Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ !! ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΚΟΡΠΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ …ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (!!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ …ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (!!), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΦΡΑΣΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ !! ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΟ EMAIL ΠΡΟ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ “ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ” ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ !! ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ !!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας έλαβε μία “δικογραφία” από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. Η ποινική διαδικασία κινήθηκε μετά από ένα ανώνυμο πρακτορίστικο email της 18ης Απριλίου 2021. Παρόμοιου περιεχομένου με τα αμέτρητα που έχουν σταλεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για μένα και έχουν πάει στα σκουπίδια.

Θαυμάστε περιεχόμενο και ύφος, και κυρίως την …πλούσια επιχειρηματολογία και το …αποδεικτικό υλικό:

Ο κύριος Δ. Ποντίκας [1] είναι ένας ακόμα κοινός απατεώνας που καπηλεύεται την κόπωση του κόσμου από την πανδημία για προσωπικό όφελος και δημοσιότητα.

Δηλώνει ιατρός χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για κάτι τέτοιο. Βρίσκεται στη

σκιά του μέντορά του, του γνωστού δικηγόρου Αντωνιάδη, και μαζί συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται και να χειραγωγούν το απαίδευτο κοινό τους. Τους διεγείρουν σε ανυπακοή κατά των νόμων, κατά των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και κατά της κοινής λογικής. Τα ψεύδη τους έχουν ξεφύγει από το χαρακτήρα της απάτης και μέσω της ιατρικής παραπληροφόρησης έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα.

Όλες οι λεπτομέρειες για την περίπτωσή του βρίσκονται εδώ [2]“.

Και αραδιάζει κάποια βίντεο, τα δύο κοινά μαζί μου, και κάποιες αναρτήσεις.

Και τέλος.

Αυτά ήταν.

Πουθενά ποια είναι τα ψεύδη και σε ποια σημεία στα βίντεο ή τις αναρτήσεις υπάρχει αυτή η διέγερση.

Τίποτα απολύτως.

Και εντάξει. Πράκτορας είναι, τη δουλειά του κάνει.

Ο αστυνομικός Σ. Σ.-Μ. που ενώ αναφέρει τα πλήρη στοιχεία του Δημήτρη και του εργαστηρίου, τα οποία άλλωστε βρίσκονται δημόσια στο προφίλ του στο facebook και στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου, ποια δουλειά ακριβώς κάνει και καταθέτει “μου ανατέθηκε να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες προκειμένου να συλλέξω οποιαδήποτε σχετική έγκυρη πληροφορία και αποδεικτικό μέσο για την επαγγελματική ενασχόληση του ΠΟΝΤΙΚΑ Δημητρίου … (και αναφέρει όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του Δημήτρη!). Από τις μέχρι και σήμερα έρευνές μου και σχετικές αναζητήσεις (17 Αυγούστου αυτά, τέσσερις μήνες μετά το email!) δεν κατάφερα να συλλέξω κάποια έγκυρη πληροφορία και να εξακριβώσω την ιδιότητα του επαγγέλματός του. Ο ανωτέρω έχει λάβει μέρος σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην πόλη του Αγρινίου, φέρεται να εργάζεται σε εργαστήριο με την επωνυμία “MenidiMedica” με έδρα το Μενίδι Αιωλ/νίας. Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω“.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός λέει ότι δεν κατάφερε να συλλέξει έγκυρες πληροφορίες και πετάει αυτό το “φέρεται” (όχι και με σιγουριά δηλαδή) ενώ γνωρίζει μέχρι και τι βρακί φοράει ο Δημήτρης, όταν του αναθέτουν να ψάξει αγνώστους δράστες να υποθέσω ότι δεν ξεκινάει καν να ψάξει, έτσι..;

Γιατί δεν κάλεσε τον Δημήτρη να του υποβάλει τρεις ερωτήσεις και να του ζητήσει να προσκομίσει ό,τι ήθελε;

Απίστευτα πράγματα.

Αυτά με την Αστυνομία.

Και πάμε στα πολύ χειρότερα. Στην Εισαγγελία Άρτας.

Θεοί. Πήρε ένας εισαγγελέας εκεί έναν φάκελο με σκόρπια βίντεο και αναρτήσεις, στα βίντεο θεώρησε δεδομένο ότι μιλάει ο Δημήτρης και δεν εκφωνεί π.χ. λόγο ο Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία ή δεν τραγουδάει η Lady Gaga στο Ολυμπιακό Στάδιο τότε που ήρθε στην Ελλάδα, και μάλιστα όχι μόνο ότι μιλάει ο Δημήτρης αλλά και ότι μιλάει για όλα αυτά που αναφέρει ο πράκτορας και δεν απαγγέλλει Ρίτσο ας πούμε.

Δεν τα στέλνει στα Εγκληματολογικά για απομαγνητοφώνηση να κάτσει μετά να διαβάσει και να διαπιστώσει αν υπάρχουν σημεία όπου θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κάποια διέγερση, έστω έμμεση, αλλά στέλνει τη δικογραφία στο Πταισματοδικείο Άρτας να κληθεί ο Δημήτρης να δώσει εξηγήσεις για διέγερση σε ανυπακοή χωρίς να του λέει για ποιο πράγμα. Αν ζητούσε να κληθεί να πιει έναν καφέ στο Πταισματοδικείο περισσότερη λογική θα είχε.

Απίθανα πράγματα τα οποία όμως αποδεικνύουν ένα πράγμα. Ότι το σύστημα δεν έχει απολύτως τίποτα για μας πολεμήσει και κάνει διαρκώς τρύπες στο νερό. Το μόνο που κερδίζει προς το παρόν είναι ο χρόνος που χάνουμε για να ασχολούμαστε με τις σαχλαμάρες τους. Αυτός που σίγουρα κάτι χάνει είναι σίγουρα ο ταύρος και αυτό είναι η υπομονή του που εξαντλείται…

Και αμέσως μετά το σύστημα. Γιατί μας προσφέρει απλόχερα δώρα. Την απόδειξη ότι μας τρέμει. Την απόδειξη ότι δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα. Την απόδειξη πόσο γυμνό είναι απέναντί μας. Ώστε όλα αυτά τελικά του γυρνάνε μπούμερανκ και τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο.

Αλλά για σταθείτε τώρα. Εγώ γιατί στην απέξω; Ο μέντορας γιατί δεν είναι στην προκαταρκτική; Εκτός και αν έρθει και σε μένα από το Πταισματοδικείο της Αθήνας.

Μακάρι! Εκεί θα γίνει το μεγάλο πάρτι!

Το τι θα κάνουμε θα το διαβάσετε σε επόμενες δημοσιεύσεις.

Σίγουρα θα τα απολαύσετε.

Και σίγουρα θα γίνει και ένα live.

Μεταξύ σοβαρού και κωμωδίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.