ουσιών.

Επιπλέον, το νέο εμβόλιο για τον κορωνοϊό χορηγείται με ενδομυϊκή ένεση, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος απόφραξης των αιμοφόρων αγγείων από ξένες ουσίες.

Ανακάλυψη ξένων σωμάτων στο νομό Σαϊτάμα

Ξένα σώματα βρέθηκαν το ένα μετά το άλλο σε μέρος του νέου εμβολίου για τον κορωνοϊό. Από αυτούς, στο νομό Σαϊτάμα, μαύρο σωματιδιακό ξένο υλικό βρέθηκε σε 19 δοχεία όταν ελέγχθηκε από φαρμακοποιό πριν από τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την Νομαρχία Σαϊτάμα, ο εμβολιασμός του Moderna που χρησιμοποιήθηκε στο σημείο ενοφθαλμισμού μάζας του νομού είχε προηγουμένως ελεγχθεί από φαρμακοποιό του νομού για να διαπιστωθεί εάν ήταν μολυσμένος με ξένες ουσίες.

Αυτό σημαίνει ότι ανακαλύφθηκε οπτικά ότι τα μαύρα ξένα σωματίδια αναμίχθηκαν ένα προς ένα.

Στις 20 βρήκαν επίσης ξένα υλικά παρόμοια με μαύρα σωματίδια σε 15 δοχεία.

Αφού έλαβε μια αναφορά από έναν φαρμακοποιό, η Νομαρχία επικοινώνησε με τη Φαρμακευτική Εταιρεία Takeda, η οποία διανέμει το εμβόλιο Moderna, και αποσύρθηκε.

Στο νομό Saitama, 6.540 άτομα εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Moderna από τις 17 έως τις 24 αυτού του μήνα, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για επιπτώσεις στην υγεία.

Επιπλέον, θα επιστρέψουμε το εμβόλιο από την ίδια παρτίδα με αυτήν που περιέχει την ξένη ουσία και θα χρησιμοποιήσουμε το άλλο εμβόλιο.

Η ομάδα εμβολίων Saitama είπε: «Στο νομό Saitama, όχι μόνο όταν το εμβόλιο ξαναγεμίζει στη σύριγγα, αλλά και πριν, ο φαρμακοποιός ελέγχει για ξένες ουσίες, οπότε μπορέσαμε να το εντοπίσουμε νωρίς."

Σε απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, στο νομό Saitama, η πόλη Toda σταμάτησε βιαστικά τον εμβολιασμό περίπου 500 ατόμων στις 26 στο Κέντρο Εμβολιασμού Κεντρικής Κλίμακας Toda, το οποίο χρησιμοποιεί το εμβόλιο Moderna.

Ο φαρμακοποιός που βρήκε το ξένο σώμα

Ένας φαρμακοποιός στο νομό Σαϊτάμα, ο οποίος ανακάλυψε μια ξένη ουσία στο νέο εμβόλιο για τον κορωνοϊό της Moderna, δήλωσε στο NHK ότι «το θολό λευκό εμβόλιο περιείχε λεπτά μαύρα σωματίδια μεγέθους 1 mm ή μικρότερου που μπορούν να φανούν οπτικά... Έχω καταθέσει για το ξένο σώμα ».

Ο κ. Kiminori Ishii, φαρμακοποιός και επικεφαλής του τμήματος φαρμακευτικών υποθέσεων του νομού Saitama, ο οποίος αυτή τη φορά ανακάλυψε μια ξένη ουσία, επιθεώρησε οπτικά 290 χρησιμοποιημένα δοχεία στο σημείο της ένεσης στην περιοχή Urawa, πόλη Saitama, στις 13 Δεκεμβρίου. Και τα τέσσερα από αυτές είχαν ξένες ουσίες,

Σύμφωνα με τον κ. Ishii, σε καθένα από τα θολά λευκά εμβόλια, ένα μαύρο σωματίδιο 1 mm ή λιγότερο ήταν κολλημένο στο κάτω άκρο του δοχείου και δεν μπορούσε να αγγιχτεί από έξω και επέπλεαι απαλά όταν μετακινείτο το χημικό διάλυμα. , Ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν μια ξένη ουσία ».

Υπήρχαν διάφορες μορφές λεπτών σωματιδίων, όπως λεπτά και επίπεδα και πολύ μικρά.

Στο νομό, ένας άλλος φαρμακοποιός επιβεβαίωσε το ίδιο ξένο σώμα μαύρων λεπτών σωματιδίων σε 15 δοχεία στις 20 αυτού του μήνα.

Ο κ. Ishii είπε: «Το θολό λευκό εμβόλιο περιείχε μαύρα λεπτά σωματίδια με μέγεθος 1mm ή μικρότερο, όπως μπορείτε να δείτε. Όταν ανακινείτε το δοχείο και μετακινείτε το διάλυμα του φαρμάκου, κινείται λίγο μαζί, έτσι εισέρχεται ως ξένη ουσία. Επιβεβαίωσα ότι ήταν εκεί. Θα ήθελα να συνεχίσω να το επιβεβαιώνω».

Ο Ryoji Hiraiwa, γενικός σύμβουλος της Νομαρχιακής Ομάδας Εμβολίων, δήλωσε: «Χαίρομαι που το βρήκα νωρίς, αλλά δεν περίμενα να συμπεριληφθεί. Ο κατασκευαστής και το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας διερεύνησαν γρήγορα την αιτία της αξιοπιστίας του εμβολίου Moderna."

ΠΗΓΗ:
https://www3.nhk.or.jp/news/html/20210826/amp/k10013224361000.html

--------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΙ ΣΤΗΝ IVERMECTIN. Ο COVID ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
https://www-databaseitalia-it.translate.goog/il-giappone-abbandona-la-campagna-vaccinale-e-passa-allivermectina-il-covid-sparisce-in-meno-di-un-mese/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en-GB&_x_tr_pto=nui

1.6 million Moderna Covid vaccine doses pulled in Japan after foreign material found in some vials
https://www.rt.com/news/533077-japan-moderna-foreign-material/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »