Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

 Nikos Fonias 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑ ΧΘΕΣ. Η ΕΚΠΛΗΞΗ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Εισαγωγικά να πω ότι:

Α) Τα περισσότερα θετικά τεστ που ανακοινώνονται καθημερινά είναι της προηγούμενης μέρας. Π.χ. αυτά που ανακοινώθηκαν 29/10 αφορούν κυρίως την 28η Οκτωβρίου.

Β) Για να δεις τα ημερήσια θετικά τεστ στα παιδιά, κάνεις μία απλή αφαίρεση. Π.χ. τα ημερήσια θετικά τεστ των παιδιών το Σάββατο 30/10 είναι: 108.883-107.805 = 1078 θετικά σε παιδιά.

Για πάμε να δούμε τώρα πως ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ τα '' κρούσματα '' σε μία μέρα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ των θετικών στα παιδιά.

Κοιτάξτε τα στοιχεία την Κυριακή 31/10 ( αφορούν κυρίως τα τεστ του Σαββάτου ) και τη Δευτέρα 1/11 ( αφορούν κυρίως τα τεστ της Κυριακής ).

Και θυμίστε μου: πότε κάνουν τέστ τα παιδιά για να πάνε σχολείο? 2 φορές τη βδομάδα. Κάθε Δευτέρα, που στην έκθεση του ΕΟΔΥ αποτυπώνονται κυρίως την Τρίτη, καθώς και κάθε Πέμπτη που αποτυπώνονται στην έκθεση του ΕΟΔΥ κυρίως την Παρασκευή!

Από που λοιπόν, Marianna Cntrl και Dimitrios Pontikas και Νίκο Αντωνιάδη, προέκυψε ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ των θετικών στα παιδιά, ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ, όταν έχουν διενεργηθεί ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΤ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ? Δείτε τα κιτρινισμένα κελιά!!!!

Και να το ενισχύσω παραπάνω: Κοιτάξτε την Τετάρτη 3/11 ότι χρειάστηκαν περίπου 2,5 φορές παραπάνω τεστ, για να βρεθούν τα ίδια θετικά στα παιδιά!!!!!

Τι γίνεται παιδιά? Για πείτε και σε μένα. Πως περιγράφεται αυτό που έχουμε εδώ?

Υ.Γ. Αυτό εδώ, δε συμβαίνει για πρώτη φορά.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


ΕΚΠΛΗΞΗ Νο 2...ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.


Όσοι διαβάζετε τις κοινοποιήσεις που κάνω, έχετε καταλάβει 2 πράγματα. Πρώτον, πως για ότι κοινοποιώ, κάποιο λόγο έχω. Και δεύτερον, αυτά που κοινοποιώ είναι δύσκολο να τα αντικρούσουν.

Επειδή λοιπόν μυρίστηκα κάποια στιγμή ότι η '' καραμέλα '' της διασποράς θα ακουμπήσει τα παιδιά, μελέτησα τα στοιχεία από τις εκθέσεις του ΕΟΔΥ, φτιάχνοντας αυτό εδώ το πινακάκι, που έβγαλε λαγό. Και δε βγήκε μόνο λαγός! Καταρρίπτονται και τα επόμενα αφηγήματα, που θα μας πουλήσουν προσεχώς, όταν θα '' εμφανιστεί '' ως δια μαγείας και η '' ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ '' γριπούλα.

Θα σας βγάλω και άλλο λαγό. Δύο λαγούς για την ακρίβεια.

ΛΑΓΟΣ Νο 1 ////

Υποτίθεται ότι ανησυχούσαν, ότι με το άνοιγμα των σχολείων, θα είχαμε έξαρση ''κρουσμάτων ''.

Μελέτησα λοιπόν τα στοιχεία και από τις επόμενες ημέρες 4-5-6-7/11. Όπου τα τεστ που έχουν διενεργηθεί έχουν αυξηθεί.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ: Τα ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ στα παιδιά κινούνται ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ως απόλυτος αριθμός!!! Δείτε:

4/11/2021: 230.000 τεστ - 6808 συνολικά θετικά-1389 θετικά παιδιά
5/11/2021: 270.000 τεστ - 6909 συνολικά θετικά-1559 θετικά παιδιά
6/11/2021: 295.000 τεστ - 6393 συνολικά θετικά-1295 θετικά παιδιά
7/11/2021: 300.000 τεστ - 4307 συνολικά θετικά- 952 θετικά παιδιά

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( 952 θετικά ) ενώ έκαναν 300.000 τεστ!!!!

ΕΞΗΓΗΣΗ έχετε κύριε ΠΛΕΥΡΗ?

ΛΑΓΟΣ Νο 2 ////

Στην αρχή, νόμιζα ότι δεν είδα καλά.

Χρειάζεται να το γράψω Dimitrios Pontikas ?

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! Και πάντα σε συνάρτηση με τα συνολικά τεστ!!!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 '' ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ '' ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!

Τι είναι ρε τα ΄΄ κρούσματα '' να τα ανεβοκατεβάζετε? Ασανσέρ?

Εδώ κύριε Πλεύρη? Έχουμε εξήγηση?

Υ.Γ.1. Με τα δικά τους πάντα. Είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Υ.Γ.2. Marianna Cntrl Νίκο Αντωνιάδη, πως περιγράφεται αυτό στον ποινικό κώδικα είπαμε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »