Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Σοκ. Πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί εμβρυικά κύτταρα στα εμβόλια. Το παπαδαριό τι λέει γι’ αυτό;

Το Project Veritas κυκλοφόρησε την Τετάρτη ένα βίντεο με συνέντευξη από έναν πληροφοριοδότη της Pfizer, ο οποίος κατέθεσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας προσπαθεί να αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο Covid.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το Project Veritas κυκλοφόρησε τέσσερα κρυφά βίντεο που αποκαλύπτουν την αλήθεια για τα εμβόλια Covid.

Πρώτο μέρος: Ο πληροφοριοδότης της HHS δημοσιοποιεί μυστικές καταγραφές: “Η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το εμβόλιο είναι γεμάτο σκατά.


Δεύτερο μέρος: Ο FDA σε βίντεο με μυστική κάλυψη: και θέλει “μητρώο της ναζιστικής Γερμανίας για τους ανεμβολίαστους”.
Μέρος τρίτο: Johnson & Johnson: “Τα παιδιά δεν πρέπει να κάνουν το γ@μημένο εμβόλιο «λόγω άγνωστων επιπτώσεων».
Μέρος Τέταρτο: “Το εμβόλιο είναι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς..: Οι επιστήμονες της Pfizer παραδέχτηκαν ότι η φυσική ανοσία μπορεί να είναι καλύτερη από το εμβόλιο Covid.

Η Vanessa Gelman, Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, δήλωσε ότι η Pfizer χρησιμοποιεί ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα στο πρόγραμμα εμβολίων Covid και

αποκρύπτει αυτή την πληροφορία από το κοινό.

Vanessa Gelman, Senior Director of Worldwide Research της Pfizer “Από την άποψη των εταιρικών υποθέσεων, θέλουμε να αποφύγουμε να κυκλοφορούν οι πληροφορίες για τα εμβρυϊκά κύτταρα… Ο κίνδυνος που ενέχει η επικοινωνία αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερος από κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε, ιδίως με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορεί να πάρουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που ίσως δε θέλουμε να κυκλοφορήσουν. Δεν έχουμε λάβει καμία ερώτηση από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ή τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το θέμα αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε θέλουμε να αποφύγουμε να το θέσουμε αν είναι δυνατόν”.

Gelman: “Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην αναφέρουμε τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές… Μία ή περισσότερες κυτταρικές σειρές με προέλευση που μπορεί να εντοπιστεί σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό έχουν χρησιμοποιηθεί σε εργαστηριακές δοκιμές που σχετίζονται με το πρόγραμμα εμβολίων”.

Philip Dormitzer, επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer: “Τα κύτταρα HEK293T, που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμασία IVE, προέρχονται τελικά από ένα έμβρυο που έχει υποστεί έκτρωση. Από την άλλη πλευρά, η δογματική επιτροπή του Βατικανού επιβεβαίωσε ότι θεωρεί αποδεκτό να εμβολιαστούν οι πιστοί υπέρ της Ζωής. Η επίσημη δήλωση της Pfizer διατυπώνει καλά την απάντηση και είναι αυτό που θα έπρεπε να παρέχεται ως απάντηση σε μια εξωτερική έρευνα”.

Strickler: “Είναι τόσο παραπλανητικοί στα μηνύματά τους, που είναι σχεδόν σαν να είναι στο τελικό εμβόλιο. Αυτό με έκανε να μην το εμπιστεύομαι”.

Πηγή: TGP

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »