Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Το σκοτεινό παρελθόν της Φἀιζερ

  1. Η ΚΙΝΑ θα παράγει και θα παρέχει το εμβόλιο!

Η Pfizer συνεργάζεται με τη BioNTech που παρήγαγε το εμβόλιο ~ Η BioNTech υπέγραψε συμφωνία με τη Shanghai Fosum, δίνοντάς τους δικαιώματα παρασκευής του εμβολίου!
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
reuters.com/article/us-bio




2. Τον Σεπτέμβριο του 2019, η BioNTech υπέγραψε συμφωνία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για την ανάπτυξη προγραμμάτων HIV και φυματίωσης για τον εντοπισμό και την ανάπτυξη προκλινικών υποψήφιων εμβολίων και ανοσοθεραπείας για την πρόληψη του HIV και ...
Βέλος προς τα κάτω
thepharmaletter.com/article/the-ga


3. Η Pfizer της New World Order έκανε τεράστια κέρδη σήμερα! Ποιοι είναι οι κορυφαίοι μέτοχοι της Pfizer;
Rothschild, Rothschild & Rothschild!
Ω .. και η BlackRock ανήκει επίσης στην ΚΙΝΑ!
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
nouveau-monde.ca/en/blackrock-v


4. Η Γερμανία, η ΕΕ, ο Καναδάς και τώρα οι ΗΠΑ έχουν προγραμματιστεί να χρησιμοποιήσουν αυτό το εμβόλιο ... έχουν ήδη δημιουργήσει την υποδομή παράδοσης! Το έργο NWO Warp Speed to Global Genocide!



5. Αυτά είναι «εμβόλια mRNA» και περιέχει ένα συνθετικό τεχνητό κομμάτι γενετικού κώδικα που εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα για να αναγνωρίσει τον ιό ~ βασικά παραβιάζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα! Και απαιτεί ΔΥΟ ξεχωριστές ενέσεις! Στις 22 Οκτωβρίου ο Trudeau δεν υπέβαλε αίτημα για 50 εκατομμύρια σύριγγες!

Ray Kurzweil, The Technological Singularity And The Future Of Humanity! ΒΙΝΤΕΟ ''Τα νάνομποτς μπορεί ενέσιμα να εγχυθούν σε κάθε άνθρωπο, σαν ένα είδος ανοσοποιητικού συστημάτος, για να καταπολεμούν τις ασθένειες. Οι δυνατότητες υπάρχουν, απλά περιμένουμε κάποιον να τις κάνει. Τι είναι αυτό;; Τι γίνεται με την τεχνητή νοημοσύνη; Πίστευα ότι δεν θα ρωτούσες ποτέ. Λοιπόν είχα προβλέψει ότι το 2029 θα έχουμε περάσει το Turing test, είπε. Το Turing test είναι το μέτρο της δύναμης της τεχνητής νοημοσύνης. Είχε αναπτυχθεί απο τον Alan Turing to 1950 σαν ενα τέστ των μηχανών της τεχνητής νοημοσύνης. Το τεστ Turing, το οποίο αρχικά ονομάστηκε παιχνίδι απομίμησης από τον Alan Turing το 1950, [2] είναι μια δοκιμασία της ικανότητας ενός μηχανήματος να επιδεικνύει ευφυή συμπεριφορά ισοδύναμη ή διακριτή από αυτήν ενός ανθρώπου.''

6. Το Public Citizen, μια ένωση καταναλωτών, χαρακτήρισε τα προκαταρκτικά δεδομένα ελλιπή "κακή επιστήμη" ΔΕΝ εξετάστηκαν από το FDA και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το εμβόλιο αποτρέπει σοβαρές περιπτώσεις COVID-19 ή μειώνει τις νοσηλείες και τους θανάτους!
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
citizen.org/news/dissemina


7. Η Pfizer σημείωσε ρεκόρ για τη μεγαλύτερη διευθέτηση απάτης στην υγειονομική περίθαλψη και το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο οποιουδήποτε είδους αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2009.
Φωτιά
Ας τους εμπιστευτούμε με ένα εμβόλιο που είναι μόνο 90% αποτελεσματικό!
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
justice.gov/opa/pr/justice

8. Το 1996, η Pfizer διεξήγαγε μια μη εγκεκριμένη κλινική δοκιμή που αφορούσε παιδιά με μηνιγγίτιδα. Οι δοκιμές οδήγησαν στο θάνατο 11 παιδιών. Δεκάδες ακόμη έμειναν παράλυτα!
Φωτιά
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
Ας εμπιστευτούμε την Pfiser επειδή η NWO το λέει!

Pfizer: Τα θύματα δοκιμών φαρμάκων στη Νιγηρία λαμβάνουν αποζημίωση

9. Τον Ιανουάριο του 2012, μια ομάδα υπαλλήλων της Pfizer στο Πουέρτο Ρίκο άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρείας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, κατηγορώντας την, ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το συνταξιοδοτικό της πρόγραμμα και προκάλεσε ζημίες ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων!


10. Εδώ είναι όλα τα αρχεία καταγραφής παραβίασης για το Pfizer!
Παραβιάσεις δισεκατομμυρίων!

12. Τον Ιούνιο του 2020, η BioNTech έλαβε€ 250 εκατομμύρια από τη Temasek Holdings της Σιγκαπούρης και άλλους επενδυτές μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης υποχρεωτικών μετατρέψιμων ομολόγων. [3]


ΚΑΝΑΔΑΣ. 13. Ήδη εγκρίθηκε και έγινε αποδεκτή από την κυβέρνησή μας!
~ με την προσωρινή εντολή της 16ης Σεπτεμβρίου 2020!
14. Εχει επίσης εγκριθεί στην Αμερική.
Φάουτσι ~ Η Pfizer είναι μια «πολύ αξιόπιστη εταιρεία» ...... Παρόλο που η ιστορία της δείχνει το εντελώς αντίθετο!


https://edition.cnn.com/videos/health/2020/11/09/dr-anthony-fauci-coronavirus-pandemic-pfizer-vaccine-blitzer-tsr-vpx.cnn

15. Η Pfizer μαζί με την Gilead & Merck έχουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ, BANKROLLED ομάδες πίεσης πιέζοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης! ~ Εάν αυτό το εμβόλιο αποδειχθεί θανατηφόρο, θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως!


Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω


16. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξετάζει τις επιχειρήσεις της Pfizer στην Κίνα Ρόιτερς Δημοσιεύθηκε: 06 Νοεμβρίου στις 12:08 μ.μ.
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
theguardian.pe.ca/business/reuters/us-govt-looking-into-pfizers-operations-in-china-517408/



17. Ο συνεργάτης της Pfiser BioNTech χρηματοδοτείται από την Temasek Investments με Διευθύνοντες Συμβούλους ως μέλη του Board Memebers τη Gavi (Global Vaccine Alliance) που αναπτύσσουν ψηφιακό εμβόλιο ID2020!
Βέλος προς τα κάτω
Βέλος προς τα κάτω
id2020.org/uploads/files/ID2020-Alliance-Overview.pdf







18. Η Temasek Holdings συνεργάζεται με τον Κινέζικο δισεκατομμυριούχο Jack Ma με επενδύσεις στον οργανισμό γονιδιωματικής του George Soros WuXi NextCODE ... γνωστός και ως ... ανθρώπινη γενετική μηχανική! Τροποποιημένα ανθρώπινα γονιδιώματα!
Συνεργάζονται με τον Bill Gates και το UNTIAID!



Ο νέος ισχυρισμός της Pfizer για την "90% αποτελεσματικότητα" που προωθεί ο Fauci & Trump είναι ψέμα Παραβιάζει κάθε κανόνα που το NIH & FDA έχει χρησιμοποιήσει ποτέ για να δοκιμάσει ένα εμβόλιο Περιμένετε ότι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια όταν έκαναν δισεκατομμύρια απο τα οπιοειδή για δεκαετίες; #OperationWarpSpeed

From Opium to Hopium: Pfizer’s COVID Vaccine Lie


ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »