Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αμερικανός γιατρός πέθανε μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer

 

 © REUTERS / Bryan Woolston

Δείκτης στο Πανεπιστήμιο Υγείας της Ιντιάνα, όπου θα χορηγηθεί το εμβόλιο pfizer κατά του coronavirus (COVID-19) - RIA Novosti, 1920, 17.12.2020

RIA Novosti.

Στις ΗΠΑ, ένας γιατρός πέθανε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer, ανέφερε η  Daily Mail  επικαλούμενη τη σύζυγό του.

Η σύζυγος του αείμνηστου Heidi Nekelmann είπε ότι ο 56χρονος σύζυγός της, Γκρέγκορι Μάικλ, εμβολιάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου και πέθανε 16 ημέρες αργότερα.

"Νομίζω ότι ο θάνατός του ήταν 100 τοις εκατό σχετιζόμενος με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση", δήλωσε η Νέκελμαν.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Michael ακολουθούσε έναν σωστό τροπο ζωής, δεν κάπνιζε, μόνο περιστασιακά κατανάλωνε αλκοόλ. Επιπλέον, δεν βρέθηκαν ασθένειες κατά τη διάρκεια του ελέγχου υγείας του.

Τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό, ο άνδρας παρατήρησε κόκκινες κηλίδες στα χέρια και τα πόδια του που υποδεικνύουν υποδόρια αιμορραγία. Κατά τη

διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός βρέθηκε να έχει οξεία έλλειψη αιμοπεταλίων.

Οι γιατροί τον διέγνωσαν με ιδιοπαθές θρομβοκυτταροπενική πορφύρα, μια ασθένεια στην οποία το σώμα παίρνει αιμοπετάλια για ξένα σώματα και σηματοδοτεί τη σπλήνα για να τα καταστρέψει. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν τον άνδρα, αλλά στις 3 Ιανουαρίου ο άνθρωπος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, ακόμη και πριν χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το γραφείο Τύπου της  Pfizer  είπε ότι ερευνά το θάνατο του Μάικλ. Οι ειδικοί της εταιρείας σημείωσαν επίσης ότι δεν βλέπουν ακόμη άμεση σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου ενός ανθρώπου.

Νωρίτερα, ένας ασθενής σε ένα γηροκομείο στη Λουκέρνη της Ελβετίας, πέθανε μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer, αλλά η Ελβετική Υπηρεσία Δίωξης Φαρμάκων εξήγησε ότι ο 91χρονος άνδρας έπασχε από αρκετές σοβαρές ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει το θάνατο.

Επιπλέον, η 41-χρονη Πορτογαλαλίδα γιατρός Σόνια Acevedo πέθανε μετά τον εμβολιασμό με Pfizer. Η γυναίκα πέθανε 48 ώρες μετά την ένεση. Θα γίνει αυτοψία για να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Η BNT162b2 από την αμερικανική εταιρεία Pfizer και τον Γερμανό συνεργάτη της BioNTech ήταν το πρώτο εμβόλιο από το COVID-19 που εγκρίθηκε από τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

https://ria.ru/20210108/vaktsina-1592290780.html

το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.