Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πολιτική Δολοφονία; Aιφνίδιος θάνατος στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας που είπε: δεν θα κάνω πειραματόζωα το λαό μου με τα εμβόλια, που είναι επιβλαβή και χλεύαζε τις μάσκες!!

 

Ερωτήματα γεννά ο αιφνίδιος θάνατος του νο1 Προέδρου χώρας παγκοσμίως που αντιστάθηκε στον εμβολιασμό στις μάσκες κλπ καταναγκαστικά μέτρα.Τον σκότωσαν; Toν πέθαναν με κορωνοιό; Στοχευμένη επίθεση με το βιολογικό τους όπλο που μόνοι τους αποκάλεσαν πόλεμο; 

Ο αντιφρονούντας της πανυποδούλωσης πληθυσμών, υγειονομικός αντιρρησίας Πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών. 

Η Τανζανία είναι η χώρα που απορρίπτει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Μεγάλο σαμποτάζ στην παγκόσμια μπίζνα από τη μια των Big Pharma κι από την άλλη στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό που δρομολογήθηκε στο υγειονομικό πλαίσιο με αφορμή έναν ιό!!! Ανοίγει ο δρόμος για πανεμβολιασμό και Αφρικής;;;;Να ησυχάσει κι εκείνος ο Γκέιτς καημό την έχει την δόλια..

O ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ

ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!!!


”Εδώ και μήνες η κυβέρνηση της Τανζανίας επιμένει ότι στη χώρα δεν υπάρχει ο κορωνοϊός, οπότε δεν υπάρχουν και σχέδια για εμβολιασμούς.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι η Τανζανία είναι «Covid-free», ενώ μαζί με άλλους κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους χλεύασε την αποτελεσματικότητα των μασκών ( σσ. πως τόλμησε το ιερό φετίχ να το πιάσει στο στόμα του), αμφισβήτησε το ότι λειτουργούν τα τεστ και κορόιδεψε τις γειτονικές χώρες που πήραν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Επίσης ο Μαγκουφούλι ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάσει καμία απόδειξη, ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι επιβλαβή και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν εισπνοές ατμού και να χρησιμοποιούν φυτικά φάρμακα. Τίποτα από τα δύο δεν έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως θεραπεία.( αυτή η δήλωση τον έφαγε.. επιτέθηκε στο διεθνές κατεστημένο)

Πρόσφατα δήλωσε ότι οι πολίτες της Τανζανίας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα». «Αν ένας λευκός άνδρας ήταν ικανός να βρει εμβόλια, θα έπρεπε να είχε βρει εμβόλιο για το AIDS και τον καρκίνο έως τώρα», είπε. Είναι και πολλοί λευκοί άνδρες που το ισχυρίζονται και είναι και σούπερ ειδήμονες, Νομπελίστες όπως ο Luc Montagnier που επίσης είπε ότι δεν πρέπει να μας χρησιμοποιήσουν ως ινδικά χοιρίδια!!!

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Tundu Lissu είπε ότι ο Πρόεδρος που είχε να εμφανιστεί 2 εβδομάδες μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από νοσοκομείο της Kenya στην Ινδία σε κρίσιμη κατάσταση και υποβάλλεται σε θεραπεία για covid19.

Τον έλεγαν κοβιντοσκεπτικιστή θα ήταν ορθότερο αντιρρησίας Α’ Παγκόσμιου Υγειονομικού Ολοκληρωτισμού (μ΄αναγραμματισμό δίνει και Π.Ο.Υ)

Και το ερώτημα που πλανάται είναι ποιός θα είναι ο επόμενος;

Αν είναι ικανοί ; ναι είναι, αυτοί που δεν δίστασαν να μετατρέψουν την υφήλιο σε παγκόσμια φυλακή και συνεχές στρατόπεδο συγκέντρωσης θα διστάσουν στη μονάδα κι ας είναι και πρόεδρος της όποιας χώρας!;

dimpenews.com  


Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Pombe Magufuli είναι νεκρός  (R.I.P.)

Καλωσορίστε τον νέο Πρόεδρο της Τανζανίας:

Samia Suluhu Hassan, εγκρίθηκε από το  @wef & Klaus και την Παγκόσμια Τράπεζα, World Bank.

Θα τρώει έντομα και θα είναι ευτυχισμένη.

weforum.org/people/samia-s…
bit.ly/2Qhk6d1


https://www.weforum.org/people/samia-suluhu-hassan


https://live.worldbank.org/experts/samia-suluhu-hassan

Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Pombe Magufuli είναι νεκρός

  • Aρνήθηκαν στην γυναίκα του να τον δεί στο νοσοκομείο.


Η Ανατολική Αφρική έχει χάσει δύο Προέδρους σε λιγότερο από ένα χρόνο, οι οποίοι είχαν παρόμοιες απόψεις για την διαχείρηση της Κοβίντ.
#COVID19#Tanzania#Burundi

Είχαν αρχίσει την αποδόμηση του προέδρου πρίν μέρες

Πριν από 5 ημέρες η υπόθεση από το @BBCNews






τον Φεβρουάριο του 2021, σύμπτωση;

Η Τανζανία αρνείται τα εμβόλια COVID-19

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00362-7/fulltext




11 Μαΐου 20: Ψεύτικες θετικές δοκιμές, archive.is/itKDq


23 Μαΐου 20: Ο Θεός θα μας βοηθήσει, archive.is/3fHUp


9 Ιουνίου 20: Ο Θεός «αφαίρεσε» τον ιό, archive.is/VElLc


21 Ιουλίου 20: Σταμάτησε να αναφέρει περιπτώσεις στον Π.Ο.Υ, οπότε τα ΜΜΕ αμέσως ''ανησυχήσαν''.''Μπερδεμένα μηνύματα γύρω από το COVID-19 περιπλέκουν την απόκριση στο Tanz.''archive.is/aCzYk


12 Μαρτίου 21: Ινδία για θεραπεία COVID19, 

archive.is/q3ugQ


«όλα μένουν στην οικογένεια», η Τανζανία είναι σχεδόν έτοιμη πλέον χωρίς εμπόδια για την Big-Pharma


Σημαντικό εγχειρίδιο οδηγιών για το @VavaTampa, που σύντομα θα ξεκινήσει μια καριέρα στο περιοδικό @VICE, το φυλάκιο και το κατάστημά τους στην Τανζανία.


- εάν γράψετε ένα άρθρο για στο εγγύς μέλλον, εδώ είναι ένα εγχειρίδιο οδηγιών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »