Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Το ''βάλσαμο'' της Gilead. Τι είναι το PrEP;

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PrEP;

Αυτό που σε λίγο έρχεται.
ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΤΣ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.
ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ''ΑΝΕΚΔΟΤΟ'', ΠΙΚΡΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ HIV ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.
ΓΙΑΤΙ;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΄΄ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 CT ΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΒΓΑΖΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΑΟΥΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ PCR.
ΔΕN TO EMAΘE TON AYΓΟΥΣΤΟTOY 2020.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ''ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ'' ΤΗΣ ''ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ''
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ''ΜΕΛΕΤΕΣ'', ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ PrEP ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ. ''Tο Το PrEP σημαίνει προφύλαξη πριν από την έκθεση και είναι η χρήση φαρμάκων κατά του HIV για να αποτρέπεται η μόλυνση των ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ για τον HIV ατόμων.
Το PrEP έχει εγκριθεί από το FDA και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στην πρόληψη της μόλυνσης από τον ιό HIV.''
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΤΑΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.
Δηλαδή προφυλακτική αγωγή σε υγιείς, βέβαια δεν ήταν υποχρεωτική, αλλα τώρα με την ''πανδημία'' μπορει να γίνει.
ΙΔΙΟΦΥΕΣ.
Για να πάμε λίγο στην εποχή του HIV, τότε που πρωτοδοκιμαζόταν η συνταγή.
Οι Giraldo και de Harven δήλωσαν,
«Η υποτιθέμενη ύπαρξη HIV επιβεβαιώθηκε από τη μελέτη πρωτεϊνών, δραστηριότητας αντίστροφης μεταγραφάσης (RT) και θραυσμάτων RNA που βρέθηκαν σε υπερκείμενα καλλιέργειας, όχι από την ΑΜΕΣΗΥ ΑΝΑΛΥΣΗ καθαρισμένων σωματιδίων ιού».

Το CDC απαιτεί θετικό τεστ αντισωμάτων για τον HIV για τον προσδιορισμό του AIDS στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, στην Αφρική από το 1985, ο ''αδιάφθορος'' ΠΟΥ δεν απαιτεί κανένα τεστ HIV ή οποιοδήποτε άλλο εργαστηριακό τεστ. Μόνο τα συμπτώματα του ασθενούς που μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια βάρους, χρόνια διάρροια, παρατεταμένο πυρετό, επίμονο βήχα και τέτοια, συμπτώματα ενδημικά στη χρόνια φτώχεια, υποσιτισμό και έλλειψη υγιεινής.
ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

Ωστόσο, αυτή η απάτη διαμόρφωσε την καριέρα του Tony Fauci για περισσότερα από 35 χρόνια.
Ο Fauci ως επικεφαλής του NIAID έλαβε εκατομμύρια από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates καθώς και από το Ίδρυμα Clinton μαζί με δεκάδες δισεκατομμύρια από τους αμερικανούς φορολογούμενους για αυτήν την ψευδή έρευνα.

Παρά το γεγονός ότι γνώριζε τους καθιερωμένους κανόνες της ιολογίας, ο Fauci, ως επικεφαλής της NIAID, συνέστησε το φάρμακο χημειοθεραπείας της Burroughs Wellcome, το AZT ως «προληπτικό φάρμακο» για ασθενείς με διάγνωση HIV ακόμη και χωρίς συμπτώματα!

Η Burroughs Wellcome έδωσε στο NIAID τη μελέτη που ήταν σκόπιμα προκατειλημμένη για το AZT.

Ο Fauci υποστήριξε ακόμη και το AZT για έγκυες γυναίκες παρά τον σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο.

Ένα σημάδι εγκυμοσύνης σε όλες τις γυναίκες είναι ένα υψηλότερο επίπεδο αντιγόνων καθώς το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά οποιαδήποτε μόλυνση για την προστασία του εμβρύου.

Το AZT ή το Retrovir, ένα αποτυχημένο φάρμακο λευχαιμίας, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά τοξικό φάρμακο.

Εγκρίθηκε για δοκιμή για το AIDS σε χρόνο ρεκόρ 5 ημερών από τον Fauci και την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1987.
(Πολλές ημέρες τους πήρε, να το εγκρίνουν,το πρωτόκολλο του τέστ PCR για τον δικό μας τον κορονοιό, εγκρίθηκε σε 24 ώρες.)
Σήμερα, παρά τα περισσότερα από τριάντα χρόνια χρηματοδότησης έρευνας και δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο για το HIV / AIDS.
Fauci και Gilead

Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν μελετήσει τον ρόλο του Tony Fauci ως επικεφαλής του NIAID, το επίκεντρό του ήταν αυτό που ονομάζεται επιστημονική απλούστευση, που περιγράφεται ως «μια θεωρία του 19ου αιώνα, μια θεωρία ενός παρασίτου για έναν σύνθετο ιστό παραγόντων που καταρρέει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός υποσυνόλου ομοφυλοφίλων στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Αρνήθηκε να διερευνήσει την τεκμηρίωση ότι μια ποικιλία θανατηφόρων φαρμάκων και άλλων τοξινών όπως τα νιτρώδη θα μπορούσαν να διαδραματίζουν κάποιο ρόλο.

Ως αποτέλεσμα, έχει σπαταλήσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων από το 1984 σε αδιέξοδα πειράματα. Ένα από τα πιο άθλια του ήταν η συνεργασία του με την Gilead Sciences.

Μη ικανοποιημένος από το ότι έχει αναπτύξει ένα ψευδώς θετικό τεστ για το AIDS, (είδατε κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια) και έχοντας αποκτήσει την ταχεία έγκριση του FDA για το AZT για τη θεραπεία θετικών στον HIV ασθενών με σοβαρά συμπτώματα ασθένειας, ο Fauci αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Gilead (όπως στο Βιβλικό «βάλσαμο της Gilead ») αυτό που ονομάστηκε πειράματα PrEP.

Ο Fauci το 2007 άρχισε να χρηματοδοτεί κλινικές δοκιμές των φαρμάκων AZT σε άτομα «αρνητικά» στον HIV, με τη θεωρία ότι η χημειοθεραπεία θα τα «προστατεύει» από το να γίνουν «θετικά».

Δηλαδή, δοκιμάζοντας τοξικά φάρμακα HIV σε διάφορα υγιή άτομα για να τα «προστατεύσετε» ότι δεν αποκτήσουν ποτέ AIDS.

Αν σας ακούγεται τρελό, ναι είναι.
Η Gilead παρείχε το φάρμακο, Truvada, στο NIAID μεταξύ της περιόδου 2007-2012 για δοκιμές σε Φάση III σε ανθρώπους αρνητικούς στον HIV. Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δοκιμές τουλάχιστον από 2.000 και έως 5.000 ανθρώπων η κάθε μία. Το έργο ονομάστηκε «προφύλαξη πριν από την έκθεση» ή «PrEP». Σε υγιή άτομα δόθηκαν δόσεις χημειοθεραπείας Truvada με την θεωρία ότι θα μπορούσε να τους αποτρέψει από το να γίνουν θετικοί στον ιό HIV κάποια μέρα. Το CDC, με σύσταση του τον Μαΐο του 2014, προέτρεψε τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν το Truvada σε ανθρώπους αρνητικούς στον ιό HIV στις λεγόμενες «ομάδες κινδύνου», μια επίσημη κυβέρνητική τυπωμένη οδηγία για ένα εξαιρετικά επικερδές φάρμακο. Το FDA αγνόησε δύο από τις τέσσερις δοκιμές Truvada που είχαν αποτύχει και σταμάτησαν. Παρ όλα αυτά και λόγω της χειραγώγησης των δεδομένων από το NIAID και την Gilead του Fauci, το FDA ενέκρινε το επικίνδυνο Truvada για το PrEP. (Σημειωτέον απο αυτό το πρόγραμμα χρηματοδοτούνται έρευνες για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα η Gilead παραθέτει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του Truvada: Νεφρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της νεφρικής ανεπάρκειας, επιδείνωση της ηπατίτιδας Β πάρα πολύ γαλακτικό οξύ στο αίμα σας (γαλακτική οξέωση), που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, σοβαρά ηπατικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο,προβλήματα στα οστά. Δηλώνουν ότι το Truvada «μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης HIV-1 μέσω σεξ, όταν λαμβάνεται καθημερινά και χρησιμοποιείται μαζί με ασφαλέστερες σεξουαλικές πρακτικές». Η απάτη του Fauci-Gilead για την προώθηση του Truvada για υγιείς ανθρώπους για να «μειώσει τον κίνδυνο» του HIV είναι δείκτης για το επίπεδο της ιατρικής, κακής πρακτικής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εμφανής εγκληματική κακοποίηση της ανθρώπινης υγείας που εκπροσωπεί ο σημερινός γκουρού του κοροναϊού του Λευκού Οίκου, A. Fauci.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ;;
Για την έννοια ασθενής -υγιής;
Καταλάβατε γιατι, τα υποτιθέμενα εμβόλια, γιατί εμβόλια δεν είναι. Είναι νανοκατασκευές που δίνουν οδηγίες στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Δεν σταματούν την μεταδοτικότητα, αλλα μπορούν να λειτουργήσουν σαν PrEP.
Τρισεκατομμύρια τζίρος και μάλιστα με μια καινούρια τεχνολογία, που τώρα δοκιμάζεται επάνω μας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »