Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

«Χείμαρρος» ο καθηγητής Γ. Ιωαννίδης: «Ανοίξτε τα όλα! – Έχουμε 80 θανάτους με το πιο σκληρό lockdown – Πλήρης αποτυχία»

«Χείμαρρος» σε μία ακόμη παρέμβαση του ο καθηγητής επιδημιολογίας και πληθυσμιακής Υγείας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο καθηγητής, του οποίου οι προβλέψεις έχουν επαληθευτεί, τόνισε πως πρέπει να ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα, αλλά και η εστίαση, ενώ στράφηκε κατά της στρατηγικής της κυβέρνησης, καθώς η Ελλάδα αν και έχει το πιο αυστηρό lockdown μετράει καθημερινώς δεκάδες νεκρούς. 

«Η φιλοσοφία να κρατήσουμε τον πληθυσμό κλειστό έχει οδηγήσει σε φαινόμενα εκτόνωσης και χαλάρωσης τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αν είχαμε πιο συνεπή στρατηγική. Αυτή τη στιγμή το επιδημικό κύμα στην Ελλάδα είναι στην χειρότερη φάση του. Μπορεί να είμαστε 10, 20 φορές ή περισσότερο σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι. Έχουμε ένα ενεργό επιδημικό κύμα. Με το να εγκλωβίσουμε τον πληθυσμό μέσα σε

πυκνά αστικά κέντρα τα οποία είναι πυκνά και ήδη φτάσαμε σε φαινόμενα συνωστισμών και να μη δώσουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο επιπλέον χώρος, είναι λάθος στρατηγική» σημείωσε μιλώντας στο Mega. 

«Δεν πρέπει να υπάρχει περιορισμός στις μετακινήσεις» υπογράμμισε, λέγοντας ότι είναι αδύνατη η μικροδιαχείριση της κινητικότητας του πληθυσμού.

Προέκρινε, δε, το άνοιγμα της εστίασης, σε συνάρτηση με τα φαινόμενα ακραίου συνωστισμού που καταγράφονται.«Αν την ίδια κινητικότητα την κατανέμουμε σε περισσότερους χώρος και χρονικό διάστημα, θα είχαμε αραίωση των επαφών και των εκθέσεων» εξήγησε.

Ο κ. Ιωαννίδης, μάλιστα, αναφέρθηκε στο εν Ελλάδι lockdown κάνοντας λόγο για πλήρη αποτυχία. «Η Ελλάδα συνεχίζει να έχει το πιο σκληρό lockdown. Πλήρης αποτυχία. Έχουμε 80 θανάτους την ημέρα. Σημασία δεν έχει να ευημερούν οι δείκτες, αλλά να να σώζουμε ζωές και να ζουν οι άνθρωποι μια πιο φυσιολογική ζωή».

Astrazeneca

Σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca επισήμανε ότι βάσει βιβλιογραφίας είναι το εμβόλιο με το μεγαλύτερο κίνδυνο.

Εντούτοις, πρόσθεσε, ότι για άτομα μεγάλης ηλικίας, η αναλογία της ωφέλειας με το κίνδυνο, είναι τεράστια υπέρ της ωφέλειας. «Να μη τα αποσύρουμε. Η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτό το εμβόλιο, δεν έχουμε επαρκή αποθέματα από άλλα εμβόλια».

https://www.megatv.com/embed/?p=2020337039

Πηγή: pronews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »