Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

👇ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ περί ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ μολυσματικου παράγοντα/νόσου👇

Vasileios Syranastasis

 👇ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ περί ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ μολυσματικου παράγοντα/νόσου👇

Αγαπητέ γονέα εσύ που έτρεξες να πάρεις τα κορονοτεστ για να "μάθεις" αν το παιδί σου φέρει τον φαντομα ιό, δηλαδή να "μάθεις" αν ο ιός έχει αποικίσει το ρινοφάρυγγα του και θα μπορεί να τον μεταδώσει μέσω σταγονιδίων σε "ευπαθείς" ανθρώπους και το έκανες γιατί πίστεψες τους αρμόδιους που σου είπαν πως ΔΕΝ μπορεί να έχει δικαίωμα στην ελεύθερη παιδεία το παιδί σου ΑΝ ΔΕΝ είναι αρνητικό το τεστ αντιγονου, δηλαδή σε εξανάγκασαν να βεβαιώσεις πως το παιδί σου δεν φέρει τον (αναποδεικτα) επικίνδυνο ιό (δεν έχει αποικισει το ρινοφάρυγγα του παιδιού σου) και δεν είναι Ασυμπτωματικος φορέας.

Σε ΡΩΤΑΩ το εξής....

Γιατί δεν σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ προ-κορονοιου να κάνεις ΚΑΙ διαγνωστικό τεστ ανίχνευσης

Π.χ. του πνευμονιόκοκκου??
((αλλά και όλων των υπολοίπων επικίνδυνων βακτηρίων πρωτίστως, αλλά και ιών που "σκότωναν" μύρια πάντοτε))

Ενός πολύ γνωστού και πραγματικά επικίνδυνου βακτηριου που

ξέρουμε ότι με βεβαιότητα σχετίζεται με σοβαρή πνευμονία αλλά και διεισδυτική νόσο Π.χ πνευμονιοκοκκικής μηνιγγίτιδας και με εκατομμύρια νοσήσεις και θανάτους κάθε χρόνο (ακόμα και με πλείστα μπολια εδώ και 3-4 δεκαετίες)

Παραπομπή από τους ειδικούς 👇👇Για να είστε σίγουροι ότι όλα είναι αλήθειες.

"Η πνευμονιοκοκκική πνευμονία είναι η πιο συχνή μορφή πνευμονίας. Προκαλείται από τον στρεπτόκοκκο της πνευμονίας και προσβάλλει τους πνεύμονες με επικίνδυνες συνέπειες για την υγεία".

Ξανακάνω την ερώτηση για να δώσω έμφαση στο ζητούμενο.

Γιατί ΔΕΝ σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ προ-κορονοιου να κάνεις ΚΑΙ διαγνωστικό τεστ ανίχνευσης
Π.χ. του πνευμονιόκοκκου??

Αν ΔΕΝ μπορείς να κατανοήσεις τη ΣΗΜΑΣΙΑ της ερώτησης και δεν μπορείς και να απαντήσεις, απλά λυπάμαι, είσαι ήδη, Δούλος, Σκλάβος, Κατοικίδιο ζώο και Αντικείμενο προς εκμετάλλευση και ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ να γίνουν σα τα μούτρα σου και τα παιδιά σου.

Θα σου δώσω την απάντηση ολίγον πλαγίως με ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ιατρικές παραπομπές

"ΦΟΡΕΙΑ
(Για τους αδαείς ή λέξη σημαίνει φέρω το μικρόβιο στο σώμα μου, είμαι μολυσμένος)

.....Ο Streptococcus pneumoniae είναι ένα παθογόνο μικρόβιο αποκλειστικό για
τον άνθρωπο. Δεν επιβιώνει στο περιβάλλον. ΑΠΟΙΚΙΖΕΙ το ρινοφάρυγγα, που
αποτελεί και τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ του μικροβίου. Ο τρόπος μετάδοσης από άνθρωπο
σε άνθρωπο είναι μέσω σταγονιδίων.......Ο πνευμονιόκοκκος μπορεί να απομονωθεί στο ρινοφάρυγγα των υγιών ενηλίκων (ή ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ😉) σε ποσοστό 5% έως 70%" 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱


Τα ποσοστά ασυμπτωματικής φορείας ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, το περιβάλλον, και η παρουσία λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Μόνο το 5-10% των ενηλίκων χωρίς παιδιά είναι φορείς. Οι ενήλικες με μικρά παιδιά στο σπίτι μπορεί να έχουν υψηλότερο ποσοστό φορείας. Τα ποσοστά φορείας είναι αυξημένα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συνθήκες συνωστισμού αυξάνουν την πιθανότητα και συχνότητα αποικισμού. Σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς και ιδρύματα για παιδιά, 27-58% των μαθητών και των ενοίκων ενδέχεται να είναι φορείς. Στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, το 50-60% του προσωπικού των υπηρεσιών μπορεί να είναι φορείς. Η διάρκεια της φορείας ποικίλλει και είναι κατά κανόνα μεγαλύτερη σε παιδιά από τους ενήλικες"

Οι 98.965×2 "πανεξυπνοι" γονείς ΑΝ κάνατε τεστ για αυτό το πραγματικά επικίνδυνο μικρόβιο θα βγάζατε (Όχι μόνο 172👇👇) αλλα
το λιγότερο .... 5% × 98.965= 4.948 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ πνευμονιόκοκκου
και το μέγιστο 70% × 98.965=69.275 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ πνευμονιόκοκκου


Ήτοι χιλιάδες ως δεκάδες χιλιάδες παιδιά θα ήταν να απόλυτη βεβαιότητα Ασυμπτωματικόι φορείς ενός μικροβιου αδιαμφισβήτητα επικίνδυνου που θα μπορούσε να μολύνει και να "σκοτώσει" π.χ. τον ηλικιωμένο και ευπαθή καθηγητή😱😱
***το ότι δεν κάνατε τεστ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι στείλατε σχολείο χιλιάδες παιδιά που είναι με απόλυτη βεβαιότητα Ασυμπτωματικοι φορείς ενός μολυσματικου παράγοντα😱ουπς

Και για να μη σας κοροϊδέψει κανένας χοαξοειδικος ότι να βρε αυτό το βακτήριο είναι ένα commensal bacteria, η ακόλουθη παραπομπή για να μην υπάρχει "αμφιβολία" για τη "σοβαρότητα" του αποικισμού, της Ασυμπτωματικης φορειας με τον πνευμονιόκοκκο.

"4.2 Πνευμονιοκοκκική λοίμωξη ...ΠΡΙΝ από κάθε λοίμωξη προηγείται αποικισμός του ρινοφάρυγγα από συγκεκριμένο στέλεχος πνευμονιοκόκκου"🥶🥶🥶🥶

Τι είπατε δεν άκουσα??
Α ναι τα συνήθη, δεν είμαι γιατρός.
Ευτυχώς που δεν είμαι αγαπητοί συνάδελφοι γονείς, γιατί αν ήμουν ΔΕΝ θα μπορούσα να σας πω την αλήθεια και την αλγεινή πραγματικότητα.

Υπόψιν της εξαφανισμένης Δικαιοσύνης.....
Ή θα κάνουμε καθημερινά τεστ για ΟΛΑ τα γνωστά μικρόβια που σκοτώνουν εκατομμύρια Ή δεν θα κάνουμε για ΚΑΝΕΝΑ ......
Ή θα παίρνουμε παρανοϊκά μέτρα για ΟΛΑ τα γνωστά μικρόβια που σκοτώνουν εκατομμύρια Ή δεν θα παίρνουμε για ΚΑΝΕΝΑ.....

Υ.Γ.
το ζητούμενο που αναδύεται εδώ είναι ένας τρόπος να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ τη ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Και το βασικότερο είναι ότι το άνωθεν δεδομένο καταρρίπτει συθέμελα και το ΠΡΌΣΧΗΜΑ περί διασποράς και μετάδοσης μολυσματικου παράγοντα ως κάτι που θέτει σε ΚΊΝΔΥΝΟ την δημόσια υγεία αλλά και ως ΕΓΚΛΗΜΑ (αν δεν κάνουμε υπάκουα και απόλυτα ότι λένε οι αντισυνταγματικοι και παράνομοι νόμοι).

Εφόσον ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν απαιτούσαν να κάνουμε τεστ (ή οτιδήποτε άλλο) για να είμαστε ελεύθεροι πολίτες, για οποιαδήποτε άλλη αποδεδειγμένα επικίνδυνη μολυσματική νόσο (Όπως το ξεκάθαρο παράδειγμα της Πνευμονιοκοκκικής νόσου)... ΤΌΤΕ κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει οποιονδήποτε ΔΕΝ τηρεί τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΆ (για την Σωματική αλλά πολυ περισσότερο ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ των παιδιών μας) μέτρα και περιορισμούς και παρεμβάσεις.

Με εκτίμηση ένας σώφρων πολίτης που κατανοεί απόλυτα πως η διασπορά και μετάδοση μικροβίων είναι μέρος της ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΗΣ του ανθρώπου μιας και ο πλανήτης είναι μια σούπα μικροβίων.



1 σχόλιο:

  1. Δικαστήριο της Γερμανίας απαγόρευσε οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!!!! ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ!

    https://dimpenews.com/2021/04/11/%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5/

    ------------------

    Η ακαταλληλότητα του PCR και rapid test για τη μέτρηση της συχνότητας μόλυνσης
    Όσον αφορά τo test PCR, το δικαστήριο έγραψε: «Ήδη ο ειδικός καθηγητής Δρ. Med. Στην έκθεσή του, ο Kappstein υπογραμμίζει ότι μόνο το γενετικό υλικό μπορεί να ανιχνευθεί με τo test PCR που χρησιμοποιείται, αλλά όχι εάν το RNA προέρχεται από ιούς ικανούς μόλυνσης και ως εκ τούτου ικανός αναπαραγωγής (= ικανός αναπαραγωγής). “

    Στην έκθεση εμπειρογνωμόνων για τη μοριακή βιολογία, ο Kämmerer επιβεβαιώνει ότι μια δοκιμή PCR – ακόμη και αν εκτελεστεί σωστά – δεν μπορεί να υποδείξει εάν ένα άτομο έχει μολυνθεί με ενεργό παθογόνο ή όχι.

    Επειδή το τεστ δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ “νεκρού” υλικού, για παράδειγμα ένα εντελώς αβλαβές θραύσμα γονιδιώματος ως απομεινάρια της μάχης του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στο κρύο ή τη γρίπη (τέτοια θραύσματα γονιδιώματος μπορούν να βρεθούν αρκετούς μήνες μετά την “θεραπεία” του ανοσοποιητικού συστήματος) πρόβλημα) και το “ζωντανό” υλικό, δηλαδή έναν “φρέσκο” αναπαραγωγικό ιό.

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »