Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μητσοτάκης χλαμπακώνει στο μπαλκόνι βουλευτή της Σάμου με 30 ατομα!!!

 Ο Συνωστισμός για τον Κυριάκο δεν υπάρχει!!! Δουλευει ολη τη Χώρα και σας εχει για ζωα στη Φάρμα του!!!

Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

Έκλεισε την Ελλάδα απο της 18.00 το απόγευμα και πήρε το αεροπλάνο για την Ικαρία… Χθες το βράδυ έπαιζε τενις μετα τις 21.00 και σήμερα το μεσημέρι δείπνησε στο σπίτι του βουλευτή Σαμου κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη με 21 άτομα στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πόσοι ακόμα μέσα δεν ξέρει κανεις ..Γιατι να να εχεις 21 ατομα στο μπαλκόνι ο ενας δίπλα στον αλλον δεν θα εχεις και προσωπικό να σερβίρει μεσα και να μαγειρέψει? Δηλαδή πάνω απο 30 άτομα!!!

Αυτος δεν ειναι συνωστισμός? Αυτο δεν ειναι κοροϊδία προς τον Ελληνικό Λαό που

τον γράφουν και του ρίχνουν πρόστιμα για συνωστισμό? Αυτο δεν σου δείχνει οτι ολα είναι ΑΠΑΤΗ?

Και απο κάτω απο το σπιτι οι παρατρεχάμενοι ακόμη καμιά 30ρια να αναμένουν συνωστισμένοι  για να τον φυλάνε  ..Και συ κάτσε όρθιος στο καφε η να συναντηθείς και να πλησιάσεις δυο φίλους σου και φαε το 300αρι!!

Και μην μας πει κανένας οτι εκαναν τεστ και ηταν αρνητικοί γιατι τέτοιο πρωτόκολλο δεν υπάρχει!!!

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΖΩΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ VIDEO ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ


Ειναι αυτος Πρωθυπουργός με ευθύνη? Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στηνουν τρικούβερτο γλέντι με οφθαλμοφανή συνωστισμό, κατά παράβαση των υγειονομικών κανόνων.

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Όταν οι Έλληνες δέχονται πρόστιμα όταν βάλλονται για τα πάντα και ο Πρωθυπουργός τρώει και γλεντάει  με αλλους 50  ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και τόσο αναίσχυντα το δούλεμα και η ΑΠΑΤΗ φωνάζει απο χιλιόμετρα!!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.