Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Γράφημα του Π.Ο.Υ. δείχνει ότι η γρίπη εξαφανίστηκε το 2020

 Απόδειξη ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε τις περιπτώσεις γρίπης ως Covid-19 για να εφεύρει την πανδημία.

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - Παρατηρήστε ότι υπάρχουν μηδενικά δεδομένα για τη γρίπη για το 2020

Ο Brian από το High Impact Flix  δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε ένα γράφημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για ν' αποδείξετε στους φίλους σας ότι για το έτος 2020 αναφέρθηκαν μηδενικά κρούσματα γρίπης. Προφανώς, η γρίπη έχει επαναπροσδιοριστεί ως Covid-19. 

Δείτε επίσης τι παραδέχτηκε η Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Ιλινόις, Δρ Ngozi Ezike

Πριν από ένα χρόνο, η Dr Ngozi Ezike είπε:

«Αν βρισκόσασταν σε νοσοκομείο και σας είχαν δοθεί μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσετε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε επίσης ότι έχετε COVID, αυτό θα υπολογιζόταν ως θάνατος COVID…. 

Ακόμα κι αν πεθάνετε από μια σαφή εναλλακτική αιτία αλλά ταυτόχρονα έχετε COVID, εξακολουθεί να αναφέρεται ως θάνατος COVID. 

Έτσι, όλοι όσοι αναφέρονται ως θάνατοι από COVID δεν σημαίνει ότι ο COVID ήταν η αιτία θανάτου, αλλά είχαν COVID τη στιγμή του θανάτου». 

[Αναμένουμε ότι, μετά την κυκλοφορία αυτού του γραφήματος, ο ΠΟΥ ξαφνικά θα συνδέσει μερικούς πλαστούς αριθμούς στο γράφημα για να καλύψει το έγκλημα.] 


Η συντονίστρια της Ειδικής Ομάδας Coronavirus του Λευκού Οίκου, Deborah Birx, επιβεβαίωσε επίσης σε βίντεο ότι οι περιπτώσεις COVID-19 έχουν κατηγοριοποιηθεί εσφαλμένα όταν είπε, «… αν κάποιος πεθάνει με COVID-19, τον υπολογίζουμε ως θάνατο COVID-19».



Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.