Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Που πήγαν 3.633 θάνατοι;;

 Θα βάλω εδώ κάτι για να σας κάνω να σκεφτείτε ολίγον μιας και οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει πως να σκέφτεστε, να αμφισβητείτε και να υποψιάζεστε ότι αυτό που σας δείχνουν οι ΝεοΝαζι κυβερνώντες, απέχει έτη φωτός από την αλήθεια και ότι το Νεοναζιστικό σύστημα παρανομεί κατάφωρα και πολύπλευρα εξ αρχής.

Οι θάνατοι στην Ελλάδα παρέχονται από δύο πηγές.
Την ΕΛΣΤΑΤ με εβδομαδιαία κατανομή ανά 8 ή 12 βδομάδες και το Υπ.Εσωτ. ανά μήνα (κάθε πρώτη του μήνα δημοσιεύει τις ληξιαρχικες πράξεις θανάτου του προηγούμενου μήνα).
Αρχές Γενάρη του 2021 λοιπόν το Υπ.Εσωτ. δημοσίευσε τον συνολικό αριθμό ληξιαρχικών πράξεων θανάτων για όλο το 2020.
Το οποίο ήταν 135.472 (Η δημοσίευση γίνεται σε μορφή excel).
Επισυνάπτω screenshot από τη σελίδα ενός εξαίρετου γιατρού που αναφέρει τον αριθμό αυτό για να μη θεωρηθεί ότι ψεύδομαι (Έχω σώσει και το excel).


Μετά από 2 βδομάδες περίπου (Το Φλεβάρη), που έλεγξα πάλι τη σελίδα του Υπ.Εσωτ. το νούμερο των θανάτων για το 2020 (που τυπικά είχε κλείσει πλέον) διαπίστωσα κάτι εξωφρενικό.
Το σύνολο των δηλωθέντων θανάτων (από ληξιαρχικες πράξεις) είχε ΜΕΙΩΘΕΙ κατά 3.633 θανάτους😱😱😱😱😱 ήτοι εξαφανίστηκαν 3.633 θάνατοι που ήταν μοιρασμένοι σε δεκάδες δήμους σε όλη τη χώρα.
Και οι θάνατοι σύμφωνα με τις καταχωρημένες ληξιαρχικες πράξεις θανάτου ήταν πλέον μόνο 131.839 (αν πάτε και ανοίξετε τη σελίδα τώρα, τόσοι είναι).
Οπότε σας βάζω να σκεφτείτε.
1ον..ΓΙΑΤΙ χάθηκαν 3.633 δηλωθέντες θάνατοι εξ ληξιαρχικών πράξεων??
2ον...Τι μαγειρέματα υφίσταται που προκάλεσαν αυτή την εξωφρενική καταχώρηση και μετέπειτα αφαίρεση ληξιαρχικών πράξεων θανάτων ??
3ον...Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν τυπογραφικό λάθος στο "κουτάκι" που είναι για το σύνολο, γιατί ο αριθμός θανάτων είναι σε μορφή excel και το άθροισμα βγαίνει αυτόματα από τα νούμερα άνωθεν.
Ήτοι οι 3.633 που χάθηκαν ήταν κατανεμημένοι σε πολλούς δήμους, άρα χάθηκαν, διαγράφηκαν θάνατοι από πολλούς δήμους.?
4ον γιατί ενώ έχουμε ξεκάθαρα απόδειξη πλαστογραφίας δημόσιων εγγράφων (3.633 πιστοποιητικά θανάτου που "ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ" ή εξαφανίστηκαν ή ποτέ δεν υπήρξαν γιατί απλά παίζουν μόνο με "νούμερα") ΟΛΟΙ προσποίηθηκαν πως δεν το είδαν ενώ πλείστοι (γιατροί, ειδικοί, αρμόδιοι κλπ) ανέλυσαν τον Γενάρη σε αναρτήσεις τους, τον εξωφρενικό αριθμό των 135.472 θανάτων.?
(δεν μπορώ να ξέρω αν κάποιος το έχει επισημάνει η διορθώσει κάποια προηγούμενη ανάρτηση σχετικά, απλά γιατί είναι αδύνατο να τσεκάρω όλο το φατσοβιβλιο).
5ον γιατί αυτό που είχα βρει τότε συνέπεσε χρονικά με τη πλήρη διαγραφή του προηγούμενου προφίλ μου, ίσως τυχαία🤔 μάλλον ?
6ον ... ποια αλλά ερωτήματα δημιουργούν αυτές οι αποδείξεις παρανομιας/πλαστογραφίας?

Αναρωτηθείτε ελεύθερα όλα τα πιθανά γιατί και πως και ελπίζω να δει την ανάρτηση μου και κανένας εισαγγελέας και να αναρωτηθεί και αυτός τι στο διατανο παιχνίδια παίζουν αυτοί που μας "σώζουν" και τι πρέπει να κάνει τώρα που έχει δει ξεκάθαρα περίπτωση εξόφθαλμης παρανομιας/πλαστογραφιας δημοσίων εγγράφων?


Υ.Γ.
Το εμαιλ που είχα στείλει και επεσήμανα αυτό το παράδοξο αλλά πάρα πολύ σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο παρανομίας/πλαστογραφιας των αρμοδίων (νομίζω όλοι καταλαβαίνετε σε ποιον το έστειλα και ΟΛΟΙ γνωρίζετε ότι εφόσον δεν έχει αναφερθεί έκτοτε, τότε έχει αγνοηθεί πλήρως) και απλά το αφήνω εδώ ως επιπρόσθετη απόδειξη της σοβαρότητας αυτού του θέματος και φυσικά στη κρίση του καθενός, χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω γιατί αγνοήθηκε αυτή η εξόφθαλμη αρμόδια παρανομία/πλαστογραφία, απλά επισημαίνοντας οτι δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουν αγνοηθεί.

πηγή

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »